הידרוקולון ערב טוב, אשמח לדעת היכן,באיזור קריות חיפה,מתבצע ניקוי-הידרוקולון. תודה מראש.
ט טופי הירוקה New member 4/1/09 #1 הידרוקולון ערב טוב, אשמח לדעת היכן,באיזור קריות חיפה,מתבצע ניקוי-הידרוקולון. תודה מראש.
Y yoelnd New member 8/1/09 #2 מרחק אדיר...... היי תאמין בפחות משעה נסיעה מגיעים לעולם מלא במכונים........ ת'א. לא שכולם ......... אבל יש טובים ותר וטובים פחות. בהצלחה!!
מרחק אדיר...... היי תאמין בפחות משעה נסיעה מגיעים לעולם מלא במכונים........ ת'א. לא שכולם ......... אבל יש טובים ותר וטובים פחות. בהצלחה!!
ט טופי הירוקה New member 11/1/09 #3 יש לך המלצה ספציפית על מקום ? תראה,אני מכירה ברעננה,אבל זה לא ככ עוזר לי. אני במצב שכרגע אני לא יכולה להיות ניידת לרחוק(מטפלת בבן משפחה,דרגה ראשונה..) לכן אשאר עם הסביבה הקרובה...אשמח אם ידוע לך על מקום כלשהו,מקצועי. תודה מראש.
יש לך המלצה ספציפית על מקום ? תראה,אני מכירה ברעננה,אבל זה לא ככ עוזר לי. אני במצב שכרגע אני לא יכולה להיות ניידת לרחוק(מטפלת בבן משפחה,דרגה ראשונה..) לכן אשאר עם הסביבה הקרובה...אשמח אם ידוע לך על מקום כלשהו,מקצועי. תודה מראש.