הידעתם?

Gilliana

New member
הידעתם?

השחקניות סינת'יה ניקסון (סקס והעיר הגדולה) וג'יל הנסי התחרו בג'יליאן על תפקיד סקאלי. הנסי, שהתידדה עם ג'יליאן בתקופת האודינשים, מספרת שג'יליאן לקחה אותה טרמפ ואמרה לה בדרך שאיננה יודעת אם מותר לה כבר לספר שקיבלה את התפקיד.

eve6

New member
א-מא! קראת לי ת'מחשבות! ../images/Emo2.gif ../images/Emo8.gif

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

זה היה רק עניין של דקה הפרש בין הודעה להודעה כי ממילא התכוונתי לשים את שתיהן - רק שאי אפשר לצרף שתי תמונות לאותה הודעה.

Gilliana

New member
למה שתהיה אמורה להיות ג'ינג'ית?

א. צבע שיער אפשר לשנות בדיוק תוך שעתיים ב. גם ג'יליאן לא התחילה את תיקים ג'ינג'ית ובשום מקום לא נכתב שהדמות של סקאלי ג'ינג'ית. זה פשוט יצא ככה.

1Shir

New member
פשוט יצא ככה?

אם אני אאמץ לרגע את הנחת היסוד שלך לפיה אין בעולם מקריות אני אוכל לשאול, מה המשמעות של העובדה שהיא ג'ינג'ית? וכמובן אני גם אענה, כי זה תורם לעיצוב דמותה של סקאלי כבחורה מיוחדת ואף מסתורית. לפני שקופצים עלי כאן, אל תגידו שג'ינג'י זה לא נחשב מיוחד כי זה כן! ועוד ג'ינג'ים נחשבים כביכול כבעלי פלפל/סוערים (בסדר בסדר, זאת סטיגמה) ואילו סקאלי לעומת זאת די רחוקה מהתכונות הללו.. ובכל זאת- זה מראה שיש בה איזושהי איכות מיוחדת ומעניינת..

Gilliana

New member
גם אני לא חושבת שזה במקרה כמובן ../images/Emo13.gif

מה שרציתי לומר הוא שזה לא היה מתוכנן במודע מראש. יחד עם זאת אני לא מסכימה לגבי כך שצבע השיער הספציפי מעיד על איזו איכות מיוחדת ומעניינת. לא מדובר בצבע "חריג" ובתקופה זו של קלות בלתי נסבלת של החלפת צבעים - אין לזה לדעתי שום משמעות חוץ מזו שהצבע הולם את ג'יליאן (ואת סקאלי כמובן).

eve6

New member
וואללה לא ידעתי עליהן

ואין לי מושג מי זאת ההנסי הזאת (מי זאת? מתעצלת לחפש...
) בכל אופן, מה שהפתיע אותי לא מזמן זה שג'ניפר בילס (פלאשדנס, L WORLD ), גם התחרתה על התפקיד של סקאלי. היא גם היתה ידידה טובה של דיויד ואם אני זוכרת נכון, הוא זה שהפנה אותה לתפקיד...

Gilliana

New member
ג'יל הנסי מוכרת בארץ בעיקר בזכות...

"חוק וסדר" ו-"ג'ורדן".

1Shir

New member
פרי ריבס, מימי רוג'רס, טיה ליאוני..

העיקר שאת ג'ניפר בילס הוא לא הצליח להביא והוא קיבל משהו הרבה יותר טוב

1Shir

New member
אם יורשה לי להיות לרגע קטנונית

האמנם שלסדרה קוראים L WORD ולא WORLD או שאני טועה?... בכל אופן מאז שלפני המון המון שנים ראיתי את בילס הזאת במיני סדרה בשם מאליבו 2000 (עם דרו ברימור) אני ממש לא סובלת אותה... שתתרחק מהסדרה שלנו! ומה היא בכלל קשורה לדייויד? הם שיחקו יחד במשהו?

1Shir

New member
עכשיו קל להבין

למה ג'יליאן קיבלה את התפקיד- איזה אלטרנטיבות התמודדו מולה

muldercrushed

New member
תירי בי אבל אני לא מצליחה להבין...

את ההפוך הזה... איך זה יכול להיראות כאילו היא זילזלה במתחרות?

muldercrushed

New member
אה!! הבנתי!!!

אבל אם היא זילזלה במתחרות משמע-היא אמרה שהן לא מהוות תחרות על ג'יליאן-משמע היו יכולות להיות שחקניות שיחליפו אותה בצורה יותר טובה לא?

1Shir

New member
אופק ההיגיון שלך עובד נכון

נכון מאוד אפילו. בהחלט זו הפואנטה שמשתמעת מההודעה שלי. אני בעצמי לא בטוחה למה כתבתי אותה, נראה לי שזה בגלל עונות 8+9 שמשבשות נורא את הדמות של סקאלי...

למעלה