הידעת?!

הידעת?!

כולנו מכירים את התופעה של שמות זהים לשירים שונים. אולם אצל ברי, אם משווים לאמנים אחרים, התופעה מאוד שכיחה. יש לברי כמות גדולה מאוד של שירים שאת שמותיהם נושאים גם שירים אחרים של אמנים אחרים. כנראה שזה בגלל שברי משתמש בשמות שכיחים יחסית. את התואר "השם שיש לו הכי הרבה שירים" חולקים 2 שירים מאותו אלבום (סימנים של חולשה)-"רגעים" ו"בשבילך" לכל אחד מהם יש שישה שירים שונים הנושאים את שמו! (בקרוב מאוד רגעים יעקוף את בשבילך מכיוון שאריק איינשטיין יוציא שיר הנושא את השם הזה) הזמרת שלה הכי הרבה שירים עם שמות הזהים לשירים של ברי היא רינת בר, ששרה את השירים "רגעים", "לב שלם" ודואט חדש שלה עם דניאל סלומון נקרא "סוף הקיץ" (ומתחיל במשפט "הנה בא השקט"...) לעומת זאת לשמות רבים שנראים לכאורה כשמות מושכים לא קיימים שירים נוספים (לפחות מוכרים כמובן) הנקראים ככה, למשל: נגיעות, האחר, אני יודע, עבדים ולא שוכח.

inflatable

New member
ועוד הידעת?! קטן (וחצי קשור)

זוכרים את כל הפינות שהיו על כלים מוזרים בשירים של ברי? אז הינה משהו שמנצח את הכל. באלבום הראשון של הצ'רצ'ילים נתונה תודה לסמי על הנרגילה כחלק מהנגנים הנוספים. בדיסק הכפול שמאגד את שני האלבומים של הצ'רצ'ילים מוסיף קוטנר כי סמי הוא למעשה סמי בירנבך.

../images/Emo6.gif

הקישו עליה עם כפית או משו?
ענק...

היי!

זאת הייתה המצאה של הלהקה ההזויה שניסינו להקים, שחבר שלי "ינגן" על נרגילה (יעשה בסים, משהו מטורף!) אני אישית הייתי מופקד על מצילה...

"רגעים"... "בשבילך"...

אני עוד אחשוב שאני בפורום אביב גפן
יש לו שירים בשמות שני אילו..

"אני יודע"

אני חושבת שיש שיר כזה למוניקה סקס בדיסק הראשון שלהם, ויכול להיות שאני טועה. [מתחיל- "אני יודע, אני יודע, כל מה שלא חשוב לדעת..."]

למעלה