היד שמשנה את העתיד

• פותח הנושא satin
  • פורסם בתאריך

satin

New member
היד שמשנה את העתיד ../images/Emo45.gif

אני לשה בבצק השעה כעת 02:00 בלילה. כבר חודשים שלא הכנתי פיתות, אם לא שנים..., ואם כל הזמן הזה תהיתי מדוע , אז כעת אני יודעת. אני מביטה בידי מלאות הקמח הלשות ומעבדות את הבצק וזכרונות קשים אשר הדחקתי עמוק עמוק בתוכי, חוזרים ועולים. זכרונות מימים אשר את לילותי הקודרים ביליתי בהכנת הבצקים הללו עבור שליט ואדון. זכרונות עצובים של אישה אשר היתה כלואה במשך שנים בחברה תובענית, פרימטיבית ועויינת. ודמות מן העבר אשר כל כך רוצה לשכוח......ועדיין לא מצליחה. אותה הדמות אשר החדירה בי את אי השקט, הפחד המשתק והאמונה שלי בעצמי שאיך שהוא התרסקה שם בשממה. זו לא הייתי אני, הייתי דמות אחרת, אישה ללא זהות,כנועה,נשלטת ומאוד בודדה. אני מביטה בעצמי כעת ורואה אישה עצמאית, גאה וחופשיה ולא מאמינה שבאמת חייתי שם. אני ממשיכה ללוש את הבצק ביתר מרץ, מחלקת לחלקים שוים ושוב מעצבת אותו עד שישביע את רצוני ומאושרת כל כך שהיה לי את האומץ לקום וללכת. להפסיק את הטרוף הזה ולשנות את חיי מהקצה לקצה... ממש כפי שהיד מעצבת את הבצק. satin

dganit32

New member
../images/Emo24.gifילדונת..<חננית שכזו>

פעם אחת ראיתי אותך.. וה
התאהב... חיוך מלא חן יש לך<נו בטח..לכל התמניות יש>.. ופנים שמביעות תום כזה.. בוקר טוב לך..נערונת.

dganit32

New member
יד מושטת לי אלייך..כחברה

מתוך מעגל של ידיים שכאן.. ידיים שמחבקות שמלטפות שמרככות כאב.. ושמחממות לב. דגנית

kyael

New member
סטין, איזו דרך עברת.

ריגשת אותי עם סיפורך. רק רוצה לומר לך: כל הכבוד על האומץ, החוזק והאופטימיות. המשיכי כך יעל

חמסיקה

New member
הריח של הפיתות הגיע עד לכאן../images/Emo13.gif

לא יפה ככה לעשות לי תאבון על הבוקר אני בדיאטה לא לשכוח! אבל אהבתי את הסיפור שהבאת תמשיכי ללוש את חייך בקצב ובסדר שלך אחת שלשה פיתות אין עליה אין! וואלה עוד ימנית מגניבה כאן...

*יערית

New member
הבזקי העבר...

מגיעים אלינו דווקא בפעולות שעשינו לווא דווקא מתוך אהבה..אלא מתוך הכרח, מתוך הרגל..מתוך רצון להיות תמיד"בסדר" וכששוברים את הכלים..וכשיוצאים מתוך המיסגרת..אין רצון לגעת או לעשות את הפעולות האלו כי הם דוחות אותנו..הן שוב נחשבות לעשייה ללא רצון...מתוך הכרח... אז שמחה שהתחלת ללוש בצק בקצב ובזמן שאת בחרת שמחה שאת רואה את האישה שכ"כ רצית להשתחרר ממנה...שמחה שהתחלת לשחרר את האישה הכלואה שבך..... מהיום תחשבי על איך לשמור על האיזון בין לתת מתוך רצון ותוך אהבה...לבין הכרח ושתלטנות. מגיע לכל אחד ואחת מאיתנולהיות מאושרים

לורה32

New member
../images/Emo140.gif satin

לקרוא את המילים להריח את הריח הזה של הבצק, את הריח הזה של פיתות טריות ולהרגיש את האושר שלך... אני חושבת שכל אחת עברה כברת- דרך מאז נסגרה הדלת של פרק א'... זוכרת איך תמיד עם "מסיכה מחייכת" הייתי יוצאת מהבית, שאיש לא יידע מה עובר שם בפנים, שאיש לא ישאל שאלות..... זוכרת איך תמיד עם המסיכה הזו הייתי חוזרת הביתה מסירה אותה, ונותנת לדמעות לזרום... זוכרת... רוצה לשכוח... ויודעת שמתישהוא הזכרונות האלה ייעלמו. אני זוכרת, אבל יודעת שאת המסיכה ההיא זרקתי, לא צריכה אותה יותר... החיוך הוא קבוע השלווה היא תמידית והדמעות אם יורדות אז.... כשאני צוחקת. satin, הלוואי והתמונה הזו של אישה עצמאית, גאה וחופשיה, לנצח תשתקף לך מול המראה.

gn64

New member
הפיתות מוכנות ? של טאבון ?

אהבתי מאד את התאור ואת ההשוואה מעניין יהיה לראות את המוצר המוגמר

my sunshine

New member
../images/Emo140.gifגם אני ראיתי

את חיוכך את מבטך רק פעם אחת אבל אני יודעת כמה חמודה את ולישת הבצק כמו לישת הזכרונות את לשה אותם ומראה להם כמה רחוקים הם ממך עכשיו ולשה את העתיד אותו את קובעת לעצמך וקבעת ברגע שיצאת לדרך חדשה אז ממני
בדרכך החדשה המשיכי והיי חזקה ומקסימה
ו-

אל תנסי לשכוח את העבר...

אל תנסי לשכוח את הדמות מהעבר. מה שאנחנו בהווה, ומה שנהיה בעתיד, זה תוצאה ישירה של מי שהיינו בעבר, ושל הלקחים שהפקנו ממנו
את הפחד המשתק השליכי רחוק ככל האפשר, את האמונה בעצמך אמצי אל חיקך
המשיכי בדרכך החדשה, הדרך של האומץ, הדרך אל האושר

blonda3

New member
../images/Emo24.gifאת יודעת סאטין-טוב שברחת משם

אתמול נכנס לפה לפורום שלנו, האיש שטוען שאהב אותי...ושאני לא אהבתי אותו, אחד שלא מבין למה עזבתי אותו, שמטריד אותי בלי סוף עדיין, ואחת הסיבות שהחלטתי לא להיות איתו היתה הידיעה שאם אשאר איתו שחלילה יקרה לי מה שתארת כאן, כי את הסימנים אפשר לקרוא גם לפני שחיים ביחד, לפי התנהגות, טון וסגנון דיבור, מחשבות ודעות, והסתכלות על החיים, עלי כאשה,ועל נשים בכלל. בקיצור-שמחה שיצאת משם, ומה שבא לי לשלוח לך זה השיר של אתי אנקרי..... אני רואה לך בעיניים. אנחנו לא רכוש של אף אחד. אנחנו בעלות חופש הבחירה לחיות ולבחור את מי לאהוב כמה ומתי, ועם מי לחיות ועם מי לא. שליחת ד"ש עם שיר רואה לך בעיניים אתי אנקרי מילים ולחן: אתי אנקרי אני רואה לך בעיניים אני רואה לך את הכל היית עוטף אותי בבית וחום רואה לך בעיניים, רואה את הכל היית סוגר אותי, אם היית יכול רואה לך בעיניים שכלום לא חשוב רק אתה, אני ואתה שוב ושוב רואה לך בעיניים שיותר מהכל - היית סוגר אותי, אם היית יכול היית בונה לי קירות היית מתקין לי מנורות שיהיה לי אור רואה לך בעיניים, זה כתוב בגדול היית מרשה לי, מוחל על הכל אני רואה לך בעיניים, רואה את הכל היית אוהב אותי כמו שאיש לא יכול הייתי משוטטת בין הקירות הייתי עושה בם צורות - שיהיו לי שמיים אני רואה לך בעיניים אני רואה את הכל היית עוטף אותי בבית וחום אני רואה לך בעיניים אני רואה את הכל - רק אותי לא רואה בתוך הכחול הלכתי לפני שעות וטוב לי מחוץ לקירות להתגעגע לבית
אתר מילות השירים העבריים - www.shiron.net

תימניה

New member
ואני אומרת..

האומץ ששינה את העתיד
מבינה אותך..היה לי אחד כזה בבית.

מיכל25אב

New member
../images/Emo24.gifלא יכולתי להתאפק...

אני לא מאמינה שהאישה שמתוארת כאן היא את-חברה שלי. גם אני מאושרת,מאושרת שלא נתת לחיים שלך להוביל אותך-אלא שקמת והחלטת להוביל את בעצמך את החיים שלך!גיבורה! אני מאושרת-לראות אותך אישה חזקה ואמיצה,שלמרות שקשה לך-אני יודעת שטוב לך עכשיו איפה שאת נמצאת. אני מאושרת שיותר לא יהיה לך לא שליט ולא אדון-אלא בן זוג אוהב(בע"ה) אני מאושרת שהזכרונות-כבר לא עוצרים אותך אלא-מוחבאים עמוק-עד שיישכחו(הלוואי וזה אפשרי) אני מאושרת שאת כבר לא כלואה,אלא חופשיה ואדון לעצמך- ואוהבת את עצמך כפי שהנך. ואני מאושרת שנכנסת לחיי' והיכרתי אותך,חברה שלי.

satin

New member
תודה לכולכם, אתם נפלאים ../images/Emo20.gif

למען האמת היה לי קצת קשה לפתוח פצעים ישנים וכואבים. אבל תגובתכם ממש חיממה לי את הלב. אני רק מצטערת שלא נשארה אף לא פיתה אחת להיום בערב..... שלכם ב
satin

אין כניסה ../images/Emo18.gif

ואני כבר חשבתי לדפוק חריף במדעה (אופס ככה כותבים?) סתםםםםםםםםם וסוף סוף נראה עוד אורגינאלית אחת!

למעלה