הידעתם??

who is this

New member
הידעתם??

יהודה סעדו, למד בטכני!! ואחרי זה הוא היה טכנאי מטוסים בתל נוף, ועזב אחרי שנה וחודשיים.. ובגלל הטכני הוא חזר בתושבה, רק כדי להמשיך לישון ולאחר למסדרים (דבר שרבים עדיין מנצלים)... הטכני יכול להשתמש בזה בתור פרסומת טובה..

777ALEX777

New member
לא יודע לגבי לישון לאחר למסדרים....

לנו בשיכבה יש כמה דתיים והם קמים בכלל ב5 בבוקר כדי להתפלל ואז מגיעים למסדר כמו כולם.

וואוו, שיואו, כאילו וואוו כאילו

יווווווווו איזה כיף זה אומר שמי שילמד בטכני יזכה בכוכב נולד??? חחח סתם..התחשק לי לדבר כמו פקצה. עומר, מי שמתפלל מגיע למסדר כמו כולם. נראה לי שרק שירה עשתה הטבות

who is this

New member
ממש לא..

עוד מלא אנשחם משתמשים בתירוץ הזה.. יש כאלה שסתם אומרים שהם חולים (אהמ רז) וגם נותנים פטור מגילוח.. כל ספירת העומר כלום נהיים דתיים

מה הקשר בין חולה לגילוח?

אם אני חולה זה אומר שאני לא מתגלח? חח איזה אשכנזי האישור גילוח שהיה לי בטכני בכלל היה אישור אווירי..חח הוא לא היה קיים לעולם, אבל תמיד ידעו שיש לי אותו
כי נראה לי שאיבדתי אותו עוד בתחילת השנה.. ובהולץ דווקא כן בדקו אז כן הבאתי אישור לא להתגלח, אבל השנה צריך להביא שוב ואין לי כוח..הרופא עוד שניה מביא לי סטירה

חח...גם אצלינו פתאום בעומר כולם

דתיים:)גם הרוסים שהגיעו לפני שנה לארץ..חחח

who is this

New member
אתה אידיוט!!

מי אמר שיש קשר בין חולה לגלוח ומי דיבר על הגלוח שלך?? אמרתי שאתה הברזת כי אמרת שאתה חולה.. ויש הרבה שנהיים "דתיים" כדי לא להתגלח..

למעלה