הידעת?

JLO freak

New member
הידעת? ../images/Emo32.gif

בן אפלק הולך להצטלם לפירסומת לאפשטרשייב מבית היוצר:LOPEZ. שם האפטרשייב יהיה: MEN(מקורי ביותר) הסצינה תהיה כך: בן יתקלח בעירום ובסוף ישים את האפשטרשייב.... לכל החרמניות למינהן: ה
שלו תהיה מכוסה עם אדים...זה מה ששמעתי....נחכה ונראה. לא לאדים או ל
אני מתכוון לאפטרשייב

אור P

New member
רק לא זה... די בן אפלק!!!

נמאס לי כבר מהשם הזה. PLEASE שזה לא נכון...

Mandyִ

New member
זה ממש נראה

כאילו הוא נהיה יותר מפורסם בזכותה! לא משנה מה המעמד של החבר שיהיה לה, תמיד הוא יהיה "חבר של ג´ניפר לופז"..חחח (אצל פאפי זה היה בערך ככה...j to the lo אל תקפצי עלי!
) ועכשיו בן זוכה לכל כך הרבה פרסום ופתאום הוא זכה בגבר הכי סקסי בעולם. תמוה!

J To The Lo

New member
זה נורא תלוי...

בן אפלק לא מפורסם בגלל ג´ן אלא בגלל שהוא שחקן,זה שלפי דעתי גם את זה הוא לא,זה לא העיקר,אבל אם הוא הולך לפרסם את הבושם שלה שיהיה לו כיף...לפחות היא לא תצטרך לשלם לו, mandy...,בטח שאני לא אקפוץ עלייך..חחחח...אבל את יכולה להגיד שכריס ג´אד התפרסם בזכותה..אבל בתחילת היחסים של ג´ן ופאף הוא היה כבר ראפר-מפיק-מעצב ושות´ והיא היתה שחקנית בתחילת הדרך..ורק אחרי הגראמי עם השמלה הירוקה והמדהימה של ורסאצ´ה אז היא נהפכה לממש דיווה..

Mandyִ

New member
אז מה שאת אומרת זה ככה-

פאפי הביא פרסום לג´ן (בערך...) ג´ן הביאה פרסום לכריס (דהה) כריס נעלם ונשאר עם פרסום. ג´ן ובן מפורסמים ביחד וזהו. כן?

אור P

New member
הבנות מתלהבות שיראו את ה...של בן

זה לא יקרה הדבר, הגיעה הכחשה רשמית! נכנסתי אתמול לכמה פורומים שלו, ואתם רואים כזה כל הבנות מתלהבות שיראו את הזין שלו והם מתחילות לרשום כמה גדול יש לו וכו´..

J To The Lo

New member
חחח...גדול?!לילד הלבנבן הזה?!

I Dont think soooooo!!!!!!!!!!!!! טוב..דיי,עזבו,הוא סתם לא מעניין... סליחה,אסור להגיד לבנבנים..זה גזענות,אבל גם אני לבנה(מתכחשת,אבל עדיין לבנה),אז זה לא נחשב.. בערך.. פאף הביא פירסום לג´ן במקומות שהיא לא היתה מוכרת,כמו בניית קשרים בעולם המוזיקה,וחשיפה בtrl כשהיה ראיון איתו כשהם היו חברים..וגם המשפט שלו,וכל השערוריות הביאו לה פירסום,ומנגד,מדינות ששומעות פופ יותר הכירו אותו בזמן שon the 6 יצא היו הרבה ראיונות איתה עליו..

מרב881

New member
גם וגם...

בן אפלק מפורסם בזכות עצמו. אבל זה שהוא וג´ן נמרחים אחד על השני נהיה ממש מעצבן. זה כאילו שניהם מנצלים אחד את השני. ג´ן את ההערכה שיש ל(רוב)אנשים כלפי בן בתור שחקן, והוא מצדו מרוצה שהשם שלו שוב בעיתונים. ד"א- זה כבר קרה לו פעם. פעם הוא היה הולך לכל פרימיירה אפשרית עם מאט דיימון (החצי היותר טוב שלו) ויש שאמרו שזה פשוט גימיק ותו לא. עכשיו, כשהם השכילו להוריד פרופיל (ובאותה הזדמנות גם לצאת עם אנשים לא בני מינם...)מעריכים אותם הרבה יותר.

JENNY2000

New member
דהה....!?

אז כל מה שרשמתם זה: בן אפלק מפורסם בגלל עצמו ג´ניפר מפורסמת בגל פי.דידי בן מפורסם מג´ניפר רואים את ה *** של בן (*** = מצונזר) כולם מתלהבים...(דה מי לא?) כריס מפורסם בגלל ג´ניפר יא!! איזה מגניב רואים ל-בן אפלק את ה-**** אז מה??? תעשו לי טובה...חחח... אבל הכי קרע אותי שאתם אומרים מי מפורסם בגלל מי...!!! אוי הצחקתם אותי נו באמת!!!?? תעשו טובה...!

למעלה