הידעת?

• פותח הנושא Tolan
  • פורסם בתאריך

Tolan

New member
הידעת?

פשוט קראתי על הר שאיין בשרשור מילון, ונזכרתי בתוכנית שראיתי שדי הפתיעה אותי בזמנו. מסתבר שבסיס הר שאיין הוא בסיס אמיתי. הצילומים שרואים כל הזמן בתוכנית, של הכניסה להר, הם אמיתיות (אולי ה"חיילים" הם ניצבים). זה די מוזר שנתנו להם לצלם שם, או שהצבא סיפק להם תצלומים... בכל מקרה, ממה שאני זוכר, יש שם בסיס הגנה נגד טילים של NORAD... או לפחות זה מה שהם טוענים...

Ka Dargo

New member
זה לא חדש

לי לפחות

lizard

New member
NORAD זה מרכז

ההגנה הראשי של ארה"ב של ח"א. או משהו בסגנון. אבל הבסיס של SG זה לא שם עד כמה שאני הבנתי אלא בסילו של טיל אטומי או משהו כזה. היה פעם פרק שSG-1 חוזר בזמן ונמצא בדיוק מתחת לניסוי כלים של טיל בליסטי.

CommandeRiker

New member
בעבר סילו

כיום מרכז אווירי של נאט"ו. אבל אולי אוניל יידע בוודאות(המשתמש בפורום)

Ka Dargo

New member
Oh No

בהר שאיין נמצא נורא"ד, שהוא בסיס ההגנה האווירית של ארה"ב כמו שכבר ציינו. מעולם לא היה שם כל בסיס של נאט"ו, לעומת זאת הגיוני שיהיה שם סיילו של טיל\טילים כי הרי צריך להגן עם משהו...

[TNT]

New member
הבסיס הזה ממש ידוען

טוב נו בערך אני לא ממש יודע מה יש שם אבל ראיתי באיזה סרט את אותו הבסיס בדיוק

deathcaster

New member
נאטו ?

ארה"ב לעולם תתן לנאטו דריסת רגל בשטחה , זה יהיה ניגוד אינטרסים נוראד הוא החמ"ל הראשי של ארה"ב - מרכז המבצעי של ארה"ב בשעת משבר ויש הסוברים שלשם נלקח נשיא ארה"ב שיש חשש לחייו אגב מלחשים שלאחר אסון 11 בספטמבר ( אסון התאומים ) זה היה מקום מחבואו של דיק צ'ייני , סגן נשיא ארה"ב , שמן הסתם עקב עברו הבטחוני , היווה מטרה יותר רצינית מאשר ג'ורג' בוש עצמו

wolf359

New member
הר שאיין

הר שאיין האמיתי הוא מפקדת NORAD של חיל האוויר האמריקני והוא נמצא בניו מקסיקו. שאיין מאונטיין של פיקוד סטארגייט נמצא בקולורדו

למעלה