חברי הפורום
ריבוק= קטטר, צונאמי מזדיין, סרנגה, מסריח, מסחרי, אקונומיקה, ג'ק באוור, דרדסים, דרגון בול זי, אהוד ברק, אפס פילזן, אין לי אויר, גיא זוארץ, גיאוגרפיה, אברי המין, קירח, צדיק חילוני. ורתר הצעיר= התפרצות, התיישנות, תסתובבי כבר יא זונה, ממשלת שמאל, מאונן עם תרנגמל על האסלה. שלמונזה= קצין וגנטלמן, הודים מפגרים, שאין כמוהו, ערבים גינגים, פולסא דנורא, פשוט גדול, עמיר בניון, עיר מגעילה, פדופילים זה מוי כיף, פאשיזם, לא שם זין, חזזיות, נחשף, חשפן, חתיך, חייתי, בורקס גבינה, אודטה על הבוקר, בתול, גדעון שגב, בני בני ילד רע. פסיכו קנדי= הרצליה, שובי דובי, פרס, ערכים, עירני, ספר, מרק, מצרי, מציץ מיני, מסמר, ליקר, מטפורה, יהודון הופך לסבון, יהודונים קטנים, נסיעה לדימונה, גורי אלפי, בגץ מסכן יהודים. מכשפה= קורס טיס, זהות בדויה, שמואל הנביא, שמעו בדיחה, תלאביב, שבעה חטאים, משקה, לדודו יש איידס, מבוא לכלכלה ללא כלכלנים, נשיפה, חופש וגאולה. אלינור ריגבי= קקי יבש, התקווה,וותיק, שלום עולם, פופקורן, מעוות, ללא תנאי, מכונות, מנשק בזיגזג, כולם ברוקי הומואים, יונית לוי, יחסי ידידות, נתעב, נמאס לו כבר מהחיים, חסר מטרה, בלעדיות, גמאל עבד אל נאצר, בלי חוכמות, איפה אלוהים היה בשואה, אני אדם מושלם. טולייצ= העם היהודי, ולנטין, זין בכוס, סולטן, לא מחונך, ילקוט, ילד פלא, כנסייה, כניעה, אקדמי, איסלנד, אני אוהב מטאל. הסייד הנודד= המונה ליזה, הכל או כלום(בהתאם לפורום שלך), הנצחה, פלמח, עלבון(בהתאם לפורום הזה), פיסגה, ספיגה, מפלגה, לימוזינה, מים חיים(בהתאם לשני הפורומים), מנגינה, מאזניים, מגעילה, מגן דוד אדום, יא מאונן, נצחי, אחד בלחמניה, אני האלוהים. בן לנצח(התרגום שלי)= קנייני, רווחי, היה היה פעם, זאב רווח, עסק, פסיכולוגיה, פיגוע היום, סקסי, סמל מין, מעניין, לחמניה לבנה, מכנסיים, יהודים הם עם, כולנו חכמים, טיהור, כיסוי אוזניים, אוהב בחור, גייזר, באופן טבעי. סליחה אם שכחתי מישהו...