הידעת

הידעת ../images/Emo35.gif

השחקן שגילם את לויד בראון בפרק the non fat yogurt היה פיטר קלאגן, ממוצא קנדי. בפרקים the gum ו- serenity now גילם את לויד בראון שחקן בשם מאט מקויי.
סאנדי ברון, השחקן שגילם את ג'ק קלומפוס, הוא יהודי שנולד בברוקלין.לפני ששינה את שמו הוא נקרא סנפורד ברסובסקי.
בוב באלאבאן, השחקן שגילם את ראסל, נשיא NBC, גם הוא יהודי (גם אביו וגם אמו יהודיים).
סם לויד, שגילם את יצרן הבובה בדמות איליין (TR-6) שהתחיל עם איליין ברכבת (there's I LOVE LUCY, THE LUCY SHOW, HERE'S LUCY) הוא אחיינו של כריסטופר לויד, שגילם את ד"ר אמט בראון מהסרט "בחזרה לעתיד".
בניגוד לשחקנים בסדרה שגילמו את עצמם, כמו: מריסה טומיי, ראקל וולש, מל טורמה, פרד סאבאג', פול א'וניל ועוד, ישנם מספר דמויות שמבוססות על דמויות אמיתיות, אך שיחקו אותן שחקנים אחרים: חוזה קרראס (the other guy משלושת הטנורים), פידל קסטרו, ג'ו דימאג'יו, קלווין קליין, מוניקה סלש (הטניסאית), סדאם חוסיין, ג'ון פ. קנדי ג'וניור, וג'ורג' סטיינברנר, שגולם ע"י שני שחקנים: את הגוף תרם LEE BEAR, ואת הקול כמו שכולנו יודעים תרם LARRY DAVID.

M C A

New member
משהו שתמיד תהיתי לגבי סטיינברנר...

כמו שציינת, כולנו יודעים שלארי דיוויד אכן תרם את הקול לדמותו, אבל תהייה שעולה לראשי היא: אחרי עונה 7 לארי דיוויד נטש סופית את צוות הכתיבה וההפקה של סיינפלד. אז בעונות 8-9 הוא בעצם נשאר רק לעשות את התפקיד הקטן הזה למרות שלא היה לו יותר שום חלק בכתיבה וההפקה? קצת לא מסתדר לי העניין... אולי זה רק אני, לא יודע.

לארי דייויד לא ידפוק סדרה כמו סיינפלד

רק בגלל שהוא כבר לא שייך לצוות כותבים. ברור שהוא המשיך לתרום את קולו לטובת הסדרה, ולא רק כג'ורג' סטיינברנר. ידעת למשל שהוא תרם את קולו בפרק האחרון לאחד האסירים. Voice of the heckling prisoner ("The Finale, Part 2," Season 9, Episode 22) מתוך ויקיפדיה, עיין ערך Larry David

omriflo

New member
בל נשכח שהוא גם כתב את אותו פרק.

כך שלא מפתיע שהוא גם תרם את קולו לפרק הזה. אך בכל מקרה אין סיבה שהוא לא ימשיך לעשות את הקול, בכל זאת, יש הבדל בין לכתוב עשרות תסריטים מבריקים בשנה לבין לקפוץ כמה דקות לאולפן ולהקליט קולות.

Darth Tomer

New member
למה הוא עזב את הצוות?

אני זוכר ששמעתי את זה פעם ורציתי לשאול, אבל שכחתי. למה הוא עזב את הצוות אחרי עונה 7?

למעלה