הידעתם...

ה-שונית

New member
הידעתם...

שהשעה רק 16:18? שהיום רק יום שני? שאנחנו רק ב13 לחודש? שונית (בספירה לאחור)

הרשי לי, יקירתי, תיקון קטן.

השעה היא 16:40

ה-שונית

New member
אחד מתוך שלושה....

זה לא רע... והרי התקדמות תמיד עושה לי טוב שונית (ובכלל כבר 21:00)

maof

New member
נו....... ../images/Emo35.gif

מה לגבי יום שני 13 בחודש ?? לגבי יום שישי 13 בחודש ידעתי. אבל ליום שני חידה.

taltallim

New member
נדמה לי..

שכשסופרים את הזמן... הוא לא זז לעומת זאת כשרוצים לעצור אותו הוא טססססס... תלתלים (פרדוקסים קיומיים...)

ה-שונית

New member
אם כך, הרשי לי לתקן אותך...

אני סופרת את הזמן והוא עף בטירוף בקצב הזה מחר אני כבר אהיה בת 90 שונית (בפרדוקסים הפוכים)

שוניתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!

מוריד לך כאפפפהההה מצצללללצצלתתת, מה זה ההודע הזאת? לא נאמר "סתום את הפה אם אין לך מה לומר יא ..." מעבר לכך מה את בכלל סופרת את לא למדת מתימטיקה את עוסקת בעניני דיבור ועיברית תהורה, אז מה מה את סופרת ועןד לאחור, איזו חוצפה יש לך לגזול לי את המקצוע!!!! בחחי לא הבנתי את ההודע, ומה שיותר גרוע שאני עוד עונה עליה!!! שורט את פני עם ציפורני חתול, סגול

ה-שונית

New member
הרשה לי לתקן גם אותך...

ועוד איך למדתי מתמטיקה מה שעושה אותי מוכשרת גם במספרים וגם במילים
שונית (מוכשרת. נקודה.)

נו באמת חברים לא יצאתי נגד הכשרון

שלה, רק שאני אומר שההודע הנ"ל היתה מפתיעה ברמת "העומק" שלה ו"הרלוונתיות" שלה ... ורק תראו מה הודע "המדהימה" הזאת סחתה כאן !!! מעל ל10 תגובות לא נראה לכם שזאת באמת היתה הודע "חשובה"!!! סגול, מוכשר לא פחות!!!! הממממ אולי אפילו יותר!!!

ה-שונית

New member
באת להטיף מוסר?

בחייך, אל תביא את הטראומות שלך ממקומות אחרים לכאן. לי טוב עם העומק והרלוונטיות האלה בדיוק. ולמי שלא - אז לא! שונית (בעד צמצום המקומות בהם מותר לאנשים לקחת את החירות להגיד לאנשים אחרים מה לעשות)

האמת שסתם באתי לתת לך ../images/Emo25.gif

ואל תגידי לי שזה לא רלוונתי !!!! גם אני דוגל בחופש החירות על מעשי!!! ומי דיבר על טראומות אני בכלל סיימתי את הטיפול הפסיכיאטרי, עברתי למחלקה פתוחה
!!!! אני רק על פרוזק עכשיו!!!
וכל העולם וורוד. סגול שבא לו להציץ!!!

למעלה