הידעת?

yoniPoni

New member
הידעת?

המליארדר הישראלי חיים סבן (סבן הפקות, הביא לתודעה הבינלאומית את הפאוור ריינג'רס, את רשת פוקס, ומקום מאתיים ומשו ברשימת העשירים בעולם.. רכש לאחרונה כ- 30 אחוז ממניות בזק.. ובעצם זכה במכרז המדובר...) היה חבר בלהקת הרוק הפסיכדלית והסופר-נדירה - האריות! שפעלה בארץ בסוף שנות השישים אם אני לא טועה... זה הכל! פשוט אקטואלי להיום!

epitaph

New member
נדמה לי...

שגרוסברג כבר הזכיר את זה בכמה הזדמנויות.

MajorWinters

New member
נצל"ש- תאטרון החלומות- שמונהריום.

עשוי להוות
ספוילר לאנשים שמחכים לאלבום. השאלה בעיקר לרודס אך לכל מי שמבין. בקטע שפורסם, באורף 12:25, הבנתי שהוא מעין פרומו או משהו. בכל מקרה, בתזמון 6:20 עד 6:45, יש מלודיה שמאוד מזכירה משהו שכבר עשו, לא עולה לי השם כרגע... יש בסיס לדבריי? מחווה, מקריות, דמיון מפותח שלי?

MajorWinters

New member
המשך...

לאחר, רענון קצר והסתכלות בספריה, הקטע מאוד מזכיר לי את Jordrok של אנגלאגארד, החל מ9:54 עד בערך 10:25... (זה לא לגמרי דומה... אבל יש משהו ביניהם) אני הוזה?

RamiSun

New member
זה לא באמת אוקטווריום.

זה רץ ברשת איזה חודש, אבל תרמית.

MajorWinters

New member
גם הקובץ שאני מדבר עליו!?

כי... אני דיברתי על קובץ באורך 12:25 שכתוב שהוא חלק מהאלבום, ולא על אלבום שלם. בנוסף הורדתי אותו מתוכנה שאתה מוריד פרטית מכל משתמש והיה שם אספן DT, קשה לי להאמין שעבדו גם עליו. בנוסף(2), טל פרסם ששוחרר קובץ פרומו לאינטרנט, ואני הורדתי את הקובץ שברשותי רק אחרי שהוא אמר את זה... אם זה עדיין תרמית, אז ובכן, אכזבה...

RamiSun

New member
אוקטווריום הוא 25 דקות

לא 12:25 אני מניח שמה שיש לך הוא תרמית, אבל שמע, הכל יכול להיות. אני לא שמעתי את זה אבל מכמה חברה ששמעו את זה הם אומרים שזה לא רע בכלל, אז לפחות שמעתה מוזיקה טובה. אומרים גם שזה לא נשמע תיפוף של פורטנוי... בקיצור בוא נמתין עוד בסבלנות... אני מניח שהיום כל אחד שמוצא משהו בשם אוקטווריום..מוריד בשביל לבדוק ולא תמיד זוכר למחוק מהדיסק שלו אחרי שהוא מגלה שזה לא זה...גם אם הוא אספן.

MajorWinters

New member
לא יודע...

שמע, אני יודע שאוקטהוריום הוא 24... אבל בתור משהו שקוראים לו Demo Track או Early Mix, הגיוני שהקטע גם יהיה 3 דקות וגם יהיה 40 דקות... השיר הזה היה בודד, בתוך תיקייה שנקראה בשם אוקטווריום פרומו או משהו כזה... הקטע אינסטרומנטלי חוץ מזה, ולא נראה לי שבאלבום סולו של זמר יהיו 12 דקות אינסטרומנטליות... לכן אני פונה לרודס, דון איתי באמיתות הקטע, ואם הוא אמיתי... אז ענה לי בבקשה על השאלה הראשונה.

orbiti

New member
אני חושב

שזה קטע של להקה בשם Acid Rain, או משהו בסגנון, שפשוט שינתה את השם של הקטע לאוקטבריום, בשביל קצת יחסי ציבור (אחלה רעיון, אגב). זה מזכיר לי שפעם להקה של תיכוניסטים מת"א בשם The black lord פירסמה ברשת שיר תחת השם של אינפקציה, והרוויחה ככה לא מעט חשיפה לקהל אקראי וחדש לחלוטין.

Rubycon

New member
זה לא הם

במקרה המתופף של בלאק לורד למד איתי. הם עשו קאבר ל"עין הנמר" של אינפקציה ואיזה חיגר שינה את השם כי הוא חשב שזה המקור. זו אגב הלהקה היחידה שראיתי שגם הגיטריסט וגם הבסיסט שלה (שהבס שלו היא הבס הראשונה שניגנתי עליה) שמאליים.

orbiti

New member
אני לא מדבר על זה

היה להם שיר בשם "ג'ו קליבר" שהסתובב לא מעט זמן תחת השם של אינפקציה, שמצידם לא הבינו למה כולם תמיד שואלים אותם על השיר הזה. אם החיפוש בהייד פארק היה עובד הייתי יכול לוודא את העניין.

Rubycon

New member
כן אני זוכר משהו

יכול להיות שאתה צודק. בכל מקרה תמוה, דווקא אינפקציה...

orbiti

New member
יש לזה הגיון

אינפקציה, למרות המוזיקה המורכבת (בחלק מהקטעים) היתה בזמנו מאד פופולרית בקרב תיכוניסטים, והקהל שלה היה חורש את תוכנות שיתוף הקבצים באובססיביות מסוימת, רק כדי להשיג עוד כמה בוטלגים, הרבה יותר משהיה עושה עבור להקות פופולריות אך מתונות יותר.

Rubycon

New member
ובכל זאת

בהופעה משותפת של הבלאק לורד ואנרגיה חולנית, המתופף (שניגן בשתי הלהקות) קיבל ממש שקל שניים שלושה על תפקיד כפול. 1000 הלך למועדון, 30-35 באו, 30 לכרטיס.

orbiti

New member
גם אני ראיתי את ההודעה של טל

אבל היא נמחקה כמה שעות אחרי שראיתי אותה, מישהו יכול להסביר את העניין?

Rudess

New member
זה קטע נחמד

ניתן להוריד את האלבום של הלהקה הזאת במלואו מהאתר שלהם.

למעלה