זה המקצוע שלי
כ כפרות שלי New member 17/2/06 #37 הידעת?! הידעת שטלי הלכה בסילבסטר למועדון נידח בשם קאיוג'ה (ושם אחותי פגשה אותה וחבר של אחותי ביקש ממנה אש?? והם לא ידעו שזאת היא עד שמישו אמר להם....)
הידעת?! הידעת שטלי הלכה בסילבסטר למועדון נידח בשם קאיוג'ה (ושם אחותי פגשה אותה וחבר של אחותי ביקש ממנה אש?? והם לא ידעו שזאת היא עד שמישו אמר להם....)
ב בלושש 15 New member 17/2/06 #41 אמא ל'ההה יום לפני הייתי במועדון הזה מה היא עשתה שם?! חצי שעה מת"א חסר שם מקומות בילוי? חח והוא באמת נידח
אמא ל'ההה יום לפני הייתי במועדון הזה מה היא עשתה שם?! חצי שעה מת"א חסר שם מקומות בילוי? חח והוא באמת נידח
ק קטוש היחידה New member 17/2/06 #45 ז'תומרת ש אמא של ירדן ואמא של טלי הן בנות דודות ואני יודעת כי היא חברה שלי
ז זוביק התינוקת New member 17/2/06 #47 איזה ירדן זאת? היא בפורום גם? חחח ידעתי נעה שיש לטלי קרובה בשם ירדן...
ז זוביק התינוקת New member 18/2/06 #49 אני לא מאמינה ששרשרת נכון....../images/Emo12.gif זמרת ושחקנית מפורסמת שכמותך
מ מתנה לי New member 19/2/06 #72 יווו זה המועדון הראשון שהייתי בו... חווית המסיבה הראשונה.. חח מה היא עושה שם? זה לקטנטנים..
ז זוביק התינוקת New member 19/2/06 #76 זאת טלי ../images/Emo11.gif וכל מילה נוספת מיותרת אני קחטתי אותה מההתחלה (מהאירוח של מג ) היא פדופילית
זאת טלי ../images/Emo11.gif וכל מילה נוספת מיותרת אני קחטתי אותה מההתחלה (מהאירוח של מג ) היא פדופילית
ז זוביק התינוקת New member 18/2/06 #51 ../images/Emo3.gif חחח ואיי חשבתי על זה שיהיה מתחיק שהיא תראה את הגובה שלך... ועוד לידי אני ירגיש מזה פיצית..
../images/Emo3.gif חחח ואיי חשבתי על זה שיהיה מתחיק שהיא תראה את הגובה שלך... ועוד לידי אני ירגיש מזה פיצית..
נ נעה של ה י ם New member 18/2/06 #53 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כמו שאמרתי למוטי, זה יהיה הלם כפול הגובה - כי היא רגילה לגמדות, מה לעשות המין - כי היא לא רגילה רק לגמדות, אלא גם לזה שזה רק בנות
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כמו שאמרתי למוטי, זה יהיה הלם כפול הגובה - כי היא רגילה לגמדות, מה לעשות המין - כי היא לא רגילה רק לגמדות, אלא גם לזה שזה רק בנות
ז זוביק התינוקת New member 18/2/06 #59 הלם משולש ../images/Emo11.gif בכלל שיהיה לכם ברור שאנחנו עוד נגרום לה להתאשפז... שמישהו יכין את המספר של מד"א...
הלם משולש ../images/Emo11.gif בכלל שיהיה לכם ברור שאנחנו עוד נגרום לה להתאשפז... שמישהו יכין את המספר של מד"א...
ש שירוש1989 New member 18/2/06 #67 ידידה שלי מתנדבת במד"אXD "שמתי היום אינפוזיה לטלי שרון!" XD בכל אפן, המספר הוא101, וכדאי שתתקשרו לפני הצגה כדי שלא ייתקע בפקקים כמו המשאית עם הסלון שלה
ידידה שלי מתנדבת במד"אXD "שמתי היום אינפוזיה לטלי שרון!" XD בכל אפן, המספר הוא101, וכדאי שתתקשרו לפני הצגה כדי שלא ייתקע בפקקים כמו המשאית עם הסלון שלה