באנימה כשסאקורה השתמשה בווינדי נגד פליי היא לכדה אותו בקלות וההסבר של קרו לכך הוא שהם מאותו אלמנט אבל במנגה כשסאקורה משתמשת בווינדי נגד פליי היא לא מצליחה ללכודו הההסבר נשאר אותו דבר: שהם מאותו אלמנט. מוזר לא?
הפירוש של קרו-צ'אן ביפאנית זה "ארנב" (לפחות בסרט זה ככה.. לומרות שהפירוש הישיר הוא "יוסאגי") הידעת? סאקורה השתתפה בקלאמפ אין וונדרלנד 1999 (CLAMP In wonderland)
הארנב בסדרה הוא יוקיטו, חיחי ^-^ ו, אר, את מדברת על הקליפ של Clamp in Wonderland או על המאנגה? כי בקליפ היא לא השתתפה, ויש לי חלק מהמאנגה אבל היא לא שם... :<
התמונה הזאת לא נלקחה מהמאנגה של קלאמפ אין וונדרלאנד. זאת פשוט תמונה שקלאמפ ציירו עם דמויות שונות מהמאנגות שלהם... קלובר, שממנה נלקחו שתיים מהדמויות בתמונה, בכלל לא הייתה קיימת כשקלאמפ אין וולנדרלאנד יצא. בעצם, גם לא נראה לי שסאקורה הייתה קיימת o.o אני חושבת שקלאמפ אין וונדרלאנד יצאה ב-92' ככה (עקב כלמיני דברים של טוקיו באבילון שיש בה, לפני הסוף...) וסאקורה נוצרה ב-9'.
לפי האתר של קלאמפ, וסאקורה התחיל ב96. התמונה היא מאיזה ארטבוק שלהן שיש בו תמונות של כל מיני דמויות קלאמפ ביחד...זה דיי חמוד. ^-^ ויש מנגה כזאת, קלאמפ אין וונדרלאנד? X_X אולי מיוקי-צ'אן בארץ הפלאות...
וזה לא שווה כלום, והדיבוב ממש מסריח, כל ה"רשעים" נראים ונשמעים אותו דבר וגם עם אותו מניע נקמני מעצבן והעלילה אף פעם לא משתנה בדיוק כמו בפוקימון, רק שבפוקימון אפשר להתנחם כי זו אנימה אמיתית.