היהודי

suspicious

New member
היהודי

חובבי רסלינג באשר אתם.... שמחתי על קיומו של פורום שכזה. אולי מישהו מבניכם יוכל לומר לי מה קורה עם ביל גולדברג, הטוב ביותר שיש, היה ויהיה. :)

יושב בבית ומרוויח מיליונים

וזאת בגלל הפירוק של WCW ואי רצונו לעבור ל WWF עבור קיצוץ במשכורתו - בדיוק כמו ענקים אחרים כמו קווין נאש סקוט הול וכד´ . לדעתי כול אלו פשוט סיימו את הקריירה שלהם !!!! מקמהון לא יקח אותם עכשיו בחיים !!!

Sid

New member
צודק חלקית

לגבי גולדברג, וינס לא ייקח אותו כי הוא רוצה יותר מדי כסף אבל נאש והול קרובים מאוד לחתימה בWWF בעוד חודש וחצי.

suspicious

New member
ראשית...

תודה על ההתייחסות. עם כל הכבוד שאני רוכש לנאש, הול וליתר המתאבקים שלדעתי הם באמת אתלטים מעולים ויוצאי דופן ברמתם הגבוהה, גולדברג הציב רף חדש. עוד לא ראיתי במהלך שש או שבע שנים שאני עוקב אחרי הספורט הזה, מתאבק כלשהו שהגיע לרמה ביצועית\אתלטית\כוחנית\אסטרטגית כמו גולדברג. ונכון להיום כל שאר המתאבקים, לדעתי לפחות, פשוט מחווירים לידו ועצם העובדה שהוא יושב בבית זה הפסד עצום לרמת ההיאבקות. שאלה נוספת ברשותכם: מישהו יודע מה קורה עם ערוץ הספורט - 5 בכבלים ? למה הפסיק לשדר היאבקות ? האם השידורים יתחדשו בקרוב ? נשאר חור שחור מאז שהמשבצת הזו התרוקנה לה.

rshamir

New member
אתה צוחק נכון?

אפילו דווין גיל הוא מתאבק יותר טוב מגולדברג.

TRIPLEfnH

New member
המממ...

תן לי לנחש, במשך השנים 97-00 לא ראית WWF אלא רק WCW ומכיוון שאריק בישוף (שמלבד הסטוריליין של ה"ניו וורלד אורדר" לא היו לו ולא רעיון אחד סביר לסטוריליין או אנגל) החליט מסיבות לא ברורות לתת לגולדברג (חסר הכשרון, ועל כך ארחיב בהמשך) את הפוש הגדול ביותר בהיסטוריה של רסלינג, אז אתה חושב שגולדברג הוא מתאבק מצוין בעל יכלות אדירות אסטרטגיה ?!? וענארף... אז לגביי מה גולדברג עושה כרגע, כבר ענו לך, יופי, לגביי עתידו, ב WWF לא תראה אותו משתי סיבות: 1) גולדברג מנצל כל הזדמנות שיש לו לרדת על ה WWF למשל אחרי אסון ה 11 בספטמבר, הוא אמר משהו בסגנון "בושה שאף דמות של ה WWF לא באה לניו יורק, שואלים אותי למה אני לא ב WWF דברים כאלו הן הסיבה" כאילו שה WCW היו נוהגים אחרת, או כאילו שגולדברג, כשהיה מתאבק תחת חוזה, היה מפר את החוזה שלו ומתייצב בניו יורק, וגם אז לא ברור לי מה הוא היה עושה. ולא שראיתי סלבריטאים אחרים נוהגים אחרת, ושלא לדבר על כך שה WWF תרמו לניו יורק מיליון דולר, עזוב, גולדברג הוכיח את עצמו מספר פעמים כבן אדם מאוד לא אינטליגנט (תקרית טריפל ה, למשל) סיבה שנייה היא חוסר המקצועיות שלו בזירה, גולדברג הוא מתאבק מאוד לא מנוסה, עם סגנון היאבקות מאוד נוקשה (סטיף) שגרם למספר מתאבקים פציעות, המפורסמות שבהן, זעזוע מח לברט הארט שסיימה לו את הקריירה. אתה בטח חושב שה WWF יתנו למישהו כזה חוזה של מיליונים ? ולגביי שאר היכולות של גולדברג, מתאבק לא מקצועי אמרנו ? חוסר אינטיליגנציה ? זה כמובן מתבטא במיק סקילס (כישורי מיקרופון, בראיונות וכו´) האפסיים שלו. ראיון של גולדברג הולך משהו כזה: "ERRRRRRRRRR... YOU´RE NEXT !!!" אני לא אשכח איך פעם מין ג´יין שאל אותו בראיון "GOLDBERG, IT SEEMS THAT THE QEUSTION ISN"T WHO´S NEXT, BUT WHO´S LEFT ? וגלודברג השיב: "NO NO NO, IT´S NOT WHO´S LEFT, IT´S WHO´S NEXT !!!" זה דיי ממצה את הנקודה לא ? ולגביי כישורי היאבקות, לא, הוא לא גרוע, יש הרבה יותר גרועים, אבל הכי טוב ? אני יכול למנות לך פה 100 מתאבקים יותר טובים, הנה לך 20 ככה בלי להתאמץ יותר מידי: ברט הארט, שון מייקלס, כריס בנואה, טריפל ה, אואן הארט, כריס ג´ריקו, רוק, רוב ואן דאם, לאנס סטורם, ג´ף הרדי, מאט הרדי, אגד´, כריסטיאן, סטינג ריק פלייר, קורט אנגל, אקס פאק, קידמן, ריי מיסטיריו ג´וניור, אדי גוררו. אתה בטח אומר לעצמך משהו כמו גולדברג פותח את קידמן וריי מיסטיריו בעינים עצומות, אבל רסלינג זה לא אמיתי, כידוע לך, ואם גולדברג כזה גבר, שיעשה קרבות שוטפייט מול אנשים כמו קן שמרוק, רויס גראסי, מארק קולמן, סאקורבה, דה סילבה, ויש עוד עשרות אנשים שיפתחו את גולדברג בקרבות אמיתיים, אם אתה רוצה לדעת עוד שמות תשאל את גרי, או מישהו אחר שמבין בשוטפייטינג.

suspicious

New member
לא אתווכח

אבל .... איפה אפשר לראות בימינו אנו היאבקות ? לא מדבר על לווין. מדבר על כבלים ? האם ישנו ערוץ שמשדר היאבקות ? בנוגע לגולדברג.... כנראה שאני המעריץ מספר אחד שלו (או אולי היחידי עד כמה שאני רואה לפי התגובות שלכם). אני לא אוהב את כל המשחק המתלקק של יתר המתאבקים שציינתם. אני אוהב מתאבקים חד-משמעיים. עולים לזירה, עושים את העבודה שלהם והולכים הבייתה. היה עוד מתאבק בסגנון הזה לפני כמה שנים... לודוויג בורגה. היה לו את הדאווין שלו, אבל אהבתי לראות את הקרבות הקצרים אבל טובים האלו. כנ"ל גולדברג.

shaikn

New member
אם יש לך כבלים דיגיטלי

ואתה מחובר לתבל או מתב תמצא את ערוץ ART2 הוא ערוץ ספורט ערבי יש שם את RAW.

linkin park2

New member
בכככלללל לא צודק

א גולברג תיסתכל על המיבנה שלו ושל סטיב אוסטין שון מייקלס ברט הארט ברור שמיבנה הגוף של גולבלברג ששיחק פוטבול אמרקאי יותר טוב מיותר מחצי מהמתאבקים בwwf ואפילו מתאבקים אגדתיים כמו הולק הוגאן הוא אתלט אדיר גמיש וחזק הכול שטיות הוא לא גרם לברט הארט פציעה זה היה סטורי ליין וחוץ מזה לגבי התשובה שלו מה שהוא אומר אומרים לו להגיד הכוונה כשהוא היה בwcw תבין אתה לא צודק בכלל כמו אוסטין שנתנו לו פוש גדול ורוק גולברג הרבבבהההההההההה יותר טוב הגמישות שלו מביאה לו אפשרות להיות מתאבק מאוד תכני והכוח אין מה לדבר אם ראיתה wcw אתה לא מבין בהיאבקות כדאי לא לדעת מה הכוח שלו וחוץ מזה גולברג אדם חכם מאוד הוא הוציא ספר לדוגמה והוא יהודי תאמין לי גולברג לא נופל מאף מתאבק עד כמה שאני מאריך את כולם

זה לא סטורי ליין

הוא פשוט עשה את התרגיל ממש ממש לא טוב..... גולדברג אולי חזק אבל הוא לא מתאבק... שאל את לורנס טיילור לדוגמא.....

dbzb

New member
לפי דעתי ../images/Emo55.gif

הוא אמנם לא גדול המתאבקים, וזה באמת עצוב שהוא גמר לברט את הקריירה, אבל הוא הפתיע אותי לטובה בחלק מהקרבות שלו. לדוגמה הפסיכולוגיה הנהדרת שהוא הפגין בקרבות מול סקוט הול וDDP, או תרגילי ההאבקות שהוא היה עושה מדי פעם. (אגב, אחת למאה קרבות גם הוגאן עושה תרגיל האבקות וזה נורא מרשים אותי, ככה זה כשהציפיות נמוכות...) כל זה בשילוב עם העוצמה והאינטנסיביות האדירה שהוא הפגין בקרבות יצרו שילוב מנצח.

dbzb

New member
בלי שום קשר ../images/Emo55.gif

(סתם אני רוצה לראות אם זה יוצא נחמד, תסלחו לי על הפיגור...
D
V
R

למעלה