הידעת?! ג'ושוע = נפתלי. השם העברי של ג'ושוע ג'קסון זה נפתלי ג'קסון :)
L LillipooT New member 30/3/04 #3 חחחח ../images/Emo60.gif גם אני ראיתי את זה עכשיו! ממש מיותר שהם החליפו ככה את השם חח
ל ל ו ק י ט ה New member 30/3/04 #4 שעת ../images/Emo63.gif או סיפור.. מה שבא לכם מעשה בשתי נערות מקסימות ומשועממות שהחליטו בשעת לילה מאוחרת להשתלט על פורום דוסון קריק *וייפייייי* ואין לכם שום דרך לעצור אותן.. מואהאהאהאהאהאהאהא
שעת ../images/Emo63.gif או סיפור.. מה שבא לכם מעשה בשתי נערות מקסימות ומשועממות שהחליטו בשעת לילה מאוחרת להשתלט על פורום דוסון קריק *וייפייייי* ואין לכם שום דרך לעצור אותן.. מואהאהאהאהאהאהאהא
ק קייטי הולמס New member 30/3/04 #7 ../images/Emo104.gif ../images/Emo66.gif (שטל לא תתעצבן... ) הכיבוש הושלם!!! לפחות להערב...
D Dawson girl New member 30/3/04 #11 למה לא קראתן לי?! גמני מקסימה ומשועממת לפחות בתיאוריה. כנראה שנפסלתי בגלל העובדה שבשעה כזו כבר חרפתי... אז מה, עכשיו אני פורומיסטית כבושה?
למה לא קראתן לי?! גמני מקסימה ומשועממת לפחות בתיאוריה. כנראה שנפסלתי בגלל העובדה שבשעה כזו כבר חרפתי... אז מה, עכשיו אני פורומיסטית כבושה?
ט טל גקסון New member 30/3/04 #8 אז זהו ש....../images/Emo105.gif זה לא ממש נכון! ג'ושוע=יהושע... אבל נפתלי יותר מתאים!!!! ואלה,וליאת... אתן פסיכיות!!!!! אבל נראה לי שאתן מודעות לזה כבר..
אז זהו ש....../images/Emo105.gif זה לא ממש נכון! ג'ושוע=יהושע... אבל נפתלי יותר מתאים!!!! ואלה,וליאת... אתן פסיכיות!!!!! אבל נראה לי שאתן מודעות לזה כבר..
ק קייטי הולמס New member 30/3/04 #10 כן, אני מודעת לזה ../images/Emo104.gif ../images/Emo66.gif (נראה לי שאני אאמץ את האייקון של הדגל) אבל נכון שהיה נחמד?
כן, אני מודעת לזה ../images/Emo104.gif ../images/Emo66.gif (נראה לי שאני אאמץ את האייקון של הדגל) אבל נכון שהיה נחמד?
ל ל ו ק י ט ה New member 30/3/04 #12 כן!! ומה נעשה הלילה פינקי? את אותו דבר שאנחנו עושים בכל לילה, נשתלט על הפורום! ממממ..... אני מתגעגעץ לצ'אד... ויהיו פרקים חדשים של טרי היל רק ב-20 לאפריל
כן!! ומה נעשה הלילה פינקי? את אותו דבר שאנחנו עושים בכל לילה, נשתלט על הפורום! ממממ..... אני מתגעגעץ לצ'אד... ויהיו פרקים חדשים של טרי היל רק ב-20 לאפריל
L LillipooT New member 30/3/04 #16 חחחח ../images/Emo60.gif באמת משוגעות! אבל רעיון נחמד חח בטוחה שהוא בידר לכן מעט את הלילה המשעמם ומה קורה עם ארה"ב וההפסקות האלה שלהם?!
חחחח ../images/Emo60.gif באמת משוגעות! אבל רעיון נחמד חח בטוחה שהוא בידר לכן מעט את הלילה המשעמם ומה קורה עם ארה"ב וההפסקות האלה שלהם?!
L LillipooT New member 30/3/04 #17 אהההה חחח ../images/Emo60.gif רק עכשיו ראיתי שכבשתם את כל ההודעות! חחח חשבתי שרק שרשור אחד כבשתן משוגעות!!
אהההה חחח ../images/Emo60.gif רק עכשיו ראיתי שכבשתם את כל ההודעות! חחח חשבתי שרק שרשור אחד כבשתן משוגעות!!
L LillipooT New member 30/3/04 #20 בהחלט! ../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif אני לא מבינה את המטרה בכלל....