The Pinky And The Floyd
New member
הידעתם ?
שיש קשר ישיר בין תנוחת הגוף ומרחק הגוף מהמסך, לבין מהירות הורדת השיר בנאפסטר ?
כן כן ...
מה אפשר לעשות ב3 וחצי בבוקר שאין אנשים און ליין באיי סי קיו ?
להוריד שירים מנאפסטר (משום מה הוא עובד לי) לשמוע מוזיקה ולבהות במסך ...
הורדתי שיר (YES-Long Distance Runaround) ואין לי מה לעשות ... אז אני בוהה במהירות ההורדה שלו ... ואז אני נשען על הכסא .. והמהירות עולה .. (זה מקרי ? זה בטח מקרי ...) אני מתקרב שוב .. והמהירות יורדת ...התרחקתי. כבר עכשיו ניתן להבחין שיש קשר בין המרחק לבין מהירות ההורדה (או שמישהו מותח אותי)...
התקרבתי למשך כמה שניות ... והמהירות ירדה כמעט ל0 ! זה הגיע ל0.51k
התרחקתי במהירות כדי להציל את ההורדה .. ואכן .. המהירות עלתה בחזרה ...
אולי אני אנסה להתרחק עוד יותר ?
עליתי על המיטה, המהירות הגיעה ל3.31 ! (אתה נראה נורא מגוחך .. רד מהמיטה) ירדתי מהמיטה והמהירות ירדה ! אז שמרתי מרחק ככה וזה היה על מהירות נורמלית בערך .. סביבות 2.50.
אני מתרחק ומתקרב כמו מטומטם .. אבל עליתי פה על משהו ..יש קשר בין התנוחות לבין המהירות ! בסופו של דבר הסקרנות השתלטה עליי ... (תתקרב למסך עד הסוף ...) הצמדתי את הפרצוף שלי למסך, אחרי כמה שניות מה הוא מודיע לי ?!
Transfer Error!
לא רק שאני עצבני.
לא רק שהוא מודיע לי טרנספר ארור.
לא רק שעשיתי את עצמי טמבל.
הוא מודיע לי את זה גם עם סימן קריאה.
הוא כאילו צועק עליי
Transfer Error !!!!!!!!!!!!!!!!
אמאש`ך טרנספר ארור !
איפה אפשר להוריד imesh ?
שיש קשר ישיר בין תנוחת הגוף ומרחק הגוף מהמסך, לבין מהירות הורדת השיר בנאפסטר ?
כן כן ...
מה אפשר לעשות ב3 וחצי בבוקר שאין אנשים און ליין באיי סי קיו ?
להוריד שירים מנאפסטר (משום מה הוא עובד לי) לשמוע מוזיקה ולבהות במסך ...
הורדתי שיר (YES-Long Distance Runaround) ואין לי מה לעשות ... אז אני בוהה במהירות ההורדה שלו ... ואז אני נשען על הכסא .. והמהירות עולה .. (זה מקרי ? זה בטח מקרי ...) אני מתקרב שוב .. והמהירות יורדת ...התרחקתי. כבר עכשיו ניתן להבחין שיש קשר בין המרחק לבין מהירות ההורדה (או שמישהו מותח אותי)...
התקרבתי למשך כמה שניות ... והמהירות ירדה כמעט ל0 ! זה הגיע ל0.51k
התרחקתי במהירות כדי להציל את ההורדה .. ואכן .. המהירות עלתה בחזרה ...
אולי אני אנסה להתרחק עוד יותר ?
עליתי על המיטה, המהירות הגיעה ל3.31 ! (אתה נראה נורא מגוחך .. רד מהמיטה) ירדתי מהמיטה והמהירות ירדה ! אז שמרתי מרחק ככה וזה היה על מהירות נורמלית בערך .. סביבות 2.50.
אני מתרחק ומתקרב כמו מטומטם .. אבל עליתי פה על משהו ..יש קשר בין התנוחות לבין המהירות ! בסופו של דבר הסקרנות השתלטה עליי ... (תתקרב למסך עד הסוף ...) הצמדתי את הפרצוף שלי למסך, אחרי כמה שניות מה הוא מודיע לי ?!
Transfer Error!
לא רק שאני עצבני.
לא רק שהוא מודיע לי טרנספר ארור.
לא רק שעשיתי את עצמי טמבל.
הוא מודיע לי את זה גם עם סימן קריאה.
הוא כאילו צועק עליי
Transfer Error !!!!!!!!!!!!!!!!
אמאש`ך טרנספר ארור !
איפה אפשר להוריד imesh ?