הידעתם...

הידעתם...

לה היה חום,שלושים ומשהו כמעט ארבעים.אישית לא חושב בכלל תרוץ.אבל אף אחד לי לא מקשיב.ההיא נוסעת לחול אפילו מתנה לא הבטיחה.וזאת נזכרת בנו רק שרוצה להפטר מהמכונית.אחרת כבר לא אומרת בוקר טוב,וזאת האחרת,בכלל מסתתרת.כאילו באמת יש שם משהו מתחת למזרון.הוא עושה טובה שמגיח וישר נעלם,והחצי השני בכלל נרדם{גם שכרגיל עושה היא זאת בחוכמה של שקטים}...כל זה מבלי בכלל להכנס לזאת שגלתה ולקחה איתה חברה,ורק התרגלנו זה לזו ובחזרה...איך אבנה מדינה,אפילו קטנטונת,שלא להזכיר בשביל מה, מי,ולמה.בכלל לא ברור,אפילו לא קצת...שינוים שהופך מבולבל...ומ-לבלובם לא יוצא לו הרבה.

רשת החניות לאם וליד

תמיד הקפיצו לי הפיוז...אבל נראה לי שסתם אעשה להם פרסום.מקדונלד וחבריו גם כן גבוה ברשימה,אך אפילו לי נמאס מלהזכיר אותם.כדורגל ומיסים,תמיד חומר טוב להמונים,אך נצתרך להמתין לעונה או לפחות להכנסה...פתוח לרעיונות לא מבטיח לאמץ...

לאם ולילד

זוכרת שלפני שנים היה שרשור בכיבובך בעניין. זה באמת תמיד הקפיץ אצלך פיוז.

היא אמרה לי ליד הילדה

"אולי כאדי שהילדה תחזור אם האמא שלה" וכל זה כי חיפשנו שמלה.לא חושב שחיב לציין שהאמא של הילדה באותה התקופה חיפשה עצמה איפה שהוא באסיה... בימים כתיקונם,או לפחות שעברו וחלפו,הייתי שורף החנות על הרבה פחות מזה...

../images/Emo39.gif

אחרי שהתגרשתי הלכתי לחפש מיטה זוגית. כשביקשתי הסבר מהמוכר על המזרכנים הוא אמר לי "תחזרי עם בעלך ונסביר לשניכם". אז עכשיו אני לא נגד חנויות למזרנים אורטופדים, אני רק מתבעסת מאנשים טיפשים.

לא חושב בחוץ היה שלט

אורטופדי לגבר,ושהאישה תתפשר...אבל מקבל,ומשנה העצומה.לפטר הטיפשים ולתת לי הנחה.

היה שלט

"מזרנים זוגיים". באתי בלי זוג, אבל זה בקטנה (או לחלופין לא נתעכב על זוטות....) בכול מקרה.. זה לא תחרות מי צודק בכעס/כאב שלו. לך על זה ותצא חוצץ מול חנויות לאם ולילד.

הזכות

לחלום חלומות ארוטים על כל אחת שמתחשק לי...נראה לי קרב שווה,אם אחוז תמיכה לא רע.חושב אפילו האשה לא תתנגד במיוחד,גם שמודה,לא חושב שאשאל אותה...

שירלי6

New member
אין לי. ואם לך יוצא גס

אז מה לי? ובכלל לחלל נשמע לי מאד מעורר.

על שטילת הרעיון

במוחי,רגע לפני סוגר הקרנית.האחריות היא שלך...כי אני כבר היתי לגמרי מוכן,ללכת לישון עם חומר מישלי.זה שתמיד חוזר אליו כשנשרפים לי התאים,והדמיון הולך לו לטיולים...ללקק אותה כמו בול אחד גדול,יצתרך כנראה להמתין לו למחר...

ואם כבר מדברים על שינה...

חושב בהחלט הגיעה השעה...ומבלי חלילה להתפס כחוצפן,מישהי במקרה מתנדבת למבצע? זו היתה כמובן שאלה רטורית...כי בנינו ממש לא שואל אף אחת...אם כי ביחוד לא אותה.

מקפיצים

New member
חושבת לפתוח בעצומה להמשיך

בשמנה ולסיים ברזה, יכול להספיק ללילה אחד של ארוטיקה בשינה שלא לדבר על שלושה דפים של שירשורים על כל מידה ומידה. מקפיצה ...

למעלה