היהודים....

karepi

New member
היהודים....

מי הגיע/ה להופעה שלהם??? מי לא???(ברוב תיפשוטו..) תגובות/חוות דעת: שלי לפחות.. מדהים היה נהדר.. פוגו חמוד לאללה ..(לא פיספסתי אף פוגו אחד כל ההופעה!!) כמובן החמודים ביותר הם אלו שאני פתחתי! הם נתנו הופעה מדהימה... מושקעת ולא הרבה מהדיסק החדש... היו בערך שלוש שירים מהדיסק החדש (נתון חשוב: הדיסק "פחד מוות" סאקס!) אני רוצה לשמוע דגובות של באר שבעים אחרים אז בבקשה תתיחסו ותגיבו!

iT DiS

New member
כמה דברים לי אליך

הראשון, פחד מוות לא סאקס. השני, אני הייתי בהופעה, והייה ע-נ-ק, והיו יותר מ-3 שירים מפחד מוות... השלישי, אם תסתכל עמוד אוש ניים אחורה, תוכל למוצא שני שירשורים בנושא ההופעה...

optimistit

New member
אני!

יי! זאת מיכל! ה"עוזרת מדריך" שלך..! צוות מחסן.
!

אני הייתי בהופעה.....

ואכן היה פשוט מדהים!!!!! ה+הוד+ם הם ענקיים! ההופעה הייתה מעולה.. בדיוק השירים הנכונים כן ירבו! *דניאלה*

Papito

New member
גם אני הייתי בהופעה

והיה אחלה!! קיבלתי 2 מפרטים

oleg_kh

New member
מישהו אולי יודע במקרה ...

מי זה היה הילד שהשיג אחד מהמקלות של המתופף ואז כולם התנפלו עליו? מסכן.. לקחתי לו את המקל בכל מקרה אבל לא משנה. מישהו יודע מי זה או ראה את זה..?

iT DiS

New member
אולי אני יכול לעזור...

חבר שלי לקח את אחד המקלות לאחר קרב עם ימבה אנשים, ואז אחד השומרים לקח לו אותו ביציאה... אומר לך משהו?

oleg_kh

New member
חחחחחחחחחח

אני לקחתי לו.. וזה לא היה ביציאה. הוא היה לרגלי הבמה כשהוא השיג אותו ואז נפלו עליו איזה 15 איש, הורדתי ממנו את כולם כי חשבתי שמדובר במכות ואחרי שראיתי שהוא בסדר ולא מעולף או משהו אז לקחתי לו את המקל במקום לא ביציאה..עכשיו אני די מצטער על זה אבל חשבתי שהוא ´העלים´ אותו.. מינימום הייתי צריך לקחת ת´מקל לעצמי כמזכרת
אבל החזרתי אותו לפועלי הבמה.

iT DiS

New member
כדאי לך שהוא לא ידע שזה היית אתה...

הוא כמעט רצה לחזור חזרה ולהרוג אותך במקום... חבל עליך אם הוא ידע שזה אתה ויזהה אותך איפהשהו איכשהו... בקיצור, שמור על פרופיל נמוך, הבנאדם מחוק לגמרי...

למעלה