הידעת?! בקאמבק

הידעת?! בקאמבק

ברי הפיק את השירים הראשונים ללהקת 'נקמת הטרקטור', לימים להקה מצליחה ומפורסמת שתספק להיט גדול- "משחק של דמעות".

ועוד הרבה להיטים אחרים!

נקמת הטרקטור היא הלהקה היחידה שאני מכיר שהבסיסט שלה הוא הסולן היחיד בלהקה.

Crazy Diamond85

New member
הוא אמר סולן _יחיד_

כך שוץ מהבילויים... באיפה הילד חמי רודנר לא הסולן היחיד וכנ"ל בפינק פלויד... אפילו במקור הסולן לא היה בסיסט!

Minimal Affair

New member
ווטרס כן היה הסולן והבסיסט.

לאחר שבארט עזב את הלהקה. הוא נהפך לסולן היחיד (עד שהוא עזב) וגילמור שר לפעמים בכמה שירים. אבל הסולן המרכזי היה ווטרס. והוא גם היה בסיסט, לפי מה שזכור לי.

Tomer 123

New member
אממ....

דווקא גילמור שר בדי הרבה שירים, לדוגמה כמעט בכל שירי dark side of the moon (חוץ מהשניים האחרונים)

Minimal Affair

New member
שר.

אבל לא היה הסולן המרכזי. אולי זה די נוגד את מה שאמרתי. אבל עדיין - לדעתי זה נחשב, כי הרי זה סולן ראשי.

Hull

New member
מה זה בשבילך סולן קבוע?

רוג'ר ווטרס, היה כותב את רוב השירים ומתחלק בשירה עם גילמור. מאוחר יותר הוא אפילו עזב את הלהקה ונשאר רק גילמור בתור סולן. בכל אופן, אחת הסיבות היא שתפקיד הבסיסטים ע"פ האמונה, עולך בדרך כלל לאנשים יותר שקטים ומופנמים. חוץ מזה, זה גם לא דבר מאוד קל לשיר בזמן נגינת בס, זה לא כמו לנגן אקורדים של גיטרה ולשיר איתם.

Crazy Diamond85

New member
תפסיקו כבר!

אתם לא יכולים לתת כל הזמן דוגמא שהן "חוץ מ..." אותו דבר אפשר לומר על איפה הילד, למרות שגם אסף שריג ואופיר בר-עמי שרו פה ושם... אז חלאס!! ובכלל בנקמת הטרקטור יש גם שיר אחד של גרין :)

קודם כל דיברתי רק על להקות ישראליות

ותסלחו לי על זה שאתם עוד רגע הולכים להרוג אותי אבל...לא ידעתי שחמי רודנר בסיסט...ממתי?

אשף

New member
הוא לא כ"כ בסיסט, אבל ניחא, הוא

החזיק גיטרה בהופעות וקליפים...

השאלה היא

בשירים של הלהקה על מה הוא מנגן גיטרה חשמלית רגילה או גיטרה באס? אתה יכול להגיד שברי הוא בסיסט אבל הוא מנגן על גיטרה רגילה בהופעות ובשירים שלו בדיסקים

israel1986

New member
לא כ"כ בסיסט?

גם בנגינה באלבומים וגם בקליפים הוא היה עם בס. בכל הקליפים של איפה הילד שראיתי הוא החזיק בס. אולי אחרי הפירוק, באלבומי בסולו, הוא עזב את הבס.

למעלה