הידעת ? מלון ממלח ? !

לוו

New member
הידעת ? מלון ממלח ? !

בבוליביה יש מלון העשוי כולו ממלח, עד הפריט האחרון. המלון נמצא בסלאר (מדבר מלח ענק), יציאה מהעירה "אויוני". מקום מדהים ביופיו!!!!!! < לוו כבר על הדרך לשדה התעופה לטוס לישראל >

mbechor

New member
ראיתי תמונות מהאיזור

זה ממש מדהים, הכל לבן בוהק ומרחבים של מדבר

לוו, שתהיה לך נסיעה טובה ../images/Emo39.gif

וביקור מוצלח ושמור על עצמך, וחזור אלינו בריא ושלם.

Else

New member
מה, גם מיטות ממלח../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

וגם שירותים?????
איך אפשר לישון על מיטה ממלח?
ולשבת על כסא מלוח
ובמסעדה מגישים תפריט מלוחה: עוגת מלח, בשר בציפוי מלח וירקות מומלחים??

נישט א חידוש... (לא חידוש)

בקנדה או באלסקה בימי החורף הקפואים יש מלון מקרח!!!! האסט גהערט? א האטעל פון קרח!!! (נו!!!!! איך אומרים לעזאזל קרח ביידיש??!!). זייט געזונט און שטארק
נייטרא ישיבה:)))))

judyr

New member
אולי לא חידוש... אבל מה שכן חדש זה

שאני אוטוטו כבר בלונדון.....

הולכת ללונדון?

אל תשכחי לבקר ב"עין של לונדון", זה הגלגל הענק בגובה 162 מטר (אם אני לא טועה), נמצא בדיוק מול בניין הפרלמנט והביג - בן... אפשר לראות משם אפילו את גריניץ´!! (אם יהיה יום בהיר), בכל אופן, אסור, אסור להיות בלונדון בלי ללכת לעין של לונדון. פשוט אסור. יום טוב, הישיבה, חולה על לונדון:))))) אגב הגלגל נבנה ע"י בריטיש איירוויס...סתם ככה שתדעו..

וואיי

הייתי בלונדון לפני שבועיים ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי. ירד המון המון גשם. מבול. אז לדעתי הגלגל הזה הוא בעיקר מוצלח כשיש מזג אוויר שמאפשר ראות.... ואם גשום- ללכת ל- Tate Modern אבל כדאי לקנות באינטרנט כרטיסים לתערוכה המרכזית (במקום בדרך כלל לא ניתן להשיג כי הם אוזלים בקצב מטורף). כרגע, אם לא הורידו, מציגים שם מאטיס-פיקאסו!!!!!!!!! נסיעה טובה.

היי לוו!!!

לא ידעתי שאתה כבר טס!!! שיהיה לך
שתהנה כמה שרק אפשר ואני מקווה שתצור אתנו קשר מהארץ!

למעלה