הידעתם?

Psycho BuZZ

New member
אני בוחר...

בתשובה הנסתרת: ד. "יש הרבה יותר גרועים ממנו, ואמינם ודרה לא היו מחתימים אותו ועושים ממנו ביג דיל אם הוא לא הי שווה משהו בכלל. לדעתי, הוא אחלה ראפר עם ליריקס ופלואו נחמדים, למרות שלא שמעתי את האלבום החדש, ואני יכול להגיד את זה רק על סמך עשרות השירים שלו שכבר שמעתי"

omritoto

New member
אחי ת'טועה בגדול!!!!!!!

שמעתי את הלהיט של 50סטנ אין די קלאב, ובקיצור- שיר גדול!!! אין הזרימה שלו היא משהו מיוחד, יש לו איזה קצב מגניב ומשתנה כזה... בקשר לליריקס, יכול להיות יותר גרוע. ובקשר לביט של השיר הזה הנ"ל, לא אהבתי....

rockninja

New member
כבוד

היה לו סינגל ראשון מעולה או משהו כזה?... כי לא יצא לי לראות שמעתי עליו רק מכאן

Itai S

New member
מה שאני לא הבנתי בקשר ל 50cent

אם GET RICH OR DIE TRYIN זה האלבום בכורה שלו, אז מה זה הדיסק שיש לי- GUESS WHO'S BACK

HaWk34

New member
פשוט

חומר מזמנו באנדרגראונד ופריסטיילים קומפלישון כזה

Pace

New member
50 Cent היה די מוכר עוד ב-98...

ב-98 היה לו להיט קטן שנקרא "How To Rub An Industry Nigga". בסינגל הזה הוא פשוט ירד על חבריו לתעשיה בצורה הומוריסטית, דבר שגרר תגובות מצד Ghostface, Sticky Fingaz ו- Big Pun. בעקבות ההצלחה של השיר, הוא עמד להוציא אלבום שנקרא "Power Of A Dollar" (אני עוד זוכר את המודעות ב-Source). האלבום לא יצא לאור בסופו של דבר, וקולומביה רקורדס העיפו אותו. בכל אופן, ראפר בינוני למדי, לעניות דעתי...

Psycho BuZZ

New member
כן, זה גם נכון...

זה היה באיזשהו מועדון כמו במקרה של ג'אם מאסטר ג'יי...

donslam5

New member
קודם כל.

הוא לא נורה במועדון אלא באוטו שלו בקווינס וכמה שאני נגעל מההתמסחרות של פיפטי הוא עדיין הראפר האהוב עלי...הדיסק החדש לא משהו אבל אם תשמעו את הדיסק הקודם שלו guss whos back תבינו על מה אני מדבר...בזמנו כשהדיסק יצא כתבתי פה המלצה עליו ....

Itai S

New member
אמינם, אובי טרייס וDMX ביחד-

Go to Sleep השיר שלהם מתוך הפסקול CRADLE TO THE GRAVE, אפשר כבר להוריד.

למרות שכבר אין מלחמה בין

האיסט לווסט 50 סנט היה מזוהה עם האיסט לא ? מה קרה שזאת הפקה של SHADY AFTERMATH ?

למרות שכבר אין מלחמה בין

האיסט לווסט 50 סנט היה מזוהה עם האיסט לא ? מה קרה שזאת הפקה של SHADY AFTERMATH ?

למעלה