הידעת

Hairspray Queen

New member
הידעת../images/Emo35.gif

הידעתם שהפתיחה של smells like teen spirit לקוחה מתוך השיר u-mess של הפיקסיז? בואו נעשה לנו שירשור נחמד כזה... תעשו לכם גם "הידעתם" שכאלה. שנחכים.

ש ו ק ה

New member
הידעת../images/Emo35.gif

לתינוק על עטיפת האלבום נוורמיינד קוראים ספנסר אלדן (לא מעניין נכון?)

the sofa city

New member
הידעת../images/Emo35.gif

לא ממש קשור לנירוונה אלא לבודהיסטים... איזה מישהו שאני מכירה היה בטילנד נראה לי (ולא משנה איפה הוא היה הם בודהיסטים שם) והוא היה שם בראש השנה (שזה קרוב לפסח (חודש ניסן שהוא דרך אגב גם כן ראש השנה באיזו ספירה ביהדות...)) והיה להם כמו שבועות רק בלי ביצים ויותר מיומים... והוא סיפר שהוא הולך לקנות סיגריות בדרך כולם שופכים עליו מים ואז הוא כבר מגיע לחנות כולו ספוג מים קונה סיגריות והמוכא אומר לו כזה: בוא שניה... מוציא דלי מים ושופך עליו, וכולם שמחים ומאושרים ובאות בנות ושמות עליך קמח, והוא גם סיפר שכולם מחזירים לשוטרים ומה השוטרים יעשו יעצרו אותם כי הם שמחים?!?! והוא סיפר שכמעט כל יום יש מסיבת ירח, פעם ירח מלא פעם חצי פעם כמעט מלא פעם לא ירח בכלל וכו' וכו'... האים זה עונה על הקריטריונים בכדי להיות "הידעת
"?

whatever4

New member
הידעת../images/Emo35.gif

קורט שנא את הקליף של סמלס לייק. את הרקע (הוילונות מאחור), את האנשים וגם את המעודדות בקליף שהיו יפות מידי לטעמו ורצה להחליף אותן במעודדות שמנות ומכוערות (איזה מגניב זה היה יכול להיות
)

shaNirvana

New member
הידעת../images/Emo35.gif

נירוונה הקליטו כגירסא מוקדמת של stay away את השיר pay to play. השיר ניתן להורדה..

Hairspray Queen

New member
הידעת../images/Emo35.gif

לפחות לפי מה שאני ספרתי, פולי הוא השיר בעל הכי הרבה גרסאות: polly (nevermind( polly -new wave (incestiside( polly- unplugged polly(from the muddy banks cracker- גירסה מוקדמת של השיר בביצועו של קורט לבד זה לפחות מה שאני ספרתי, תגידו אם מצאתם עוד

הידעת../images/Emo35.gif

Hairspray Queen טועה sad או איך שלא תירצו לקרוא לו הוא בעל הכי הרבה גרסאות. לא שאני יודעת את כולם אבל שיהיה..

shaNirvana

New member
הידעת ../images/Emo35.gif

לsad או sappy הכי הרבה שמות ולא הכי הרבה גירסאות. 14 שמות sad, happy,sappy, verse chours verse, make him happy ועוד...

ש ו ק ה

New member
הידעת../images/Emo35.gif

עשיית הקליפ smells like teen spirit עלתה 32,000 דולר, שזה סכום פעוט לעומת הקליפים של ימינו.... כריס היה שיכור בזמן צילום הקליפ... וקורט רצה לצלם את הסצינה האחרונה שבה רואים את פניו שוב ושוב עד שהיה מרוצה... מישהו יודע למה היה כתוב לדייב "CHAKA" על התופים? הלוואי זה יצא שירשור ענק שכל הכותרות בו הידעת

P o l l y

New member
הידעת../images/Emo35.gif

דייב היה אלכוהוליסט כזה, וכל הזמן היה צריך להעיר אותו כדי לצלם את smells אולי לזה התכוונת..? והמידע שלי לא בהכרח נכון - ז"א..אני לא בטוחה.

ש ו ק ה

New member
הידעת../images/Emo35.gif

השיר "מפרצת" (אניוריסם...) נכתב על חברתו הקודמת של קורט (טרייסי משהו...?) כמו הרבה מאוד שירים אחרים. העניין בשיר זה הוא שהוא אומר love u so much it makes me sick ואומרים שלאחר שקורט וטרייסי נפרדו התחילו לקורט כאבי הבטן שמהם סבל במשך 5 שנים ובגללם התמכר למשככי כאבים...(שום דבר פה לא בטוח... רק רציתי להגיב לפולי) *יכול להיות מאוד שהתבלבלתי בין דייב לקריס כי את המידע הזה לקחתי מהתוכנית שהייתה פעם באמ טי וי DATA VIDEOS וקראתי את זה בערך בכיתה ה כשלא ידעתי משהו אנגלית ואולי אני גם לא זוכרת נוכן...

Nirvana Forever

New member
הידעת../images/Emo35.gif

הסיבה שעל התופים של דייב בקליפ של סמלס כתוב CHAKA היא בגלל שזאת איזה להקה שהם אהבו ורצו לפרסם אותה או משהו כזה...

Hairspray Queen

New member
../images/Emo35.gifהידעת

לשיר sappy אין הרבה גרסאות, אלא הרבה שמות, הרי הם לפניכים: Sappy / Verse Chorus Verse / No Alternate / Make You Happy / Happy / Happy Hour / Everything and nothing / Another rule / Laundry Room / The Rocker / Sad [1989 acoustic version of the song] / VCV / Mistero / The Grasshopper )

Stillwater

New member
הידעת../images/Emo35.gif

שכבר עשינו דבר כזה פעם? שירשור 106 עובדות על נירוונה והוא אפילו מופיע בטאג ליין? אבל לא נורא! תמיד אפשר לעשות אחד חדש! והנה הידעת שלי: את כל העטיפות של הדיסקים/סינגלים המצויירות קורט צייר בעצמו. ועוד הידעת שבטח הופיע לקורט בבזוקה: עד גיל 27 תמות.

the sofa city

New member
הידעת../images/Emo35.gif

טוב לא ידעתם אבל אני יודעת עכשיו אני מכירה איזה אחד שאחותו הקטנה בת ה9 נולדה ב-5.4.94! אם לא הבנתם לא חשוב...

הידעת../images/Emo35.gif

אין לי הידעת אבל זה סתם כדי לא להרוס
חמודה שכמוני
חחח מיסכנה אחותו הקטנה של זה שאת מכירה נולדה ביום אבל

the sofa city

New member
הידעת../images/Emo35.gif

גם אני לונדתי באותו תאריך רק שהיא נולדה בידיוק גם באותה שנה אני לא... אני 4 שנים לפני

life style

New member
הידעת ../images/Emo35.gif

דייב למד לנגן תוך כדי שהוא שומע את הלהקות האהובות עליו מנגנות (הבן אדם מוכשר)

למעלה