הידעתם...

אז ריכזתי הכל באחד

שלא תגידו כבר לא בשליטה.ומרשה לכולם להביע דעה,מה גם לא חיבת היא להיות בכלל קשורה.אני הולך לי לישון,ועליה לי אחלום...עכשיו זה לא שמצפה לשיתוף פעולה,כי חושב הוחלט פה בקול רם,מה דעתנו על ציפיות בכלל.זה רק שמקווה,כי בנינו לא עולה לי לראש כרגע משהו אחר.........יום נפלא לכולם,ולה במיוחד.

Lonely In Blue

New member
אבל.... אבל....

יהונתן גפן כבר אמר... שאין מדינה לאהבה
תגיד......
יש שם פרפרים ושלג בהרים פרחים יפים סגורים כמו נשיקה
?????? בדבר הזה שאתה רוצה לבנות ??? במדינה... יש חוקים, ושלטון, ומיסים לשלם... ואמנם, הרצל (לא זה עם השרשר) אמר : "אם תירצו, אין זו אגדה" אבל נדמה לי, שמדינה - כבר יש, ואפילו יש גם דינה, ומה שרוצים....... זה דווקא
ופנטסמגוריה
ולבלובו של גן בטרם פרי בלובן תפרחתו יפת התואר
( לאה גולדברג ) אז... כאן, שם ובכל מקום, לא "מדינה", אשר בדין מתקשרת לדין, יינעל דין דינו ( גם אם לא ייקוב הדין את ההר, וגם אם ינהג לפנים משורת הדין ), אלא "קהילה", כי... גם בקהל הלא-קדוש הזה... קהל - יש. והוא רואה את הקולות, ושומע את המראות.
אפילו אם חלקים ממנו, לפעמים מגיחים ונעלמים.

קורא השרשור

ומחפש אשמים,כי עייף כל הזמן להיות אחראי.מצביע עליך בראש ובראשונה אחר מצטרפת רשימה ארוכה...מגלגל באצבע בלי סוף,מחפש משהו להתחבר.אין לונלי או מצוטטת,תימניה או יערית,אפילו מיקה בקושי לנו טובה.תיאה נעלמה והאוויר איתה.והרשימה עוד ארוכה,אפילו נועם לא עוזר לי בכלל..נחנק,משתנק,ורואה אתה מה יוצא.הולך לשכנים וגם שיש כמה מוכרים נרדם שם בעמידה,והגב כבר כואב.זה שהיה הבריחה {מתנקים מעזה} שם הלכתי להוציע קצת עצבים נסגר מחוסר משתתפים.אפשר לחשוב שלום כבר כאן,ועברו הימים..אני מאשים,מחפש אחראים,ואתה בין ראשונים...אולי באמת אחזור לי קצת לפנטסמגוריה וחבריו,לפחות אז הדמיון פה חגג,ונקיטה, גם כן...

מיKה

New member
מיקה בקושי

ואצלך רק תלונות. ולמה לך להרחיק עד עזה ופנטסמגוריה? שבעצם כל מה שאתה רוצה כבר נמצא כאן.

d a n i e l s 5

New member
חחחחחחחחחח

גדולה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל כאן......עזה, התנתקדות, פסטרמה ואפילו "מה קשור". העיקר ש"הכל מהלב". קשור או לא קשור.....מה כ'פת לי.

לא רק...

חושב היה שם גם איזה פרח אחד...חוץ מזה,טעית,ובגדול...עדין מספר אחד,אין שם שום תחרות בכלל...{נכתב בזכר מטעמים כאלו או אחרים,אך לא מפלה בכלל,בין המינים.}

תימניה

New member
../images/Emo88.gif

אדוני השופט, הוא לא אשם....נשבעת לך, זה האשם תמיד.
אני האשם האשם תמיד האשם האחד והיחיד האשם הוא שלנו האשם לא לבד..... ---------- אדוני השופט! אדוני השופט! זאת האמת וכל האמת, אז למה אתה לי בית סוהר רושם? אינני אשם, אינני אשם.
-----------

בשקט אלחש

על-מנת לא להרוס האפקט,התגעגעתי לשניכם,וזו הרגשה נפלאה,כמעט טובה מלראות שהגעתם.

Lonely In Blue

New member
חושב...

שאת האשמה (ומשער שהדבר נכון עבור כל הרשימה), יש לתלות בעומס החום - המייבש את הסינאפסות במוח, ובחופש הגדול - המצמיד הורים לילדיהם. זוכר גם, מחקר על התנהגות עכברים... בתנאי צפיפות, קצב הפריון שלהם יורד. אולי הצפיפות בפורום, גם היא גורמת לירידה בפריון המחשבתי והיצירתי. באשר לי, מודה על המחמאה הכרוכה בהאשמה, ומבקש להתחשב בנסיבות מקלות... אומרים, שבהתקרב יומולדת, השעון הביולוגי מראה "זמן דפוק"... ואני, בזמנים דפוקים........ משתבלל לי בקונכייה.

../images/Emo176.gifבקר טוב ושאלה מאד שאלתית...

האם אתה טרזן או שמא אני הוזה...השיער הזה..נראה כל כך אמיתי זהבי? או חיקוי עלוב...יום נפלא מלא צחוק ושמחה...

י עלה

New member
אז מה

אתה ואני וההוא נשנה את העולם?<הכי טוב פעם שלישית גלידה>

למעלה