הידעתם?!

הידעתם?!

פארסקיים התחיל את שידוריו מהעונה הראשונה בהוט אקסטרה היום! בעיקרון הוא יתחיל אבל תסתכלו כי היום השיגעון מתחיל , שוב!!!

varty

New member
ואין את זה באנלגוי נכון? ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

dixie chick

New member
לא נורא...

סיבות טובות למה לא היה כדאי לראות היום: שידרו את הפיילוט ואז את פרק 3... כאילו, מה קרה לI.ET? החליטו שזה פרק משעמם מדי? לא ידוע... כמובן שהתרגום הביא לי ת'סעיף... חוץ מלהיות מעורפל, לפספס חצי מהניבים והכפלי לשון הפשוטים אפילו, היו חלקים שהוא פשוט לא היה נכון (התעלמו למשל מהמילה NOT באמצע משפט והפכו אותו מ"לא" ל"כן")... בקיצור באסה... רק דבר אחד מעניין, הם באמת תרגמו פרואלר לסייר, והם כן תרגמו מארודה, אני חושבת ל"חמסן", אלוהים (כנראה, גם זה לא בטוח), יודע למה... בקיצור אם את עדיין רוצה אני מקליטה... למרות שכל מי שאני אי פעם אראה לו את הסדרה זה יהיה כנראה רק באנגלית, ככה זה, הכל נהרס ככה
.

tab2

New member
אני גיליתי שאני מפספסת הרבה

שאני רואה פרקים בלי תרגום. פשוט פוסחת על דברים שנאמרו. אם תרגום אין סיכוי שזה יקרה כי זה כתוב לי מול העיניים. לכן גם אם התרגום מעפן זה פחות אכפת לי... בקשר לET ...לפעמים הפרקים שאנחנו מכירים לפי הסדר המסויים זה לא הסדר הכרונולוגי שהפרקים צולמו. יכול להיות שהפרק הזה הוא מס' 3. אבל לכי תדעי.

dixie chick

New member
מה שאני הייתי עושה במקומך...

זה אם לא הבנתי משהו, ללכת לTRANSCRIPTS ולקרוא את אותו קטע. ככה גם לומדים אנגלית, גם מבינים, וגם לא מעוותים את הכתיבה היפה של הסדרה
. אני יכולה להצביע על הרבה דברים שהפריעו לי בתרגום, אבל ממש, וחבל... הדוגמא הכי בסיסית בעולם, בפרק 3 כשארין אומרת לפיילוט "I can't hold a weapon, I can't hold a thought" ותרגמו את זה למשהו כמו "אני לא יכולה לאחוז בנשק, אני לא יכולה לסיים משפט" זה להרוס משפט טוב! או היה איזה קטע שדארגו אמר משהו עם NOT ותרגמו את זה רק בלי ה"לא", "אני לא רוצה שארין תמות" הפך ל"אני רוצה שארין תמות"...! בעייתי! האמת הדוגמא הכי מצחיקה בעולם לתרגום קלוקל היא בB5, לא מצאתי עוד דוגמא מטופשת מכך... בפרק ATONEMENT בעונה 4, דלן אומרת "The first night was on the white star, the second night was in YOUR QUATERES" והתרגום: "הלילה הראשון היה ב'כוכב הלבן', הלילה השני היה ביוק ווטרס" TRUE STORY!!!

sprqy

New member
פשוט בושה!!!!!!!../images/Emo6.gif

קרעת אותי עם בבליון 5! זו הסיבה שלא ראיתי שום פרק לא של בבילון לא פארסקייפ ולא סטארגייט בערוץ טלוויזיה עם תרגום! אני מתחרפן מתרגום! אני פתאום קולט את עצמי קורא כמו אהבל ולא מקשיב ובקושי רואה מה הולך
ובאמת הדרך הטובה ביותר ללמוד אנגלית זה לראות סרטים בלי תרגום!

אתם צודקים ב-100%

הקטע הזה של התרגום המוטעה אבל ממש מוטעה הורס הרבה פפאנץ' ליין ובדיחות כאלו חמודות ומשפטים נחמדים זה פשוט הורס לגמרי את התסריט הנהדר... כמה חבל שהמתרגמים דפוקים!!! -הורסי פארסקייפ בכל אופן לא ברור איך הם לא שמו לב שחסר להם פרק זה אידיוטי מאוד... וכן העובדה שבתרגום הם רשמו "פיסקיפרס" שוטרי שלום ו"ארין" רשמו אירין אבל אחרי זה שינו את זה ובתקצירים הם רשמו "פיסקיפרס" אז כאילו תחליטו!, פיסקיפרס או שוטרי שלום

dixie chick

New member
יש יותר גרועים

נכון שהוא לא משהו בכלל פשוט לא חשבתי שערוץ 3 משדרים לפי דרוג איכות הפרקים, ואם כן, מעניין מי מדרג

למעלה