הידעת?! באיחור מה

הידעת?! באיחור מה

סורי חברה פשוט שכחתי. שימו לב לסקופ הבא- ברי סחרוף הפיק (לפני שקוטלים אותי פה שהוא הפיק לכל התעשיה) ללא אחר מאשר יגאל-אם-תזכרי-אותי-סיוון-בשן. כן,כן. יגאל בשן. השירים: "עמוק בלב", "פגישה שקטה" ו-"חופש זה כשאת אתי". יש לי גיטרה מנסרת עמוק בלב, והיא עושה לי מנגינות.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי את המשפט סיום שלך....

חוץ מזה יגאל בשן הוא גבר גבר, אני אישית גדלתי על הופה היי ועל התוכנית בערוץ 1, ואפילו הייתי בהופעה שלהם הם ה-להקה (אפילו יותר מפורטיסחרוף חחחח) ואין עליהם, ואם השנה כל הלהקות שהתפרקו חזרו, אולי גם הם יחזרו?

Crazy Diamond85

New member
תוספות...

שלא תגידו שלא אמרנו לכם... ברי סחרוף עבד גם עם: אריק איינשטיין (לא רק באלבום האחרון) שרון רוטר (דהה) הבילויים ארקדי דוכין הבליינים ורד קלפטר (לא רק באלבום האחרון) הכוכב הלבן שם טוב לוי רעש אהוד בנאי אביב גפן עמיר בניון (!) מיכה שטרית יזהר אשדות דן תורן ביקיני דנה ברגר ישראל ברייט יוסי אלפנט כמובן... נקמת הטרקטור כרמלה גרוס וואגנר טל גורדון לאה שבת אלי מגן מוקי אפרת אבן-צור זהבה בן דני סנדרסון סיון שביט והכי מפתיע: רמי פורטיס!! (ולא רק באלבום האחרון!!) ודרך אגב הוא לא בדיוק הפיק את יגאל בשן יותר נכון עיבד

ShuMacH

New member
עכשיו אני מבין

איך זה שאני אוהב את עמיר בניון חוץ מזה שאני מאמין שיבוא יום ותהיה להם יצירה משותפת

למעלה