הידרנטים או עב"מים

הידרנטים או עב"מים

אנחנו מוצאים די הרבה הידרנטים ללא שטורץ וכאלו שכלל לא יוכלו למלא את תפקידם בשעת חרום, שכן הרשויות המקומיות אינן מקפידות לתחזק את ההידרנטים שבתחומן, כמתחייב מחוק שרותי הכבאות. אבל ישנם גם כאלו שממש מעוררים גיחוך. את אלו אני משתדל לצלם, ושולח אותם לרשות בדרישה לתקנם (וגם משלב אותם במצגות על בטיחות אש). אם אתם נתקלים בכאלו עב"מים, נא צלמו אותם ושלחו אלי. מצורפת דוגמא לא קיצונית. דוגמאות נוספות - בהמשך. אמיר

Amitg

New member
באיזור ת"א-יפו

באיזור ת"א-יפו יש את כל הסוגים והמינים של הידרנטים: אתה יכול למצוא הידרנט אמריקאי, הברגה גסה, הידרנטים על קרקעים, תת קרקעיים, "2, "3,... אני לא מבין למה עד עכשיו העירייה נותנת לנו להסתבך עם ההידרנטים האלה ואין הידרנטים אחידים בכל הארץ! אני יודע שצופי גבע לא יודעים אפילו מה זה הידרנט אמריקאי ואני חושב שהבנתי שאין להם את המחברים המתאימים ברכב להידרנט כזה והשאלה היא מה יקרה אם הם יוזמנו אלינו לתגבורת וההידרנט היחיד שיהיה באיזור יהיה אמריקאי?

fireman

New member
אז למה אתה לא מסביר להם?

הידרנט אמריקאי הוא הידרנט שהמצמד שלו מוברג אליו כמו בורג אם בכל זאת הצופים של גבע רוצים לראות מצמד אמריקאי הם יכולים לראות אותו באי וואן בחלקו האחורי היכן שמחברים זרנוק לאספקת מים לסל שם יש מצמד אמריקאי שאליו מחובר שטורץ רגיל שמוכר ובשימוש של רובנו

ram9

New member
תמיד אפשר..

ללמוד משהו חדש ולכן אניאשמח,וכמעט בטוח שכול פעילי הפורום, אם צופי או כבאי אביב שפעילים בפורום יוכלו לעלות תמונות והסברים על סוגי ההידרנטים שנמצאים אצלהם בשטח שיפוט

TAleader

New member
לא אמריקאי... תת-קרקעי...

אין להם הידרנטים תת קרקעיים ברמת גן... בכל אופן, אני מכיר מ-ל-א עבמ"ים מעולים... אני אצלם אותם ואשלח בקרוב...

מבצע "צלם את העב"מ"

יופי, יישר כח!!! אני מחכה לצילומים! (וכדאי שתתעד גם את המיקום המדוייק)

fireman

New member
גם אני מתעניין בעב"מים שמזרימים מים

ד"א אמיר, הוספתי את האתר שלכם לרשימת קישורי הפורום בקטגוריית תחנות כיבוי בארץ אשמח אם תוסיפו באתר שלכם קישור לפורום

למעלה