הידעת?...

הידעת?...

כשהתחתנת איזה אחריות לקחת? אשאל אותך שוב הידעת? "אם בכית, אז לא ידעת, גם אם אז צחקת."

יערית...

דואגת לשלומי? הכל בסדר האם יש לך מה להוסיף מהידע שלך הוסיפי הידעת...? (אשמח לשמוע מה למדת בכל תחום שעולה לך)

יערית

New member
על מה?

רק על דבר אחד לקחתי אחריות מידית,על מה שזז בביטני, כל השאר מגיע עם הזמן ובשלות לכך,ואם לא את רואה את התוצאות ,כאן:).

רואה יערית ומצדיעה...

ומרגישה את השקט שאיתך אבל תני טיף מניסיונך, ממסקנותיך, הידעת .... (אם קשה לך וותרי) מאמינה שכל אחד, חייו לימדו אותו משהו דרך ההתנסות שלו, משהו שרואה בו ידע, כלי, להמשיך הלאה אולי יהיה אפשר לקחת וללמוד מההתנסות של אחרים פה תמיד אוהבת לשמוע ולדעת, אם לוקחת? כן את מה שמתאים לי

יערית

New member
תהיי ספיציפית

למה בדיוק לתת טיפ?אני עדיין בביה"ס של החיים לומדת כמו כולם על בשרי -אחריות מהי,בשלות מהי, וכו'... אם את רוצה שאתן טיפ לגבי הגרושים שלי,שם הכי קל לי,ברגע שהחלטתי זה קרה צ'יק צ'ק מבלי להעיף מבט אחד אחורנית,כי ידעתי שזה לא זה ואהבה בכלל לא היתה האישו למרות שני הנסיכים שיצרנו יחד. אבל יודעת מה זה להעיף מבט אחורנית כשיש פרידה שלא שלמים איתה,כשיש פרידה בעיקבות נסיבות וכאוס אישי,יודעת שקשה מאד להמשיך הלאה,קשה בכלל להגיע להחלטה שרוצים להמשיך הלאה,חושבת שבמיקרים כאלו הלקיחת אחריות לכל התוצאות מתחדדת וישנו רצון ענק לפצות.וכאן בהחלט לאהבה יש אישו,היא לפעמים תופרת את הבגד שנקרע והופכת אותו לאיכותי יותר משהיה קודם.

וואוו יערית תודה...

כלומר "חושבת שבמיקרים כאלו הלקיחת אחריות לכל התוצאות מתחדדת וישנו רצון ענק לפצות.וכאן בהחלט לאהבה יש אישו,היא לפעמים תופרת את הבגד שנקרע והופכת אותו לאיכותי יותר משהיה קודם. " כשאני קוראת אותך האם הבנתי נכון שאהבה היא זו שיכלה לתפור את כל הקרעים ולהפוך למשהו יותר איכותי או אולי חסרה שם תקשורת, סובלנות או רצון הדדי? כי נישאנו מתוך אהבה ומן הסתם האהבה הולכת ונעלמת עם הזמן איפה אנחנו טועים? איפה בדיוק אנחנו לא תופרים את הקרעים? האם אהבה זה התפר המקשר את חיי הנישואים? ותקני אם לא הבנתי את דברייך

יערית

New member
לא ארד ליותר פרטים

רק אומר שלא תמיד אהבה היא זו שצולחת הכל, אבל היא בהחלט יכולה לתפור קרעים וליצור משהו אחר משהיה וזה כמובן אחרי שנלקחו הלקחים ונלקחה אחריות משותפת לקריעה{תרתי משמע
}. שוב אומר,הנישואים שלי לא היו כלל פרק חשוב בחיי, למעט הבאת הילדים לעולם,לא מזלזלת כלל באדם שנישאתי לו,רק שאיתו לא מימשתי זוגיות אמיתית,הורות כן, אבל לא זוגיות.

היי מתוקה

איזה מצבים אתם מזכירים לי פה נו, באמת? קודם הנעליים עכשיו זה. ואני חייבת להגיב כי מישהי אי שם עוברת או עברה את אותו דבר . עמדתי שם הכל היה מוכן מתחת לחופה ורב קישקש ואני עם אלוהים זה היה ברור לי, הייתי שם בהסכמה מלאה, הרגשתי שאם אני לא עושה את זה, הוא ילך לאיבוד, וגם אני, ידעתי שאני חייבת לשם כך באתי לכאן. זה לא שהוא היה האופציה היחידה אם לא, אני הייתי לבד, זה החיבור השמיימי הזה. ככה כל החיים עברו איתו, בלמידה ואני בהכוונה, רק לי היה מזל גדול מאד, הוא שמר עליי כאילו הייתי בתו מבצרו כל הווייתו בית מקדשו. הייתי איתו והרגשתי הכי מפונקת בעולם אפילו את הילדים שלו הבאתי בצלמו, משהו בהוויה שלי שייך לו. עד ש.. ואותו דבר גם היום הוא נותן לי לעשות מה שאני רוצה איך שאני רוצה מתי שאני רוצה, שחס וחלילה לא אומר פעם שהוא מנע ממני משהו ואפילו הקטן ביותר, (ולאו דווקא חומרי) תאמיני לי אם הוא היה מתחתן עם אחרת, היא הייתה שולקת לו את המיץ, אני לא, אני צנועה, מסתפקת בורד, דווקא כשקנה לי ענק מזהב, תהיתי מי הכניסה לו לראש שאני אתרגש דווקא מענק? הוא ידע שהביט בפניי, ואמר: "לכולן יש, גם לך מגיע והכי הרבה, אני יודע, אבל זה מה שיצא לי היום". חבל לולא איבד כיוון היינו ודאי מתים ביחד גם בהסכמה.

חייבת לציין...

על אף שאינני מתחברת לאלוהים ולחיבורים הנלווים לו הצלחת לרגש אותי בשיתופך עד כמה מסורה לו וכמה גדולה צניעותך פשוט אהבתי

וואוו זה חלק מהכיף שלי כאן...

הרגע סיימתי שיחה עם איש מקסים שהכרתי במסרים אחד שקורא ולא כותב לצערי שהצחיק אותי עד כדי כאבים בלחיים תגידו מה שתגידו אבל מה שמכירה מכאן זה לא מה שמכירה משם (במסרים) ואין מה להשוואת בסיפוק האדיר אז החיים יפים, הכל בסדר, מותר להנות
לאחותי יש היום יום הולדת ונוסעת לתל אביב איתה לחגוג תגידו גם לאחים אפשר לפתוח שירשורי יום הולדת?

../images/Emo13.gif

את האמת? לא! לא ידעתי שמתחתנת איתו..אני גם מתחתנת אם אמא שלו ואחותו... אם הייתי יודעת...מבינה ולא כל כך תמימה.. אבל מה חשוב. שלמנו ביוקר על הטעות שלנו..ויצא לפחות ילדים מקסימים.. אז למה להסתכל אחורה?

רות 2

New member
הידעתם שנושא השירשור גרם לרות ..

לשחק במילים מתחרזות ..פסטרמה .. פרוסטטה ..פוסטמה.. פוסט טראומה ... מעניין למה

למעלה