הידעתם?!

על האש

New member
הידעתם?!

דרור קשטן משנה שיטת משחק
. אותו קשטן שדגל בשיטת ה 4-4-2 ולא זז ממנה מטר. החליט שאינו מרוצה מכך שבעונה שעברה מכול קבוצות הצמרת הפועל כבשה הכי מעט שערים,החליט לעבור לשיטה התקפית יותר 4-1-3-2 האמורה להביא מהירות באגפים ולחץ בקישור ובהתקפה בעוד פבריציו ישחק כקשר אחורי בודד (לעומת אבוקסיס והולמאי בעונה שעברה). השחקנים טוענים שהם ילמדו את השיטה החדשה (למרות קריעת התחת שעוברת עליהם :). ויישמו אותה במלואה. זה אמור להראות בערך כך... (וזה גם ההרכב המשוער למשחק מול הארמנים). חוליית ההגנה : בשער שביט אלימלך. מגן ימני קלמי סבן. בלם אחורי שמעון גרשון. בלם קדמי אלון חלפון. מגן שמאלי יגאל אנטבי. חוליית הקישור : קשר אחורי פבריציו קראבלו. קשר קדמי שי אבוטבול (עושה משחק). קשר ימני יוסי רוזן. קשר שמאלי אייל בן עמי. חוליית ההתקפה : חלוץ יאיר כהן-צדק. חלוץ רובן סולצ'אגה. ונאחל לקבוצה המון הצלחה במשחק הראשון מול הארמנים (משחק "ביתי"). אוהב אתכם
. <מנגל שכבר רעב לכדורגל,וסקרן ראות את קבוצתו ושחקניה החדשים>.

XSuperKi11erX

New member
יאללללללה הפועל!!!../images/Emo47.gif

אבל חבל לי על אבוטבול שיהיה בספסל אם יגיע נימני...

בואו כולם נאחל לאדומים שלי הצלחה|חמ

היום יש להם משחק ראשון נגד הארמנים. בואו נחזיק להם אצבעות שיעברו הכל בקלות. אני איתם בכל מקום קוססת ציפורניים באש ובמים ננצח את כולם כפליים. חמסה חמסה שום בצל יין

ניר קול

New member
אוף אהבתי את שיטת ה-4-4-2

הכי קל לשחק ככה בפיפא 2002 כי תמיד שחוטפים לך את הכדור תמיד אפשר לעשות גליץ עם השחקן שמאחוריו רציתי שגם ככה זה יהיה בפיפא 2004

XSuperKi11erX

New member
נימני תמות, היום גביע אופ"א!../images/Emo47.gif

הפועל תל אביב פותחת היום את עונת 2003/2004 ב21:00 במשחק מול באנאנטס ירבאן(ניצחה 7-0 במשחקה האחרון). המשחק יועבר בשידור ישיר בשעה 20:45 בערוץ הקבוצות. למי שאין ערוץ הקבוצות יוכל להגיע לפאב גוזניק איפשהו בסביבה של בלומפילד ויוכל לראות את המשחק, רצוי להקדים. ההרכב המשוער: אלימלך;סבן, גרשון, חלפון, אנטבי;קראבלו, אבוטבול, בן עמי, רוזן;קרגולה, סולצ'אגה. יאללהפועלמלחמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה