היהודים בהאנגר

היהודים בהאנגר

טוב אז דבר ראשון אני לא משהו אוהבת אותם אבל רציתי ללכת כי המון חברים שלי באו ודבר כזה לא היה קורא לי עם הופעה של עברי(לצערי) אז כל השישי שבת טחנתי ת'דיסקים שלהם ובסוף למדתי את רוב השירים.. לא ממש הזדהיתי עם המילים וגם הלחן לא משהו.. אבל היתה להם פשוט אחלה הופעה אני רצינית!! התפרקנו כל החברים זה היה פשוט רגעים יפים!! חזרתי בארבע וחצי בלילה אמא כעסה עליי... אבל הרשתה לי להשאר בבית... מישו בא להופעה?

חחח ממש!!

נראה לי שאני היחידה שלא יכולה להגיע להרבה מקומות.... הייתי רק בשלוש הופעות של עברי ..... אווווווופפ

גם אני הייתי

היה פשוט ענק! חבל שעברי לא עושה דברים בסגנון למעריצים שלו...

חוצמיזה שהייתי בפוגו...../images/Emo5.gif

וכמעט מתתי שמה!!! אנשים כל כך חיות היו שמה!! זה סבבה פוגו.. אבל לא להגזיםםם

Ez sLeeP

New member
גם אני הייתי!!!!!

בעצם לא. אבל רציתי להרגיש שייך.

מיטקין

New member
לא רוצה להשמע אנטישמי...../images/Emo11.gif

אבל אני לא אוהב את היהודים הם התדרדרו..... חוץ משלושה שירים מהאלום הראשון.. אין להם יותר כלום... ויש מסר מאחורי השירים שלהם?
(תסבירו לנתנייתי הטיפש) אוהב, טים

beenINSANE

New member
ישששש עוד אנטישמי../images/Emo70.gif

גם אני לא אוהבת אותם. יש מסר, כמובן, מאחורי השירים שלהם והוא: כל עוד יש לך פוזה, לא צריך כשרון

אני חושבת שתכונה מאוד חשובה זה

לדעת להעריך מוסיקה כל מוסיקה נובעת מאיזשהו רגש מסויים... היהודים זו להקה שסוחפת אחריה קהל רב..אז כנראה שיש בה משו.. אני לא אומרת לך עכשיו כולם אוהבים את היהודים אז בואי גם את תאהבי אותם .. אני פשוט אומרת לך לא לזלזל במוסיקה זה לא בסדר!! זה שבן אדם (במקרה הזה טום)שר:"אלוהים אני פוחד למות" זה נוצר מאיזשהו רגש (פחד)... וזה לא פוזה.. זה מילים פשוטות אך עמוקות.. כי אני חושבת שבכל אחד יש פחד למות.. האומנים צריכים שהקהל שלהם יצור איתם הזדהות.. אז היהודים אני חושבת מצליחים בזה מאוד.. טוב קצת גלשתי פה מהנושא ומה שאני מנסה להגיד פה שאת לא צריכה לזלזל במוסיקה/ברגשות של אנשים לא בטוח שהבהרתי את עצמי נכון.. טוב נו לא משנה אולי בכל זאת תביני את כוונתי

beenINSANE

New member
הממ...

אני גם לא בטוחה בקשר למה שאת אומרת פה, אבל מנסה להגיב: אז ככה. אם היית מכירה אותי, היית יודעת שאני אחד האנשים האחרונים בעולם שאפשר להגיד עליהם שהם לא מעריכים מוזיקה. המוזיקה זה הדבר שמחזיק אותי בחיים. זה כל מה שאני חושבת עליו, כל מה שמעניין אותי בעולם. אבל אני לא מסכימה איתך שכל מוזיקה נובעת מרגש מסויים. תסתכלי על להקות פופ מעצבנות, הדבר היחיד שה"מוזיקה" שלהן נובעת ממנו, זה הרצון לעשות כסף. גם לבריטני ספירס יש הרבה קהל, זה אומר שיש לה מוזיקה איכותית? (ולכל אוהדי בריטני בפורום- להרגע. כולנו יודעים שזו לא המוזיקה שעושה לכם את זה) במקרה של היהודים, אני מסכימה איתך שיש להם מוזיקה שאולי כן נובעת מהרגש, כי סה"כ הם באמת לא מסוג הלהקות הממוסחרות שרוצות רק כסף, אבל לדעתי,במקום להתעסק במוזיקה נטו, הם משקיעים הרבה אנרגיה מיותרת בפוזה. כל הדרמטיות הזאת והרעש והבלגן, כשאין להם מוזיקה מספיק טובה כדי לגבות את זה... פשוט מיותר בעיני. חוץ מזה, לא הבעתי שום זלזול בלהקה או במוזיקה שלה. מוזיקה זה עניין של טעם. אני לא אוהבת אותם. מי שכן- שיהיה לו בכיף.

Ez sLeeP

New member
לדעתי,

זה לא המוזיקה, או הפוזה, או הלהקה כשלעצמה שהיא הבעיה, אם כי הקהל. היהודים קיימים המון זמן בסביבה.. כמו שידידתי המגניבה ע' אמרה לי שלשום, "אני שומעת את היהודים מאז כיתה ו', כשאף אחד לא קנה את הדיסקים שלהם.. ועכשיו פתאום כולם שומעים אותם.." (ציטוט לא אותנטי, אבל שיהיה). הדהירה של אנשים אל היהודים פתאום, נראית מזויפת. פתאום, כשהם נחשבים מיינסטרים ומדליקים, וזה 'קול' לשמוע אותם, אז ישנו קהל רב מסביבם. אני לא אומר שזו הפעם הראשונה שדבר כזה קורה, אבל זה מחליא אותי כל פעם מחדש. פופאלריות או לא פופאלריות, אל תמכרו את נשמתכם לשטן! (?)

beenINSANE

New member
ושוב נדבי אומר דברי חכמה

פעם באמת היהודים הייתה להקה שרק מעטים אהבו והיום זה פתאום נהיה מגניב להגיד "אני שומע/ת היהודים", בלי ממש לאהוב אותם. הפוזה, לדעתי, באה גם מכיוון הלהקה וגם מכיוון הקהל, במקרה הזה. ושוב- לא מצליחה להתחבר למוזיקה שלהם. אלוהים יודע שניסיתי.

זה שאת לא מתחברת

אל המוזיקה שלהם לא אומרת שהמוזיקה שלהם לא טובה. וגם את לא ממש יכולה לקבוע לפי מה אנשים אוהבים אותם רוב הקהל שלהם הוא הקהל המסור מ92

beenINSANE

New member
אוף

לא אמרתי כעובדה שהמוזיקה שלהם לא טובה. אמרתי שאני לא אוהבת את המוזיקה שלהם. מה לעשות, לדעתי היא לא טובה. מוזיקה זה עניין של טעם וזכותי להביע את דעתי. וגם לא קבעתי לפי מה אנשים אוהבים אותם אלא שוב, הבעתי את דעתי האישית בלבד.

למעלה