היהודים...

• פותח הנושא BMS
  • פורסם בתאריך
../images/Emo26.gif אנוכי אני ועצמי ../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

רוני הלימפית
מממ כמו שעידנ אומר "בת 14 עמ חוכמת חיים של בת 20"
מציאות נפרדת
פתח את ליבך-שרון הולצמן/אספ אמדורסקי בהופעה חיה/איפה הילד-האוספ/האנשים החדשים-עברי לידר
בכלל
-שתיקה של אביב גפן . ממ של היהודים
-עוד ארון אחד או הימים שלנו
סמי חופשי !
143539175 תרגישו חופשי אנשימ
"אם יש מתים למעלה בשמיים אני עוד מעט איתם"
וסהו
גמני שמחתי להכיר את כולכמ וקוואק גמ ממני באהפה

אוקי החלטתי להוסיפ ל-10

"אולי היומ הדמ יפסיק ליזרומ ו(אני)היא תאופ מכאנ לאנ שרק תרצה" "השתיקה שלי זאת הצרחה הכי גדולה שבי" "אני רוצה להאמינ שגמ הנצח הוא רק חלק אני רוצה להאמינ שיש לי דרכ לעצוב אני רוצה להאמינ שלא אלחצ עד קצה ההדק אני רוצה להאמינ שגמ המוות יעבור"

RiNaTiT

New member
עכשיו באמת תורי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אז ככה רצית סדר קיבלת סדר, לא? חחח.... שמי בישראל הוא רינת... חחחח.... גילי הוא 16 כמובן שהדיסק האהוב של היהודים הוא מציאות ניפרדת והדיסק האהוב האחר הוא של eminem השיר שהכי התחברתי אליו הוא they want to kill me כמובן שאין ממש שיר שלא התחברתי אליו... אבל אם אתם מתעקשים אז... "יכול להיות" אתם רוצים איסיקיו?? אז בבקשה ממש אין לי בעיה לתת אותו... רק בלי להציק אנשים!!! אז תרשמו: 165387760 אין לי כוח לרשום את האימייל כי אני גם ככה לא ממש משתמשת בו... ואודיגו או כל תוכנה אחרת אין לי ממש לא צריך...!!! יש לי איסיקיו ומי שרוצה אותי שייחפש אותי שם למעלה (במס´ האיסיקיו שלי) והציטוט הניבחר של מהיהודים הוא: "עוד מעט ניגע באור הדף חלק תתחיל לספור תפוס אותי רחם עליי בבדידותי נברתי די" מקווה שלמדת להכיר אותי פחות או יותר... ואם לא אז כנסו לאיסיקיו שלי...
רינת.

אהה גם אני רוצה..!!!!

אני לא כותה פה הרבה אבל אני בכל זאת מסתובבת פה ושם... אז...
ג´קי..
15 וחצי
כמובן מציאות נפרדות
אביבג גפן3
ג´קי והזמן שלך.. וקח אותי.. ו..פעמון מלחמה.. ונו..איך קוראים לשיר הזה של שוטי הנבואה.. "כל הילדים קופצים רוקדים.."
או גאד יש כל כך הרבה.. אבל לא של היהודים..
62536892
*תרקוד כאילו אף אחד לא מסתכל תעבוד כאילו אינך צריך כסף ותאהב,תאהב כאילו מעולם לא נפגעת* לאב יו ג´קי

Dark Star 02

New member
אמ..........

אני דיי חדשה פה אז........
שמי הוא ליבי
אני בת 14 עד חודש
כמובן גם מציאות נפרדת
אופספרינג conspiracy of one
ג,קי זה לא סוף העולם (לא זוכרת ממש את השם)
יש הרבה לא זוכרת ממש
157499360
לא נכנסת
אין
"זה לא סוף העולם" ו"חייים רק פעם אחת" - ממני!

עכשיו אני !!!!!!

1. אמיר 2. 16 3. היהודים - הדיסק השני 4. אממ פאפא רוץ החדש 5. עידן האלוהים 6. אממ אמממ אממ..השיר הראשון של הדיסק השני לא סובל אותו ! 7. 108182685 8. אין 9. אין 10. "אבל את את לא נותנת לי ליפול" פחד מוות , שיר 3 !

למרות שאני חדשה

אני מרשה לעצמי לענות: 1.טלי 2. 15 3.מציאות נפרדת 4. PINK FLOYD THE WALL LIVE 5. הימים שלנו 6. מחפש תשובה 7. 123851168 8. [email protected] 9. נגמלתי מאודיגו מזמן 10. "דברים שרואים משם לא רואים מכאן - או ההיפך אני נוטה להתבלבל"

rainbowgirl

New member
עכשיו אני!

קורל
13
מציאות נפרדת
אין לי מושג...נראה לי של אביב-זה רק אור הירח או של הדורס...
כולם
אין
163032376
[email protected]
אין
החתימה שלי ו-"אז איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא?"

z e b r a

New member
אוקיי...

1- דבורה 2- עוד חודשים 18 3- מציאות נפרדת 4- המכשפות עד העונג הבא, זמנים מוזרים 5- כל פעם זה משתנה תלוי במצב רוח כרגע אני שומעת את הדיסק של מוקי שיר 4 באתי ממך 6- השיר שמתי כספי ואשתו שרים 7- 132203700 8- [email protected] 9- 10- "כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר" אין דבר יותר גרוע מהמציאות

sk8 for life

New member
שלי

1 דור 2 16 3 כמו כולם מציואת נפרדת 4 papa roach infest 5 anouk michel ו הימים שלנו 6 סמי חופשי 7 86264974 אני ילך ישר לעשר 10 על תאוהב את מי שאתה משיג תשיג את מי שאתה אוהב

BMS

New member
דבר ראשון...

עם כל הכבוד אני בת ודבר שני התכוונתי שהפורום רקוב כי זה נכון כמו רוב הפורומים בתפוז אין מה לעשות ושזה נמאס שיש כל הזמן אותן שאלות ואם אני עושה כבר שירשור מסודר למה את לא משתתפת גם? או עושה איתו משהו כי עובדה את היחידה שלקחה ללב את המילה הראשונה שכתבתי ולא התייחסה למה שהיה כתוב בהודעה עצמה כמו תמיד... טוב לא משנה אין לי כוח לזה אז אליאן אני מחזירה לך ד"ש ראית...הבטחתי... ביי ביי ביי ביי BMS

תשובה ../images/Emo70.gif

1. שמי בישראל הוא: דנה 2. 14 3. מציאות נפרדת!!!! 4. זמנים מוזרים- של המכשפות......... ו..... אה כן, "ירח מלא" של אביב גפן!!! 5. "מפחד מוות" זה- אמן מ"היהודים" זה- they want to kill me ומ"מציאות נפרדת" זה- קח אותי, לא קל, אלה, ג´קי, סוף העולם. 6. סמי חופשי 7. 123466126 8. [email protected] 9. אין!! 10. "אי-אפשר לקנות גן עדן בדם..."-המכשפות ו- "לא רוצה ליפול לרגע, הבל רגע שטות...."-קורין אלאל

אני

1. יאיר 2. 17 3. מציאות נפרדת וגם פחד מוות 4. רייד דה ליטנינג של מטליקה (גם מסטר וקיל אם אול) 5. בלוז, סוף העולם, עידן האלוהים 6. סמי חופשי 7. 153237300 8. [email protected] 9. אין 10. sad but true-metallica

Eclipsed 0

New member
אני רק רוצה לציין קודם..

שלא שמעתי עדיין את "פחד מוות", אז לא אכלול אותו כאן. 1. ענבר 2. 14 3. מציאות נפרדת 4. או, המון. כרגע אני חושבת שהדיסק שהכי הייתי רוצה לשמוע, הוא Amnesiac של רדיוהד או Hybris של אנגלאגארד. עידן האלוהים, אני חושבת. הוא גם האהוב עליי. 6. אלה. יש עוד, אבל זהו השיר הראשון שעלה לי בראש. 7. 45786974 8. [email protected] 10. הציטוט האהוב עלי כרגע לקוח מתוך "מועדון קרב", שפיתחתי אובססיה כלפיו בזמן האחרון: "In a world I see, you´ll stalking elk through the Ground Canyon forests, around the ruined of Rockfellex Centre. You´ll wear leather clothes that will last you to the rest of your life. you´ll climb the thick kudzu vines that wrap the Sears Tower. And when you´ll look down, you´ll see tiny figures pounding corn, laying strips of venison in the empty car-pool of some abandoned superhighway."

HandsomeDevil

New member
טוב, אז גם אני:

-שחר בן ישי. -14.5 -מציאות נפרדת. דה -אממ... קצת קשה אבל- silverchair- neon ballroom/ -מחפש תשובה. -ג´קי. [email protected] -139153780 -ציטוטים.. יש לי המון כאלו, נבחר שניים: "לולא היה האלוהים, היה כבר צריך להמציאו"- וולטיר. "ועוד מעט תהיה השמש באמצע השמיים, ונבחן את הכל בטווח המוגבל של העיניים. שיגרה, בואו נקרא לזה שיגרה"- החברים של נטשה,"שיגרה".

../images/Emo79.gifאז..

1.נטלי
2. 13 3. מציאות נפרדת-היהודים!!!!!! 4. ממנטו מורי- אביב גפן 5.עוד ארון אחד 6. רוב השירים באנגלית שלהם... 7. 138897066 8. [email protected] 9.? 10.אאא.. אני לא יודעת.. אני כבר ארשום..

למעלה