הידעתם?

הידעתם?

עפ"י הסדרה, ליאו בן 18. (הוא נולד ב1924 ומת 1942, הוא בן 18!)
לפרו הייתה לידה ארוכה... בערך מ1970-1971.
כשאחות אחת נהפכת לרעה, שאר האחיות אמורות גם (עפ"י הפרק בו פרו נהפכת לרעה, וגוררת את אחיותיה עמה, בעונה השלישית). אז למה הן לא נהפכו לרעות כפיבי נהפכה לבנשי? או שהוויגמן השתלט עליה? או כשפייפר נהפכה לפיורי? מעניין...
בפרק "שעת הקסם" (פרק שני, עונה שלישית), פייפר יוצאת מהמכונית שלה, טורקת מאחוריה את הדלת בזעם, מסתכלת על מכוני חולפת... ו- טורקת את הדלת בזעם שוב. מכונית יעילה.
עפ"י העונה הראשונה, פיבי עזבה לניו יורק בגלל שפרו חשבה שהיא שכבה עם הארוס שלה. עפ"י הפרק מעונה השלישית, עם הפלאשבקים, היא עזבה בגלל מותה של הסבתא.
בכלל, בפרק זה יש הרבה סתירות עם העונה הראשונה... כמו ג´רמי, אותו פייפר פגשה עפ"י העונה הראשונה בזמן שסבתן הייתה מאושפזת, אבל בפרק עם הפלאשבקים בכלל לא רק שהוא לא הוזכר, אלא גם פייפר התלוננה על מערכות היחסים שלה.
רוע לא יכול לגעת בספר הצללים, אם האחיות לא רעות, נכון? אז איך משני הצורה מהעונה ראשונה, פרק השלישי, כן נגעו בספר? והרשימה ממשיכה הלאה והלאה.... אתם מוזמנים להוסיף גם! אופל מקניל.

Woogyman

New member
אוקיי אממ

קודם כל, העניין עם הרוח. פיבי אמרה בעונה הראשונה שהדרך היחידה לחסל רוח זה שאחת מהן תמות כדי להגיע למישור האסטרלי (מה שבעונה השניה פרו יכלה לעשות בשניה עם ההקרנה האסטרלית). כשהן פגשו את הרוח של אליאס לינדי בעונה השניה בכלל לא דיברו על זה שצריך למות והן פשוט מצאו דרך אחרת. יכול להיות שרוע חזק במיוחד, כמו בלתאזור לדוגמא, לא יכול לגעת בכלל בספר. רוע חלש יחסית, כמו מכשפים פשוטים, יכול אולי לגעת אבל לא להוציא אותו מהבית. בקשר לרוע של האחיות - אני חושב שהכוהנת ההיא עשתה איזה כישוף שהרוע יופץ מפרו לספר ומהספר לשאר האחיות. הווגימן לא רצה את הספר, הוא רצה את הבית. חוץ מזה שכנראה אחת האחיות צריכה ממש להפוך למכשף (וורלוק) כדי שזה ישפיע על האחיות שלה. אולי הפיכה לשד (ווגימן, בנצ´י, פיורי, וונדיגו וכו´). בפרק עם הפלאשבקים הסבתא עוד לא הייתה מאושפזת. יכול להיות שאישפזו אותה אחרי הנפילה ורק אז קבעו את מותה הסופי, ואז פייפר פגשה את ג´רמי. אף פעם למיטב זכרוני לא אמרו למה פיבי עזבה לניו יורק ממש. אמרו שהיו לה מריבות עם פרו לפני זה, אבל לא שבגלל זה היא עזבה. וזה היה דרך אגב אחת הסיבות שהיא עזבה, היא לא הסתדרה עם שתי האחיות שלה, לא הייתה לה סיבה להישאר כשגם הסבתא הלכה.

As I Am

New member
אממ... תיקון קטן - ../images/Emo103.gif

בקשר לרוע שלהן – הרוע כעיקרון עובר מאחת האחיות שאותה "מדביקים" (?) בו, לשתי האחיות האחרות, ומשלושת האחיות יחד – אל הספר... לא כמו שאמרת – מפרו לספר ומהספר לשתי האחרות, כי הספר מקבל, פחות או יותר – אני לא בטוחה איך לנסח את זה – את התכונות/כוחות של הבעלים שלו. כלומר – הטוב/רוע מועבר אל הספר מהאחיות, ואין מצב שיקרה ההפך. ועוד משהו... – בפרק עם הפלאשבקים – הסבתא מתה סופית... אחרת פיבי לא הייתה עוזבת. אבל אולי פייפר פגשה את ג´רמי בתקופה שבו הסבתא הייתה מאושפזת, אבל עדיין לא הייתה ממש איתו... יצאה איתו והכל, אתם יודעים... לתשומתם לבכם – לא ראיתי את הפרקים עם ג´רמי, אז אין לי ממש מושג ^^ לין

p3

New member
אה...כן. אהמם.../images/Emo19.gif

ידעתם ש...
בעונה הראשונה פייפר פחדה פחד מוות מטיסות, ה-3 היא התעקשה לטוס לירח הדבש שלה ושל ליאו במקום לנצנץ?
מכושפות הביאה עד עכשיו איזה חמישה נימוקים על מה שקורה אחרי המוות, ורובם סותרים אחד את השני?
ג´לי יוצא לחופשה ביום ראשון, ואותו יחליף
שמיל
?
בפרק 16, עונה 4(לא ספוילר), כשפייג´ מוטלת על רצפת עליית הגג מחוסרת הכרה, רואים לה בבירור את ה...אמם..טוב, חריץ? לא שאני מתנגד...
פיבי נראית נורא בקארה ופוני??? אז מה אם הבאתי רק 5 דברים, וששניים מהם בכלל לא קשורים, ובאחד מהם אני בכלל לא בטוח...אז מה???

Ophel McNeil

New member
בקשר לדבר הראשון.

הוא מובן. פייפר אמנם פוחדת מטיסות, אבל הצורך שלה בחיים רגילים חזק יותר. נמאס לה להיות נשואה למישהו מת שאף פעם לא בבית, נשבר לה שכדי להגיע אפילו ל
ירח הדבש שלה
היא צריכה להתחיל להיאבק, וכל מה שהיא רוצה זה חיים נורמלים ורגילים. וכן, פיבי בקארה באמת נראה נורא. איכס...

Paige

New member
למה כולם שונאים את פיבי בקארה?

למדתי לאהוב את זה! אוקיי... אתם יודעים ש....
שאנן לוהקה בתחילה לתפקיד פייפר והולי לתפקיד פיבי.
בריאן קראוז (ליאו) נבחן בכלל לתפקיד של אנדי.
בפרק בו פרו שוכפלה לשלוש, אם תסתכלו היטב בסצינת המשרד, תוכלו לראות שכשמסתכלים עליהן מאחור, לפרו הורודה (ונטולת הפוני) יש פוני ולפרו האמיתית ובעלת הפוני אין פוני.
בעונה הרביעית פיבי אמורה להיות בת 26. משום מה, הקפיצו את הגיל שלה ל-27.
כשג´ואן הרץ, מפיקת התוכנית בערוץ האוכל בה פייפר הייתה צריכה להופיע (עונה ראשונה, פרק אחרון), הציגה עצמה לפייפר, היא אמרה שהן היו יחד במחזור 1992. פגישת המחזור (10 שנים) של התיכון של פייפר נערכה בשנת 2000, מה שאומר שפייפר סיימה ללמוד בשנת 1990.
בסצינה האחרונה של הפרק האחרון בעונה הראשונה, בתוך הבית, שיערה של פיבי פזור (אני חושבת). כשהיא ופייפר יוצאות מהבית, לפיבי יש קוקיות. - הדר, שבקרוב תגזוז את מחלפות שיערה הארוך לקארה סטייל אליסה מילאנו.

Ophel McNeil

New member
לא, לא!

ראיתי את המדבקה שלך... את חמודה עם שיער ארוך! והשיער של פיבי איום ונורא... הוא נראה כאילו היא סיפרה את עצמה...

Woogyman

New member
אני הכי אהבתי אותה בלונדה

או עם תספורת כמו בימי העונה השניה. מאז שהשיער התחיל להשחיר הוא רק מתדרדר.

Paige

New member
אהבתי אותה בעונה שנייה...

עם החום הטבעי. וגם בעונה רביעית ב- Lost and bound וב- Charmed and dangerous, עם השיער הכהה והארוך היה לה יפה. וגם בתחילת העונה הרביעית ;)

Paige

New member
*אנחה*

הוא כבר ממש ממש ממש ממש ממש ארוך... ומפוצל... אבל אני לא עושה פוני קצר ;) המצח שלי קצר מדי ;) אני פשוט אוהבת איך שהיא עושה את המראה המבולגן שלה!! D: אבל זה לא יפה שהיא עושה קוקו מתוח לאחור...

p3

New member
ווטס רונג ויז שמיל?../images/Emo19.gif../images/Emo170.gif../images/Emo19.gif

As I Am

New member
יש לי מחסור בכותרות, תתמודדו ../images/Emo8.gif../images/Emo103.gif

הקטע של פייפר, שהיא לא רצתה לנצנץ (
) לירח הדבש שלה – היה פשוט מאוד כי היא נורא נורא בקטע של "אני רוצה חיים רגילים, לעזאזל עם כולכם!!!"... אז אפשר להבין, פחות או יותר... חוץ מזה, שאם הם היו מופיעים פתאום במתקפת נצנוצים כחולים, מחובקים ומחזיקים מזוודות, איפשהו בנמל תעופה אי שם – אני חושבת שזה היה קצת מחשיד... ^^;
מה הנימוקים?...
יש לי מלא נושאים סתמיים לטופיקים, ואין לי אפילו כוח לרשום את כולם... אני עצלנית. תחשבו בעצמכם... ^-^
איזה אייקון חמווווד (
), אני מקווה שתפוז ישאירו אותו כאן אח"כ, וגם את הגיטרה ^^... למרות שרוב הסיכויים שהם לא...
אכן, כולנו ידענו, ויודעים – לצערינו מניסיון – שאליסה נראית נורא עם קארה ופוני
ד"א, אני נורא אוהבת את המשפט בחתימה שלך, ואין לי מושג קלוש מה הוא אומר... אפשר תרגום בבקשה?
לין

As I Am

New member
אדוני??? ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo103.gif

ארגג... לא. בקשר לחתימה - דיברתי ליותם... המשפט שלך הוא שורה משיר של נלי פורטדו, אני יודעת... ;)

p3

New member
אכן אייקון חמוד...../images/Emo170.gif

ואפילו כשהוא ייעלם (בתקווה שאני אזכור) אני אנציח אותו הכך שאני אוסיף |שמיל| לחתימה...
אני שונא שעושים לי את זה, אבל- החתימה היא בדיחה פרטית...
לאיזה נימוקים התכוונת?
ג´לי נ(
) נאלץ ללכת לבית חולים לאחר שאכל שרימפס מקולקל! אותו יחליף שמיל (מרשמלו). לא שלמישהו אכפת...

למעלה