הידעתם?

genghis

New member
הידעתם?

ביום חמישי בערב בפאב "האוכף" הייהת הופעה של סטלה מאריס הזכורה לטוב במחווה ל"ללד זפלין"?<????! (ולא הייתי,בזיון), גיליתי את זה ממש עכשיו ממדריך טלוויזיה ישן! -למה אני לא יודע על דברים כאלו?!" איתי

MAX D

New member
פאב האוכף כל יום חמישי מעלה הופעה

להגיד את האמת זה אחד הפאבים המועדפים עלי. לפעמים הופעות של ג´ז ובלוז של מקצוענים אחד אחד. מומלץ ביותר.

genghis

New member
הם מפרסמים באיזה מקום?

לא זכור לי שראיתי בעכבר העיר... פעם מידע על ההופעות שלהם.

וכמובן שיש הגבלה עד גיל 18?

ד"א אם לא, אז כמה זה עולה? והם מוכרים שוקו ? עצוב.. הגמד

בל בל

New member
אוקיי מבינה. אממ.... יש לי שאלה

לא ממש קשורה. כשאתה מסתכל על החיים שלך אתה יכול להגיד שטוב לך? כלומר אתה מאושר? (סתם סקר שאני עושה, אתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה)

אמממ

בכללי אני יכול לומר שטוב לי :) אבל יש לי עוד דרך ארוכה עד שאהיה מאושר. הגמד

בל בל

New member
וואלה סבבה, טוב לשמוע.....

שימחת את העקומה שלי

וכי מדוע שלא יהיה לי טוב?

בית חם יש לי. הורים אוהבים יש לי. חברים יש לי. אני לומד בבית ספר טוב ואם אני אשקיע יהיו לי ציונים טובים. חברה אין, עובדים על זה :) בקיצר אין לי הרבה על מה להתלונן, למרות שאני אוהב מאד לקטר על איזו כוס שוקו. הגמד

בל בל

New member
בעקרון אתה צודק אבל.....

כנראה שכל זה לא מספיק. עובדה שאתה הראשון שאמר לי שטוב לו, ולכל מי ששאלתי היה בית חם, שני הורים, ביה"ס, חברים ,כביכול היה את כל התנאים שאמורים לעשות לבן אדם טוב,אבל בכל זאת לא היה טוב. מביה"ס למדתי להאשים את הכל במצב. עכשיו אני בודקת האם בני נוער מרוצים מחייהם למרות המצב בארץ (זה הרבה יותר רחב מזה, פשוט אין לי כוח להתחיל לפרט- בקיצור זה משהו במסגרת לימודי הפסיכולוגיה).

MAX D

New member
אושר הוא דבר יחסי...

אני מכיר אנשים מכל הגזרות ואני יכול להגיד בוודאות שאין דבר שישמח בנאדם חוץ מעצמו. כוונתי היא: כל עוד לא תקבל את עצמך בשביל מי שאתה ותמיד תחפש מה רע, תהיה לך תמיד הרגשה שלא טוב לך בחיים. מסקנה: תחיו את הרגע. אל תראו רק את הרע, חפשו את חצי, שליש, רבע ואפילו מיאית הכוס המלאה בכל מצב. ברור שזה קשה, אני לא אומר שכולם מסוגלים לכך, אבל זאת דרך החיים שלי. אני ממליץ בחום לחיות כך. החיים לא רעים כלל כשמסתכלים על הדברים כך.

בל בל

New member
מקסים שלי, אני פשוט אוהבת אותך...

אבל מה אתה עושה ער בשעה מוקדמת שכזאת?! אתה צריך לישון!

למעלה