הידעתם?

אבו-דני

New member
הידעתם?

--- שעורבים החלו להשתמש בשערותיהם הנושרות (באביב) של הסוסים על מנת לדפן את קיניהם. זו העונה השניה ברציפות שצפינו במעשיהם העורבים מלמדים האחד את השני ואני מניח שבקרוב זה יהיה שכיח. זה מחזה מלהיב לראות את הסוסים אוכלים ועל גבם עורבים

dearanita

New member
אני רק יודע...

שהעורבים כל הזמן דוחפים את הג'יפה שלהם לתוך השוקת של הסוסה שלי (בפד לוק) ומתרחצים בה וכל הזמן צריך לנקות את זה וזה פשוט מגעיל... אני שונא עורבים

באמת!?!?

העורבים באמת עושים את זה!??! לנו באורווה יש יותר דרורים בעיקר רק דרורים והם משתמשים בחציר ובפרווה מהמברשות!..... חוץ מזה שיש לי עורב מחמד וזאתי חיה מדהימה

taos

New member
רוצה להרחיק עורבים? הנה הפיתרון

זה קצת אכזרי אבל זה הטבע. תפוס עורב בכל צורה שהיא, והרוג אותו! עכשיו תלה אותו גבוהה בחווה וכך העורבים יפחדו למות גם ולכן הם לא יתקרבו (זה עובד בטוח!)

Just A Firefly

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo5.gif

איכס... מה עשה לך העורב המסכן שהפך אותו לראוי להצגה בפומבי לאחר המוות לפני כל חבריו?! כיף לרכב בחווה עם גוויות עורבים? אף פעם לא ניסיתי (וטוב שכך אני חושבת
)
ועצה לכולם - לא ללכת עם ציפס ביום חם בדיסנילנד, אורלנדו - העורבים שם כבר מיומנים... מסכנה אמא... חחחחח

taos

New member
מי רואה את העורב?

דבר ראשון תולים את העורב באיזה מקום לא חייב ליד איפה שאנשים עוברים, דבר שני העורבים עושים המון רעש ואוכלים לנו אפרוחים של תרנגולות ועושים רק צרות אז כמו שהחלקאים מרחיקים עורבים בצורה הזאת מהשדה שלהם ככה אנחנו מרחיקים אותם מהחווה

dearanita

New member
עורב מחמד?! איכס תזרקי אותו לפח...

והעורבים גם פעם חטפו לי חטיף מהתיק בגלל שהיתה לו עטיפה נוצצת....

ולא רק עורבים אם מותר לי להוסיף

היום חזיתי בבעל כנף לבן עומד על גבו של סוס, אני לא יכולה להגיד בדיוק איזו ציפור זו הייתה, ואני די בטוחה שזה לא עורב לבקן. כנראה איזה ברווז.. ושיטת ההרחקה הזאת באמת לא נעימה כל כך, אבל אם זה עובד...
עדיף מאשר לשים רעל, גדרות תיל וכל מני דברים כאלו שיסכנו את כל החיות.

כל עוד זה לא פריע לסוס,

אינני רואה שום סיבה להרחיק את הציפורים... כמו כן לנו יש תרנגולות בחווה, והם, יושבות להם בניחותא... מה רע?

מנסים הסביר לך..

שעורבים הם לא יצור ידידותי..הם בדרך כלל תוקפניים, הם אוכלים את האוכל של החיות בחווה ולפעמים נטפלים לדברים נוצצים במיוחד (איך את היית מרגישה אם עורב היה מתחיל לנקר לך את הפלטה?
).

עורבים!?!?!?!? לא יצור ידידותי?!?!

מאיפה הבאתם את זה?! זה שהם אוכלים את האוכל שלכם ושל הסוסים (בכדשי להתקיים) וזה שהם גונבים דברי כסף או נוצצים (משיכה טיבעית שהם לא שולטים עליה!) הופך אותם לרעים!??!!?!?!??! שטויות! הם יצורים מדהימים,חכמים,נהדרים ומהווים כחיית מחמד מדהימה!

למעלה