הידעתם?

oshra11

New member
הידעתם?

שבדיסק בחדש של יהודית רביץ היא שרה שיר שאגי משעול כתבה? כולנו יודעים שיש פער גדול מאוד בין מרבית השירים המולחנים שאנו שומעים ברדיו לבין שירי משוררים, ובכל זאת, האם גם לכם יש משאלה כמוסה שיום אחד איזה מלחין יגלה את השירים שלכם ויעשה איתם משהו? שיהיה פסח כשר ושמח לכולם! אשרה.

aiziq

New member
לי כבר התגשמה ../images/Emo9.gif

אבל עדין לא הצלחתי לחדור לפליי ליסט של גלגלץ.( גם לא לזה של רשת א'
)( אפילו לא לשידורי הגל השקט
) לעומת זאת לקסנדרה יש משהו מעניין לספר בעניין. קסי המקרופון שלך
.

קסנדרה*

New member
כן ידעתי אשרת ../images/Emo13.gif

ואני לא יודעת על איזה פער את מדברת, כל שורה כתובה ניתנת להלחנה, יש אמנם הבדל בין שירים שנכתבו מלכתחילה למוסיקה קיימת, אבל לא בשירה זו אנו עוסקים בפורום הזה. ולא, אין לי כל שאיפה ששירים שלי יולחנו, ממש ממש לא, אני מעדיפה שהם יישארו שלי ואצלי
חג שמח קסנדרה

oshra11

New member
פער בין שירים

למה אשרת, למה? יש לי רגישות די גבוהה לשם שלי. אכן כל שיר ניתן להלחנה וישנם המון שירים שמתנגנים ברדיו ואין להם שום מבנה מסודר. כשכתבתי פער התכוונתי לזה שאחוז גדול מהשירים שמתנגנים ברדיו, אם מישהו יכתוב אותם פה בפורום (בפורום השכן, ליתר דיוק) אז הם לא יקצרו שבחים, בלשון המעטה. (+: יאמרו עליהם שהם פרטיים, שיש בעיית הפקעה, שהם לא מחדשים כלום, שהם לא בשפה שירית וכו' וכו' וכו'. לא כך? אשרה.

דק1

New member
לא אין לי משאלה כמוסה

שילחינו את שיריי. לגבי משאלה גלויה איני מעונין להגיב
. טוב זה היה "בסתם". כוונתך היתה ברורה מלכתחילה משום שהתיחסת לפער ל"שירים המושמעים ברדיו". אגב פעם הלחינו יותר שירים שלא נועדו מלכתחילה להלחנה. שירים אלו אהובים עלי במיוחד. תודה וחג שמח לאשרהולבאי ביתה.

oshra11

New member
גם היום מלחינים שירי משוררים

גם לדעתי הרבה פעמים אלו שירים מוצלחים יותר מהרוב המצוי. אגב גם קרן פלס הלחינה שיר של משורר, יהודה עמיחי. השיר נקרא "יותר מידי". יותר מידי זיתים בעמק יותר מידי אבנים במורד יותר מידי מתים פחות מידי אדמה לכסות את כולם.... יצא מוצלח למדי. חג שמח ומהנה. אשרה.

למעלה