הידעת

ALMIGHTY

New member
הידעת ../images/Emo35.gif

חחחחחחחחח....רגע, הידעת
הזה היה הכרחי?

life style

New member
הידעת../images/Emo35.gif

קראתי את זה איפשהו ואני ממש לא בטוחה אם זה נכון... קורט דקר את עצמו בבטן מול ההורים שלו

ענבר ש

New member
הידעת../images/Emo35.gif

אההה?? דקר את עצמו?? אוייש, מזוכיסט מוכשר שלי

life style

New member
הידעת../images/Emo35.gif

גם ראיתי פעם ראיון שבו הוא סיפר שפעם אחת הוא עלה לגג של הבית ונפל מהגג והוא אהב את תחושת הכאב ומאז הוא היה בודק איפה הגבולות של הכאב שהוא יכול לסבול לקפוץ על תופים לדפוק את הראש במגברים לדקור את עצמו וכו'....

ענבר ש

New member
הידעת../images/Emo35.gif

מה גם את רוצה, לדפוק לעצמך ת'ראש במגברים? חחח...

ב נ נ י

New member
הידעת ../images/Emo35.gif

לא יודעת מה קשור...שיש מלא אתרים שמגנים על זכויות הבלונדיניים... ואולי זה דווקא כן קשור...קורט היה בלוןנדיני...(אני לא פריחה)!

the sofa city

New member
הידעת../images/Emo35.gif

לי ולאחותי ביחד יש 1019 שירים (או לא שירים אבל דברים של מוזיקה) ומתוכם 637 של אחותי (אה ויש לנו עוד אחות וגם לה יש שירים על המחשב אבל אני לא אוהבת אותם... אבל בכדי לבדוק כמה שירים יש על המחשב אני ישים...) אה וגם יש המון כפולים של נירוונה כי שלושתינו אוהבות... בעצם אני לא יבדוק כי אין לי כוח ועכשיו שחושבים על זה, יש עוד! יש דיסקים שאחותי הגדולה מחביאה מאחותי השניה יש איזה 4... חחחחחחחח המון המון שירים יש במחשב שלי... :) אה וגם הגעתי למסכנה MTV2 גרועים! תמיד חשבתי שהם בסדר והכול הם שמים מוזיקה טובה לרוב אבל אחרי מה שראיתי היום אני בחיים לא יסלח להם, כשהם שמו את השיר הראשון של גוד שארלוט אמרתי הם גרועים אבל לא יותר והעברתי ועכשיו אחרי שהקליפ השני שלהם יצא ממזמן ולא שמו אותו אפילו פעם אחת בMTV2 מכיוון שהלהקה גרוע והשיר עוד יותר אז זה בסדר אבל היום בבוקר הם עברו כל גבול הם שמו את הזוועה הזאת ואני הייתי עדה.... MTV2 גרועים! ועכשיו אין לי יותר מה לראות בטלויזיה=> אין לי הרבה מה לעשות... :(

למעלה