הידעת?! בקאמבק מביך

הידעת?! בקאמבק מביך

שימו לב, שימו לב. בליריקס של 'רגעים' בסימנים של חולשה, כתוב: "מתחת לשכבוות גיליתי שחסרים לי דגעים" הטעויות במקור.

ענת1986

New member
גם ב"אמונה עיוורת" יש טעות רצינית

ביותר בליריקס. נכתב: "התמימות חדה כמו תער", כשלמעשה בכל המקומות ברי שר "הבדידות חדה כמו תער".

גמאתם מגלים שהפינה

היא למעשה מערכת מחמאות במסווה? הרשו לי להסביר כל פעם שולאתי "הידעת?!" ותמיד ידעתי, וזה מלטתפתאגו, בחיי.

Minimal Affair

New member
מקדונלדס זה לא ארוחת צהריים.

ולא, אני אישית לא חשבתי על הפרט החשוב הזה.

Minimal Affair

New member
מת השטן.

כי אחרי הכל עופר.. רוב הפרטים שהוא נותן, הם די ידועים. אבל יש פרטים קצת מכשילים.

Minimal Affair

New member
בואי נגיד שאני שלי.

הכוונה היא - שלאנשים כמונו, ששומעים יחסית הרבה את המוסיקה של ברי, ואנחנו יחסית לא חדשים בתחום, זה די ידוע. אבל אלו יכולים להיות בהחלט פרטים מעניינים לאנשים שקצת חדשים בתחום.

בא לך להחליף אותי?

זה לא קטע. אני כל שבוע(וזו הפינה ה20 ומשהו שלי) מנסה למצוא משהו חדש. תיכנס למאמרים, אני מתערב שחצי לא ידעת. אני מבקש ממך בחום, שאם הפרטים הקטנים האלה ידועים לך(שהרי אתה יודע את כל הדברים האלה), אל תטרח להגיב על הפינה שי, זה יחסוך לשנינו הרבה עצבנות.

Minimal Affair

New member
כולנו תימנים של החיים.

אני לא הגבתי על זה. אני בדרך כלל רושם כל הכבוד. אני לא הערתי על זה שאני יודע כמה פרטים, אלא הברנש למעלה. ולא.. אני לא רוצה להחליף אותך. כי אתה עושה עבודה טובה, אני פשוט אמרתי שיש דברים שאני יודע, חצי לא.. אולי יותר. למרות שבזמן האחרון אתה נותן פרטים קצת יותר ידועים, בעבר - נתת פרטים באמת קשים.

למעלה