הידעתן ש....

אתי@

New member
הידעתן ש....

מכנסיים בגזרה נמוכה עלולים לפגוע בעצבים

קרן86

New member
לפחות עכשיו יש לי תירוץ

אני לא הולכת עם גזרה נמוכה לא בגלל שכל הבטן הגדולה שלי בחוץ (מה פתאום...) אלא בגלל שזה פוגע בעצבים.

uti

New member
אני לא אוהבת את זה - לדעתי זה זול..

אני לא אוהבת את זה שילדות עכשיו הולכות עם כל הXXX שלהן בחוץ... ושלא נדבר על סימני המריטה שנראים על בנות ישראל שם.... בעעעע....

צוקה

New member
אחלה שם ../images/Emo45.gif

המונח לא שייך למוצרי הדיאטה? אם כן, אז עוד סיבה למה זה מסתדר - זקוקים לדיאטה בשביל ללבוש אותם
צ´וקה

צוקה

New member
אחלה שם ../images/Emo45.gif מסביר את העובדה

שבשביל ללבוש אותם - זקוקים לדיאטה ...

בקילי

New member
ממילא אינני אוהבת אותן

לא ללבוש (לא נוח) ולא לראות על אחרים (בעיקר אחרות) - מקנה מראה זול וזנותי

שריל

New member
אני לא חושבת שמי שמכירה אותי הייתה

אומרת שיש לי מראה זול וזנותי, ויש פה כמה שפגשו אותי... ובכל זאת יש לי מכנסיים בגיזרות נמוכות, יפהפיות שאני מתה עליהם. מה לעשות לא כל אחת יכולה להרשות לעצמה וזה עדין לא הופך אותן לזולות וזנותיות, פשוט כמו כל דבר אחר, תלוי על מי...

אתי@

New member
מסכימה איתך

ומזכירה שמכנס נמוך לא חייב לחשוף אברים מוצנעים
יש הרבה גבהים של מכנס נמוך שיכולים להראות נפלא על הגוף הנכון. הצרה עם אופנות היא, שהן לא תמיד מתאימות לכל אחת. אבל כולן רוצות להתלבש אופנתי...

צוקה

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

לי למשל ממש לא מתאימות מכנסיים עם גיזרה נמוכה ואני יודעת לא ללבוש אותם. (כל אחד צריך להשלים עם מה שיש לו) חוצמיזה, יש מכנסיים נמוכות (או נמוכים?) שהם מאוד יפים/ות ובכלל לא זולים/ות. הכל תלוי בבחורה שלובשת אותם. יש בחורות שעם חולצה מחוייטת ומכופתרת עד הסוף יראו פרחות ויש בחורות שחצאיות מיני קצרצרות ומחשופים נדיבים יראו עליהן ממש מצויין. הכל תלוי...

uti

New member
לא צריך להעלב...ולקחת אישית.

אני אישית לא אוהבת את זה ולא כיוון שאיני יכולה להרשות לעצמי להיכנס בזוג כזה, אני יכולה להרשות לעצמי ללבוש בכל ובכל זאת אני בוחרת שלא. אני לוקחת לדוגמא את המשרד שלי - חברה ממשלתית שבנות בנות 30+ בנות עם מכנסיים כ"כ נמוכות שזה גורם לאבד כל צורה של מותן נשית ומקנה מעין צורה ריבועית, החולצות לא הופכות ארוכות יותר וכל הבטן בחוץ, כל התכופפות החריץ מאחרוה יוצא....ולא משנה כמה רזות הן, בעיני זה הופעה לא הולמת ושלא מכבדת את מקום העבודה ולא מתאים. במיוחד שילדות היום לובשות את זה והחוטיני שלהן עולה למעלה זה ממש נורא בעיני האופנה הזו.

למעלה