בארה"ב
א אוהבת את אסי New member 24/10/04 #21 חח אני יודעת ......../images/Emo6.gif כמה עצוב..... שיחזרו כבר !!!!! אני מתגעגעת !
F FunkyGiraffe New member 24/10/04 #22 חכי שבועיים הם פה 20.11 קיבוץ ברעם בצפון 8.11 [כנראה] מכללת נתניה אירוע פתיחת שנה וצפוייה הופעה באירוע הפתיחה של אונ' ת"א חכו חכו הם עוד בחו"ל וישזמן מה גם שגיא אמר שעד יוני 2005 הם חורשים את הארץ! ואז אלבום רביעי
חכי שבועיים הם פה 20.11 קיבוץ ברעם בצפון 8.11 [כנראה] מכללת נתניה אירוע פתיחת שנה וצפוייה הופעה באירוע הפתיחה של אונ' ת"א חכו חכו הם עוד בחו"ל וישזמן מה גם שגיא אמר שעד יוני 2005 הם חורשים את הארץ! ואז אלבום רביעי
S Shani276 New member 24/10/04 #23 חוץ מזה,כבר עכשיו את רוצה להחזיר אותם? תני להם להנות קצת אחרי הכל,לא כל יום נוסעים לסיבוב הופעות בארה"ב
חוץ מזה,כבר עכשיו את רוצה להחזיר אותם? תני להם להנות קצת אחרי הכל,לא כל יום נוסעים לסיבוב הופעות בארה"ב
° ° w a v e ° New member 25/10/04 #25 גאון! את פשוט גאון! מה שמזכיר לי את המוכר בשוק... שאמר לעדי "תני לי חמש שקל והיא תחזיר לך את ה-3" ואני לא הבנתי... מזל שאת גאון, והסברת לי
גאון! את פשוט גאון! מה שמזכיר לי את המוכר בשוק... שאמר לעדי "תני לי חמש שקל והיא תחזיר לך את ה-3" ואני לא הבנתי... מזל שאת גאון, והסברת לי
S Shani276 New member 25/10/04 #26 אה,אגב..משהו שישמח אותך,נראה לי../images/Emo12.gif גיא זכה במצעד ה-D.J של השנה בקטגוריית די.ג'יי היפהופ . . .
אה,אגב..משהו שישמח אותך,נראה לי../images/Emo12.gif גיא זכה במצעד ה-D.J של השנה בקטגוריית די.ג'יי היפהופ . . .
° ° w a v e ° New member 25/10/04 #32 אני בחיים לא אבין את החישובים המתמטיים של המוכרים בשוק... נו טוב... חיים עם זה...
S Shani276 New member 25/10/04 #30 אה עידו,אתה צודק../images/Emo3.gif ככה זה כשלא טורחים לבדוק תאריך. אבל גם שנה שעברה זה טוב!!
F FunkyGiraffe New member 25/10/04 #34 אממ ../images/Emo3.gif כנסי בקיץ חייגה אליו מעריצה והוא ענה לה ככה:"חכי רגע נראה לי שנשרף לי פה משהו"
אממ ../images/Emo3.gif כנסי בקיץ חייגה אליו מעריצה והוא ענה לה ככה:"חכי רגע נראה לי שנשרף לי פה משהו"