הידעתם

BlogTV Police43

New member
הידעתם

ישנם כמה מחלות באינטרנט הנובעות מלןא יודע מה: א. מחלת ה "אווי" שהיא קשה מאוד ואין לה פתרון המחלה נפוצה בקרב אנשי האיסיקיו ומתפרצת בשעת שיעמום... מה שהמחלה עושה בעצם שמרוב שמשעמם לבן אדם הוא פשוט... (למי שיש אי סי קיו יבין ולמי שלא אז לא כל כך) לוחץ מקש ימני על השם משתמש במידה והמשתמש במצב "אווי" (לא נמצא או לא זמין) ואז לוחץ על האפשרות של "קרא הודעת לא זמין או לא נמצא" זאת מחלה!!! למי שיש את התוכנות הנכונות יכול לדעת מי מסתכל לו ב"אווי" ולא שולח לו הודעה לפי דעת הרוב זה דבר מטומטם לקרוא את ה"אווי" ולא לשלוח הודעה לארק אלה גם שהם מעתיקים לוקחים את מה שרשמת... ורושמים אצלהם גם.. משפטים לדוגמא כמו: "אחכה לך בשדות" "רק אהבה תנצח" וכ'ו.... <---- איזה פירוט ענק הפירוט הבא יהיה יותר קצר המחלה השניה.. חחח הכי מצחיק היא בקרב המסנג'ר.. נקראת "גנב זבל" חחח אנשים שמשתמשים בתוכנות גניבת תמונות לדוגמא אם אתה מנהל שיחה עם משהוא במסנג'ר ואתה רואה את התמונה שלו אתה יכול להפעיל את התוכנה ולגנוב לו את התמונה מבלי שהוא ידע LOL ואז אתה שם את התמונה אצלך מפעיל אותה אצלך משנה את הניק שלך כמו הניק שלו ואם יש לך כח אתה פותח אי מייל כמעט כמו שלו לדוגמא אם האי מייל שלו זה NN121 אז אתה פותח אי מייל NN.121 משנה את הניק לכמו הניק שלו שם את התמונה שלו ומדבר עם החברים שלו במידה והם גם חברים שלך
מנסיון זה מצחיק... א.. עוד מחלה שעכשיו עלתה לי בראש... פוליסים כשאתם מסתכלים בכרטיס של אחד מהבלוגים ויש לו תמונה יפה.. אל תאמרו לי שאתם לא גונבים אותה!!! יום טוב לכולם מת עליכם.... מוואה רזי43

BlogTV Police37

New member
רזי תקראו וכל השאר מוזמנים גם :)

אין ספק שהגעת למקום הנכון - הבלוגים של תפוז. אם תרשמו TAPUZ עם האותיות העבריות של המקלדת תראו מה יוצא. למי שקשה לו TAPUZ= אשפוז. לא סתם אנחנו קבוצה איכותית של אנשים :) ולסיום: היום, זה המחר שאתמול כל כך חששתם ממנו....

BlogTV Police43

New member
חשבתי על זה

יצא לי הרבה לעשות את זה אבל הבילבולון סידר את זה בכל אופן לא רציתי להעלות את הנושא אבל... אם כבר... טוב לא משנה עזוב יצעקו עלי LOL

BlogTV Police10

New member
באמת אנחנו קרובים לזה

מרוב התמכרות ואהבה למקום, עוד יאשפזו אותנו בטעות. אני פותחת מרכז גמילה לכל המעוניין. זה כולל: 30 יום בלי מחשב, אוכל מקום לישון, וחינוך ממני!

BlogTV Police10

New member
אני באמת צריכה להסביר ?

ועוד בפורום??? אתה ילד טוב אבל חייב חינוך שהוא מעבר ליכולתי אולי ענת תצליח. לדעתי הכי מתאימה זאת טליה, או ענת וטליה ביחד סדרת חינוך אצלן ואתה מסודר.

BlogTV Police18

New member
רק בקשה אחת קטנה ../images/Emo92.gif

אני מסכים להכל אבל רק דבר אחד קטן את יכולה להותיר לי להגיע עם הכיסא נוח שלי? אני מודה לך מקרב לב באמת תודה......

BlogTV Police10

New member
יש לכיסא הזה 1001 שימושים

ולא רק מה שאתם חושבים!! אז איזה שימושים אתם הייתם משתמשים בכיסא כזה?

למעלה