הידעתם?!?!?

jokolata

New member
הידעתם?!?!?

השנה חוזרים ללימודים ב 31 לאוגוסט ולא כמו כל שנה ב 1 ליולי.....

כולה יום אחד.......זה לא רציני

ובטח תהיה שביתה כמו כל שנה...... בכל אופן תודה לך בזוקה

Complecated

New member
לא רציני...?

לדעתי היום הזה הוא דיי משמעותי בגללו בשבוע הראשון של בית הספר באמת נהיה שבוע שלם בבית ספר ולדעתי זה דבר נוראי להתחיל איתו את השנה...

ומה אם הערכים ?!

טוב מאוד שהמורים מחזירים לתלמידים את מה שמגיע להם - הרי שעות ההוראה האלה הם שעות שמגיעות לתלמידים ונלקחו מהם שלא באשמתם בשנה שעברה. מסכנים החבר'ה שסיימו י"ב, ששעות אלה אבדו להם לעד.

Complecated

New member
אני חושבת...

שהשעות האלה באמת אבדו... ולנסות ולהחזיר אותם בתחילת השנה זה לא מה שיעשה את זה... וחוץ מזה אני חושבת שאחרי כל כך הרבה שנים בבית הספר אנחנו כבר רגילים להפסיד שעות, ויש לזה צדדים חיוביים ושליליים אבל אנחנו בסופו של דבר מסתדרים.

האידיאל

שלא יהיו שביתות (למרות שהם קורות באמצע השנה אנחנו דווקא לעיתים די מרוצים). שלא יהיו סיבות לשביתות ושלא יהיה צורך להחזיר ימי שביתות על חשבון חופשים.

ALINNE

New member
נו שיהיה..

לא הבנתי מה כ"כ עקרוני היום הזה אבל שיעשו מה בראש שלהם..

צרת החינוך

היום הזה מיותר ביותר, אין לו שום ערך. בכל מקרה ביום הראשון לא לומדים אז למה סתם לקומם את התלמידים מראש, שרואים בכך זלזול בחופש שלהם. בכל מקרה רב התלמידים לא יגיעו ללימודים אם בשל אי ידיעה או בשל נקמה. ''צרת החינוך'' כפי שנקראת לפי עיתון כלבו אינה מתחשבת בטובת התלמידים ואף לא בטובת המורים אלא בטובתה האישית בלבד. כך היא מוכיחה שהיא מבצעת פעולות נגד קיצוץ השעות, אך אינה מבינה את משמעות הדבר בעיניי התלמידים. אני עצמי יודעת על חלק גדול שלא מתכוון להגיע באותו היום לבית ספר, ומבחינתי הצדק איתם.

למעלה