הידעת?!

הידעת?!

הפורום הזה לא מתקדם!!!! אין הודעות חדשות והב משעממות, כמו זאת.. אולי מה שצריך פה זה דם חדש? אנשים חדשים? אם נהיה הרבה יהיה יותר נחמד!!! תשכנעו אנשים להצטרף!! אהם*איילת*אהם וצריך מאמרים מעניינים.. וסקר חדש!! תחשבו על רעיונות לחָיוׂת את הפורום!! יומנעים!!!!

I am a freak

New member
מנצל את האפשרות....

שלום, אני דיי חדש (מהיום...), השתעממתי אז בחרתי פורום בנושא מעניין אותי ושנראה לי שאני יכול לתרום בו.... יום נעים לכולם ו... אל תשכחו לראות מכושפות...

ברוך הבא!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif+ניצול

טוב יש אנשים שאני לא מכירה, ויהיו גם חדשים, כולל FREAK הפריק.. שרשור הכרות מיוחד!! שם- מרים פנוי/תפוס- פנויה מאוד
גיל- 15 וקצת מאיפה- ירושלים צבע אהוב- סגול, שחור, אדום, אדום יין, כחול עמוק (כחול כהה-שחור) שיר שאהבתי- im gonna getcha good- shania twain סרט טוב- הארי פוטר, ראיתי אתמול- היה פצצה!! סרט רע- the ya ya sisterhud עם זאתי מאיזה מין שוטרת.. תכניתTV- רק בישראל!! מוטו- אם אנשים קטנים עושים צל גדול סימן שה
שוקעת חיה ותן לחיות צריך לנשק הרבה צפרדעים עד שמוצאים נסיך (הוווו) משהו שלא ידעתם עלי- אני עדיין (!) יושנת עם הורים שלי כשאני מפחדת בלילה!! זה עוזר לי להרדם!! ועכשיו תורכם!! ואם אתם עצלנים- תעשו העתק-הדבק ותשנו את מה שכתבתי... יומנעים!!

I am a freak

New member
שרשור היכרויות

שם- שי פנוי/תפוס- תפוס גיל- 15 מאיפה- איזור הדרום, ליד אשדוד צבע אהוב- כחול מרוקו... שיר שאהבתי- יווו... יש יותר מדיי סרט טוב- הפנטזיה של הל סרט רע- כל הסרטים של צ´ארלי צ´אפלין!!! תוכנית טלויזיה מ-כ-ו-ש-פ-ו-ת-!-!-! (היום בשעה תשע ורבע) משהו שלא ידעתם עליי- יש משהו שאתם יודעים עליי חוץ ממה שרשמתי?! שמח להכיר את כולם.... לילה טוב לכם- והכי חשוב... אל תשכחו לראות מכושפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!

ליליוש

New member
אני חייבת עזרה אבל דחוף../images/Emo70.gif

אני בצרות יש לי ידיד ממש טוב אנחנו בני 16 ואנחנו ידיד כבר המון זמן כמעט 12 שנה. לא מזמן הוא גילה שהוא נדבק באיידס והוא כל הזמן מדבר על זה שהוא יהרוג את עצמו כל הזמן שאנחנו מדברים הוא מזכיר את המילה ~מוות~ ואני מאוד מפחדת שהוא כן יעשה לעצמו משהו,הוא לומד בפנימיה ואין קשר יום יומי חוץ מהטלפון וזה לא כל כך עוזר לי ולו הפנתי אותו לכל מיני מוקדי עזרה הוא לא מוכן לשמוע על זה בכלל.
מה אני עושה איתו? הוא כל כך חשוב לנו (הידידים שלו) והוא לא מוכן לקבל שום עזרה הוא פשוט רוצה למוות הוא כל הזמן רק מדבר על זה ניסנו להסביר לו שזה לא כדאי ולא שווה את זה. אבל הוא לא מוכן לשמוע. אני מתחננת אני מפחדת שהוא באמת יעשה לעצמו משהו בבקשה עזרה! אני לא יכולה ללכת לספר להורים שלו כי הבטחתי לו שאני לא יספר. אני מאוד דואגת לו הוא ידיד ממש טוב שלי אנחנו מכירים כבר 11 עוד מעט 12 שנה. בנוסף לכך יש לי חברה (שהיא גם ידידה שלו) הוא ביקש ממני לא לספר לה היא מתעצבנת שאני כל הזמן מדברת איתו בטלפון והיא מתעצבנת שאני יותר איתו (בטלפון) ובקושי איתה אז היא לא מדברת איתי איך אני מסבירה לה שזה כי הוא זקוק לעזרה ושאני לא יכולה לספר לה יותר מזה. היא כל הזמן אומרת שהוא לא שווה שאני יבכה בגללו ושאני צריכה לנתק איתו את הקשר. לפני כמה ימים היא אמרה לי "..אני רואה שטוב לך איתו אז סליחה שאני מפריע לך והית חברה טובה עד שהוא בא והפריע.." אני משתגעת אני כבר לא יודעת מה לעשות אסור לי לעזור את הידיד שלי ברגעים כאלה והיא היתה החברה הכי טובה שלי.
איך אני מחזירה את החברה הטובה שלי מבלי לפגוע בקשר עם הידיד שמאוד זקוק לי? ___________________________ שבי ה-
זה בשבילך. תכירו את שבי ה-
והוא הידיד הכי טוב שלי. אני מתה עליך שבי ה-
המתוקי. ותצא קצת מהבית ותבוא לבקר אותי אני מחכה לך אוהבת לילוש

תסבירי לה

שמשהו קרה. את לא חייבת לפרט, פשוט תגידי שקשה לו עכשיו. בקשר לידיד שלך- אני מצטערת, אבל את יכולה לעבוד איתו ככה. שאלי אותו- ממה אתה הכי מפחד באיידס? והוא יגיד- מהמוות. תסבירי לו שהמוות באיידס הוא לא הכרחי, לא תמיד. אבל בהתאבדות כן. תסבירי לו שיש המון סיכוי לחיות. שיהנה מהחיים ולא יחשוב על זה. המחשבה על המוות קשה מהמוות עצמו.

I am a freak

New member
מנסה להוסיף....

1.גם אני חושב כמו מרים, זה רעיון טוב... אבל אני רוצה לרשום כמה דברים:
כנראה את לא יודעת מה זה "חברים הכי טובים". החברה הכי טובה לא אמורה בכזאת קלילות לנתק קשר. כנראה שאת היית החברה הכי טובה שלה והיא לא הייתה החברה הכי טובה שלך (נשמע מפגר אבל.... זה מה שנראה לי...
)
בקשר לידיד שלך- זו ממש בעיה חמורה. תראי, את מכירה אותו הרבה זמן, כמעט 12 שנה. אני בטוח שנרקמו ביניכם ויחיסים של ידידים ממש ממש טובים, אז יש לי שאלה.... והיא הכי חשובה, את צריכה ענות על השאלה שלי והיא... *תופים...* מה יותר עדיף לך-
ידיד הכי טוב- מת
ידיד שהיה הכי טוב אבל חי. את צריכה להחליט מה יותר חשוב לך, החיים שלו או הידידות ביניכם, תזכרי שהידידות והאמון ביניכם יכולים להביא למותו!!! עוד דבר, את לא חייבת לספר להורים, את יכולה ללכת ליועצת או לחבר טוב (אם לא הכי טוב).... או שפשוט תדברי איתו, נראה לי שאם תפגיני נוכחות ותראי לו שאת תומכת בו ותראי לו כמה הוא חשוב לך, יכול להיות שהמחשבות האלה יעברו לו..... שהיה לך הרבה רבה רבה הרבה הרבה בהצלחה!! תעדכני אותנו, נ.ב לאנשים יותר קל לדבר ולפתוח את הלב לאנשים זרים, שהם לא מכירים.... אם הידיד שלך מחובר לאינטרנט ויש לו אייסיקיו, אני אשמח להיות אותו אדם זר.... יש לי ניסיון בזה...
אייסיקייו שלי- 157125817 (רשום בכרטיס האישי) אל תשכחו לראות מכושפות

ליליוש

New member
תודה אבל

אולי לא הבנתם אבל חברה שלי נתקה איתי את הקשר ולא אני היתה ובגללו הוא לא מוכן לדבר עם אף אחד הוא בקושי הסכים לספר לי עד שהתחננתי אליו בקשר לשאלה שלך ברור שחיי אבל איך אני שומרת עליו שלא יזיק לעצמו כשהוא שם (בפנימיה) ואני פה זה קצת קשה דרך הטלפון והוא בא פעם בשבועים הביתה ואי אפשר לדבר כי ההורים שלו והחברים מהשוכנה זה קשה. דברתי עם יועצת בית ספר אבל מה כבר היא יכולה היא אמרה ליד לדבר איתו ולהראות לו שאני איתו ושאני אוהבת ותומכת בו. איתו זה 12 שנה של ידידות ועם החברה זה כמעט 8 זה גם הרבה זמן למה כל כך קשה לה להבין שאני צריכה לעזור לו ולא יכולה לספר לה. אני מדוה התרחקתי קצת אבל זו לא סיבה לנתק את הקשר עם חברה שאת איתה בקשר כמעט 8 שנים ועוד לבוא ולהאשים את הידיד זה לא פייר.

GirlFriend

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל בקשר לידיד שלך מצאתי קישור באתר סהר איך אפשר לעזור לחבר בסכנת התאבדות. בקשר לחברה, את לא צריכה לעזוב את ידיד שלך בבעיה שלו, כי זה חשוב, תסבירי לךה שכםן אכפת לך ממנה ומאוד אבל את חייבת להיות איתו מסיבות שהיא תדע אולי בעתיד. ואת תנסי להראות לה שכן אכפת לך ממנה, ואני מאמינה שהיא תבין....

למעלה