הידעת?

• פותח הנושא mya 6
  • פורסם בתאריך

mya 6

New member
הידעת?

שמארק שיחק ב"חשיפה לצפון" בתור איש שהוא אלרגי להכול אז הוא בונה לעצמו בית בצורת בועה, והכול סטרילי שם.. אם הוא רוצה לצאת החוצה הוא לובש על עצמו חליפה..אך.. כמה מתאים לו לשחק ברופא וחולה.. ספיידר וומן ידידת השכונה!!!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!!
בקסטריט בויז שולטים!!!

Rוית

New member
כן אני זוכרת שראיתי את זה..

הוא היה חבר של הדמות הראשית שם לכמה פרקים אני חושבת ועזב כי.. אממ.. אהה אני חושבת שהוא היה צריך לעזוב בגלל איזה מחקר והוא רצה שהיא תבוא איתו והיא לא הסכימה או משהו כזה...

המממ

New member
ואם בחשיפה לצפון עסקינן...

קודם כל, הרשו לי לשמוח על כך שגם אתם אוהבים חשיפה לצפון! (יש!!! יש!!!) (אד, כמובן, הוא הדמות החביבה ביותר לטעמי). שנית, האם אתם זוכרים את הולינג מחשיפה לצפון(הבעל הזקן של שלי)? ובכן, לדעתי הוא שיחק בתור אביו הגוסס של מארק באי אר! האם עוד מישהו שם לב לכך? מישהו יודע אם זה נכון? יומטוב ושקט שיהיה לנו!

~*~gaL

New member
שניה, רגע,

אני לא יכולה להגיד שאני "אוהבת" את חשיפה לצפון מהסיבה הפשוטה שבקושי ראיתי את זה... ראיתי את זה קצת.. טיפה אפילו.. למרות שאם זה ישודר שוב ותהיה לי אפשרות לראות, אני מאד ארצה לראות אותה בגלל ששמעתי המון ביקורות טובות עליה. עכשיו.. ממה שראיתי מחשיפה לצפון, אני חושבת שגם אני זוכרת שראיתי את אבא של מארק שם.. ואכן, הוא שיחק שם.
מגניב!

המממ

New member
לגבי שידורים חוזרים של חשיפה לצפון.

הייתי רואה את זה בשנה שעברה בערוץ 3 מאוחר בלילה. כל יום הייתי מחכה לזה, ולמחרת תמיד הייתי משגעת את חברתי עם סיפורים משמימים מהסדרה (והיא עוד הקשיבה לי!). ואז... זה נגמר! מייד שלחתי אימייל לערוץ 3, ושאלתי מתי יהיו שוב שידורים. התשובה שלהם הסתכמה ב- תודה שהקדשת מזמנך לכתוב לנו, נתייחס להודעתך ונשתדל להשיב בהקדם. בהקדם?! שנה! שנה ולא שמעתי כלום! מי שאוהב חשיפה לצפון מוזמן לשרשר את עצמו כאן (סליחה שזה חורג מנושא הפורום, אבל היו שם דמויות מאי אר...).

~*~gaL

New member
אני הייתי רוצה שידורים חוזרים...

כמובן! ואז מה אם זה חורג? תקראי את הודעת המנהלת! לא אכפת לי על איזה נושא מדברים פה.

mya 6

New member
נכון!! שכחתי מיזה!!

ספיידר וומן ידידת השכונה!!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי לאלתר!!
בקסטריט בויז שולטים!!!

למעלה