היהודים ברמי ורד 5.3...

היהודים ברמי ורד 5.3...

בוטל
.. בשל בעיות תקשורתיות.. אומרים שהם לא מספיק מוכרים.. ואתם עוד אומרים שהם התמסחרו

Jiglly

New member
סעמק קראתי..

פיגור פשוט פיגור.. מה יביאו עכשיו?! סתם להקה או זמר ממוסחרים?! יאללה נמאסססססס נמאסססס!! רוצים היהודים!!!!!

rotem224

New member
../images/Emo12.gifמה???????????????../images/Emo12.gif

למה ??? אוףףףףףףףףף
מה ז בגלל שהם לא מוכרים??????? איזה שטויות חוץ מזה הם כן מוכרים....... וסליחה רק זמרים, זמרות, ולהקות שכל העולם ואישתו מכירים אותם צריכים להופיע בתוכנית טלוויזיה .......... זה כל כל הכעיס אותי יאאאאאא......

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

א-ו-ף-ף-ף-ף-ף
איזה זין.. בגלל שהם לא מוכרים? עאאאלק! לא מוכרים.. שילכו לישון..
איזה מבאסים הם יאאאאו
יש חדש בשכונה! ראיתם אותו

את ממילא לא היית באה

אינדיאנה את לא היית מגיעה אז מה זה מיאש אותך? אני מיואשת וכל האחרים מיואשים כי הם היו באים אני בדיוק בשבוע הזה של ההופעה בתל אביב ואמא שלי אמרה שאני יכולה ללכת להופעות אז זה גם כולל לנסוע למקום מסוים באוטובוס להופעה

Superunknown1

New member
לא יודע,

אבל זה יום אחרי היומולדת שלי, שתחול ביום חמישי הזה. ביום חמישי הזה. ביום חמישי הזה. ביום חמישי הזה. ביום חמישי הזה. ביום חמישי הזה. (שטיפת מוח?)

rockninja

New member
חרא על נייר!!!!

אוף כבר היו לי ציפיות.... עד שהייתה סיבה אחת לראות חלק מהתוכנית של רמי ורד.. את מי יביאו במקום? שרית חדד? בעעע התיקשורת ממשיכה לשים ללהקה מיכשולים הא?

מי ביטל?!?!?!!?! שיבוא לפעעעעע...

סעמקקקק אני כבר שמחתי התכוננתי לתוכנית, לקחתי קלטת...והתבטל?????!!?!?!?!!?!?!?!?! בן **** מי שבגללו היהודים לא יופיעו ומה זה לא מוכרים?!?!!?!?!?!?!?!?! מעניין שהם לא מוכרים והדיסקים שלהם נמכרים אחד אחרי השני!!!! בקיצור היהודים שולתיםםםם!!!!! ורק רמי ורד הפסיד מזה שהיהודים לא יהיו בתוכנית, כי הרייטינג שלו היה עולה (בכל מקרה אצלי).

black buttercup

New member
חחח ערוץ 10 תפס תחת...

חחח...לא מוכרים, וואללה, אולי לאחוז וחצי צופים שיש לערוץ הזה הם לא מוכרים. טוב, הפסד שלהם. לא צריך!

למעלה