הידעתם? הידעתם שברוסית יש את האות עין?
ה החטא והשופטת New member 9/12/03 #4 עוד לא הפנמתם שאני לא יכולה לקרוא כתבות מוואי-נט? אם זה מעניין (רק אם זה מעניין) שמישהו ישלח לי במסר בבקשה.
עוד לא הפנמתם שאני לא יכולה לקרוא כתבות מוואי-נט? אם זה מעניין (רק אם זה מעניין) שמישהו ישלח לי במסר בבקשה.
ג גנגי New member 9/12/03 #5 וגם אני לא וגם רפאל לא וגם מילי33 לא וגם הסינית שלנו לא וגם עוד כמה אנשים שנמצאים איתנו לא יכולים להיכנס לוואי-וואי-וואי נט.
וגם אני לא וגם רפאל לא וגם מילי33 לא וגם הסינית שלנו לא וגם עוד כמה אנשים שנמצאים איתנו לא יכולים להיכנס לוואי-וואי-וואי נט.
Z zimes New member 9/12/03 #11 לטובת החו"לניקים דיווחו שם שמפלגה (סיעה? מה זה היה?) שנתה את שמה מ"יעד" ל "יחד", משום שברוסית, "יד" (YAD) הוא רעל.
לטובת החו"לניקים דיווחו שם שמפלגה (סיעה? מה זה היה?) שנתה את שמה מ"יעד" ל "יחד", משום שברוסית, "יד" (YAD) הוא רעל.
ח חתול חול New member 9/12/03 #8 לא מדויק מרבית הרוסים אינם מבטאים "ע" כלל, אפילו לא כ-א' עיצורית. לכן, "יעד" הופכת בפיהם ל-"יד", וזהו אכן רעל ("яд").
לא מדויק מרבית הרוסים אינם מבטאים "ע" כלל, אפילו לא כ-א' עיצורית. לכן, "יעד" הופכת בפיהם ל-"יד", וזהו אכן רעל ("яд").