הידעתם?

חיפושיט

New member
הידעתם?

חברים משודרת בפרקים חוזרים מלפני כמה עונות בלילה: ככה בשתים וחצי ואחריה בוורלי המיתולוגית

~*~gaL

New member
אכן אכן ידעתי

אפילו שעוד מעט ישדרו במקום זה סיינפלד (שוב!), וזה אומר, שבכלל, אבל בכלל, לא נשאר לי יותר מה לראות. כמובן חוץ מהשידורים הלא חוזרים של הערב במהלך השבוע, ו"משתגעים מאהבה". לפחות את משתגעים מאהבה הם שמו! באמת תודה! איפה אי. אר.? איפה תהרוג אותי וזהו? איפה מפגשים מהסוג האישי? איפה שידורים חוזרים של של מי השורה ודרו קארי כל יום, ולא רק בשישי בערב? איפה דגראסי?!!? מה הקטע עם שכנים שכנים? ריקי לייק? הסופרנוס? סיינפלד? דוסון קריק? פעמיים בחיים? כמה אפשרררררר דייייי מישהו צריך להעיר אותם שם

~*~gaL

New member
אממ..

1. אני יודעת שיש שכנים שכנים בצהריים.. 2. אני בת. 3. בטח שאני אוהבת חברים! מי לא? :)

דגראסי

מצטערת, פשוט נורא נתפסתי לדבר הקטן הזה בהודעה שלך... צריך להחזיר את דגראסי, ומייד! אני עוד זוכרת את ימי החופש הגדול הנפלאים לפני מספר שנים, בהם כל יום שודרה "דגראסי"... אני בעד עצומה- להחזיר את דגראסי, ועכשיו!
ס.ש.

~*~gaL

New member
רוצה שאני אפתח אחת??

רק תגידי, ואני אפתח. פשוט צריך הרבה הרבה חתימות.. ולא הרבה זוכרים את דגראסי. אבל מי יודע, אולי דווקא כן
אה וגם, חשבתי על לעשות עצומה להחזרת אי. אר., אז פשוט תגידו לי אם כדאי.. ואם בכלל לערוץ 3 יהיה אכפת מזה..

דווקא הרבה זוכרים את דגראסי

יצא לי לדבר עם די הרבה אנשים על זה שצריך להחזיר את דגראסי. דרך אגב, קראתי לפני כמה זמן שהולכים לצלם את דגראסי מחדש. אני כבר לא זוכרת אם זה יהיה עם שחקנים חדשים או השחקנים המקוריים.. בכל מקרה זה מצולם בערך עכשיו, אבל לא ידוע עדיין אם זה ישודר בארץ.

~*~gaL

New member
כן, עם שחקנים חדשים.

אבל הישנים אמורים להופיע בפרק הראשון אם הבנתי נכון.. והלוואי שזה ישודר.. מי יודע.. אולי הם יתקנו את הסוף ו"ישבצו" את קייטלין עם ג´ואי מחדש..

חיפושיט

New member
מצטרפת לאחוות מתגעגעי דגראסי

המ.. לי תמיד הייה קראש על ג´ואי אם אני לא טועה, נו, זה שהייה בעיקרון הכוכב של הסדרה, שכמעט התחתן עם מישהי אבל אז היא גילתה שהוא בוגד בה אגב, מישהו זוכר את דאגרסי מהעונה הראשונה? עוד בביצפר היסודי, עם הילד השמן, הבחור עם המשקפיים ועוד שהפכו במשך הזמן לדמיות שוליות בתיכון

לא אהבתי את דגראסי בעונה הראשונה..

ניסיתי פעם לראות את זה, וזה לא עניין אותי כל כך.. ג´ואי הוא בערך היחיד שאפשר להידלק עליו שם
, זה גם אחד מהדברים שאהבתי בדגראסי- זה היה עם אנשים די אמיתיים, ולא כולם שם נראו כמו דוגמנים אמריקקים...

ג´ואי היה הערס, נכון?

אני זוכרת שזה היה בחופש, וגם את השידור הראשון, אבל הייתי ממש קטנה...
(בגודל של חיפושית? לא להגזים...) באמת סדרה ממכרת

~*~gaL

New member
טוב למי לא היה קראש עליו

לי יש קראש עליו אפילו עכשיו ;) וזאת שהוא בגד איתה, ד"א, אני שונאת אותה, יחד עם קלאוד. מזל שהוא מת בסוף! חבל שלה לא קרה משהו כזה! ואת העונה הראשונה.. אני זוכרת אבל לא הכי הכי בגלל שזה קצת יותר מעניין כשהם בחטיבה ובתיכון, או ממחוץ לתיכון. אבל את הדמויות השוליות אני זוכרת..

בטח שידענו

וזה לא מלפני כמה עונות זה מהעונה הזאת בגלל זה עוד שבוע בערך כבר לא יהיה חברים בלילה.... ובברלי הילס משודר בלילה רק איזה שבוע כי לפני זה היה אי אר אבל הם כבר הגיעו לסוף העונה ואי אפשר לשדר בלילה פרקים לפני הפרקים של יום חמישי... אז את רואה מה את מפסידה שאת באינרנט בלילה...
אני בעד
יעל

למעלה