הידעת

LillipooT

New member
הידעת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ידעתם שג´וש הארטנט נבחן לתפקיד של דוסון בדוסון קריק? ממ..אני בטוחה שכמה מכם ידעו..בכל מקרה, מה דעתכם?
דבר ראשון: איך הוא לא התקבל?! הוא הבנאדם הכי מושלםםם ב עולם והוא מסחק ממש טוב..ממ..
אם הוא היה מתקבל.. מעניין מה היה קורה עם ג´ימס..ממ..

*hadas*

New member
לא לא ידעתי...

וזה היה הרבה יותר טוב אם הוא היה מתקבל..

Luthien

New member
לדעתי

ידעתי על זה די ממזמן, אבל הוא לא נבחן לתפקיד דוסון, הוא נבחן לתפקיד פייסי, וטוב שבחרו בג´וש! חוץ מזה, לא מתאים לו לשחק בדוסון קריק, לא יודעת למה......לא מתה על השחקן הזה והכל.....בעעעעע

Luthien

New member
חחח.....אני מוכשרת!

כשאמרתי ג´וש התכוונתי לג´ושוע ג´קסון ולא לג´וש הארטנט.....חחחחח

LillipooT

New member
אני דווקא

שמעתי שהוא נבחן להיות דוסון..ממ..לא חשוב. ואני מתה על ג´וש הארטנננט.. אבל באם זה במקום ג´ושוע..מממ..

Summer Spirit

New member
ברור שג´יימס נבחר!!!

כאילו דה.. ג´יימס מתאים פיקס ופרפקט לתפקיד של דוסון, אבל לאחרונה... או שרק נראה לי.. ג´יימס מתחיל להשתעמם מדוסון לא? הוא משחק כבר בלי התלהבות.... ממממ... מה נראה לכם?

טוב..........

אני לא יכולה להגיד שהוא לא היה מתאים כי אני כבר רגילה לשחקן שמשחק את דוסון אבל יכול להיות שפייסי היה טוב להיות בתפקיד.

אני כזאת סתומה

חשבתי שהיתכונתם לפייסי אבל שג´וש יהיה דוסון את זה אני ממש לא יכולה לדמיין

Chloe

New member
הוא ניסה להתקבל לתפקיד של

דוסון, 6 פעמים!!! איזה סתומים ברור שג´וש עדיף על ג´ימס (מצח) ואך דך ביק!!!

רינת4

New member
חבל שהם

לא בחרו את ג´וש(הארטנט)... לפחות דוסון היה מעצבן, אבל חתיך... למרות שבטח אם ג´וש היה עושה את התפקיד של דוסון, הדמות לא הייתה כל כך בכיינית,כלומר דוסונית כזאת...

לאנה

New member
אני ידעתי, ויש לי הוספה...........

לא רק שהוא נבחן, הוא נבחן שש פעמים!, והמטומטמים לא קיבלו אותו........., אבל אתן בטוחות שלתפקיד של דוסון?

ד י י ז י

New member
יכול להיות...

יכול להיות שהוא פשוט לא הי מתאים.. אל תבינו אותי לא נכון אני גם אוהבת אותו אבל אני לא יכולה לחשוב עליו בתוך דוסון..

רינת4

New member
לאנה-תקשיבי!

נמאס לי מהטלפטיה הזאת!
נראה לי שאנחנו צריכות לעשות משהו בקשר לזה...

אוחחחחח

מתי תקלטו שאתן חושבות שהוא לא מתאים בגלל התפקידים שלו בסרטים ובגלל שאתן רגילות לג´יימס בתור דוסון?? כנראה לא בחרו אותו, בגלל שאין לו את המראה שרצו. לא כל החתיך - צריך!! (איזה משפט אחלה רשמתי, שמישהו יכתוב אותו באיזה פנקס....) חוץ מזה, אולי הוא גם באמת פשוט לא טוב בהתפלספויות. ואולי המפיקים חרדו מכך שהוא כזה חתיך, ורצו שלדוסון יהיה מראה יותר פשוט?? קאפ קאפ קאפיש?

וחוץ מזה...

אם הוא היה מתקבל לסדרה, אז היינו בטח מפספסות אותו בפרל הארבור... בסרט כזה ראוותני, צריך גם חתיכים...

למעלה