הידעת

jakir

New member
הידעת../images/Emo70.gif

כידוע לכולם למתופף של משינה קוראים איגי דיין ו... למה נראה לכם קוראים לאיגי וקסמן איגי וקסמן? כי בגיל 18 היא שינתה את השם לאיגי על שם המתופף של משינה בטענה שהוא חתיך ושהיא אוהבת אותו ל-ת-ג-ו-ב-ו-ת....

שלמונזה

New member
אני ידעתי

בייחוד כי אני חולה על איגי וקסמן, אחלה זמרת!!! ולמרות שהשמועות טוענות ככה, היא אף פעם לא הודתה שהחלפת השם זה על שם איגי שלנו...

jakir

New member
היא כן\!!

בתוכנית y בלילה בyes היא אמרה במפורש...

Mashina Girl

New member
המממ...

צודק...שוק´ניק [חח אני אוהבת לקרוא לך ככה
] אגב,איך קראו לה לפני? ואמממ עוד מש´ו בצד - נחמד לדעת שזמרת דיי מפורסמת אהבה משינה

שלמונזה

New member
אם אני לא טועה...

קראו לה מאיה. וחוץ מזה שאיגי זמרת גדולה ולא לכלכך עליה, אני ממש אוהבת אותה!

Black Bass Beam

New member
פספסת את מה שנכתב

היא שינתה את שמה מאהבה ולא על מנת להצליח. חזור כמה הודעות אחורה כדי להתעדכן.

דווקא ידעתי אבל בכל אופן

באמת אל תרדו על איגי וקסמן. היא אחלה
ואם אנחנו מדברים על זה כבר, למה לאיגי קוראים איגי? איזה שם זה איגי? זה קיצור של מה?

Mashina Girl

New member
>>ני3ה.... ../images/Emo4.gif

יאאאאא..... Wanna B mmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
תביאי לי ת´קלטת יא ...קרציייהההההההה
אם את רוצה,אני אבוא להתנחל אצלך *
ו-זה לא ייגמר לעולם
* בעעעעע...רעה! |עטלף|
דמייני...

הייית מ----ת-------ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

הדגש| אין סיכויייייי!!!!!!!!!!! הקלטת לא יוצאת מהבית שלי!!! גם אם ישלמו לי... אין מצב, 2ו2ה. למרות שאת יודעת שאני אוהבת אותך בלה בלה בלה, תיאלצי להגרר עד לביתי הצנוע. מה לעשות, בשביל לראות
משינה
צריך לעשות דברים לא נעימים שלא רוצים לעשות
חחח סתם
אז יאללה, תחליטי.

שלמונזה

New member
אני רוצה לקחת על עצמי

את הקרדיט על הסכסוך הזה... אם אני מבינה נכון על מה מדובר

Mashina Girl

New member
טאם טאם,*צ´ולי מתחילה להתחמם*

*פיוז אחד עולה* *נותן בוקס לפיוז השני* *מה שגורם לכך שהפיוז השני עלה במהירות גבוהה ברעש:זבוינג
וחצה את הפיוז הראשון* *עכשיו הוא החליק למטה,הם שווים,לייק מאזניים* *והרי לכם - צ´ולי עצבנית*
נייייייצצצצצצןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ינעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעללללללללללללללל את מקופלת בבגאט מהקיוסק של צדוק ואני מכניסה אותך לתוך בלנדר [שאני מביאה מהבית
] ואז את נטחחחחחחנננננתתתתתתת!! למוות!!!!!!!!!!! ואני בתוּמי,הולכת לבקש את חפציה של ניצן,אחרי ש*מישהי הורישה לי אותם...ומקבלת את הקלטת......
*מוהאהאהאהא
* ו-לא יפית,את לא מקבלת אותה חזרה
מממ..משהו שהולך לקרות מחר,חיזוי העתיד,מאת צ´ולי המרוקאית. עד כאן לשעה זאת,קוֹל צ´ולי מבית-דגן,ערב טוב ושקט. [אתם החוליה החלשה] שלום.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך ידעת
?|
סתאאאאאם אבל תראי, קראתי את ההודעה הקודמת שלך ומה לעשות אני לא מתה על תיאורי מוות מבחילים במיוחד (מלאים בפרטים פלסטיים לא נחמדים, יא דוחה ומאותגרת מילולית!
) (זה מה שאת חושבת עליי
שאני כמו סנדוויצי´ם של צדוק?!?) ובכלל, הקלטת הזו לא עוזבת ת
שלי מה לעשות
אבל אין ברירה. אני לא חושפת את הקלסטה הזו לעולם האכזר הקר והמנוכר שבחוץ מי יודע מה ייקרה לה?!? לא. אני לא מוכנה סורי. ודי עם כאלה הודעות אומללות! את תמיד רוצה שאני אראה רעה
נכון
יא אגואיסטית... עכשיו אני כועסת עלייך
ביי!!!!
ניצן העצבנית

Mashina Girl

New member
ט-ו-ב...

ווואטבר. אני אחיה. רק - שמת לב שחיממת ת´צמך במהלך ההודעה? ..
ביי..גמלך.

Mashina Girl

New member
אה ו....

חשבתי שמיותר להגיד שההודעה העצבנית הייתה דיי בצחוק. אבל קבלי אותה איך שאת רוצה
C YA.

למעלה