הידעתם???? שהורדות לסימס מאט את הקצב שהמשחק עולה??
ע עמוס מרון New member 6/12/02 #2 וואלה? ../images/Emo12.gif (או למעשה, ../images/Emo43.gif) קראת, או חווית אישית?
T the hacker 1 New member 6/12/02 #3 תאמין לי הורדתי פעם שהיה לי ליוינג לארג´ אלף ומשהו הורדות ואני לא מגזים! וזה עלה לי במקום 20 שניות המשחק דקה פלוס!
תאמין לי הורדתי פעם שהיה לי ליוינג לארג´ אלף ומשהו הורדות ואני לא מגזים! וזה עלה לי במקום 20 שניות המשחק דקה פלוס!
ע עמוס מרון New member 7/12/02 #4 אולי מדובר בפגם במוצר המסוים... בכל מקרה, אני לא מוריד כ"כ מוצרים, אז...
T the hacker 1 New member 7/12/02 #5 תאמין לי עדיף כך! למ השאני החלפתי את המחשב שלי אז היה לי כונן קשיח רק אם דברים של הסימס כגון: הורדות כ5 ג´יגה וכל הסימסים עד האוס פארטי כי זה מה שייצא הכי מאוחר! עוד כמה ג´יגות... אז לכל אלה שרוצים להוריד... לא להוריד זה הורס וזה חבל...
תאמין לי עדיף כך! למ השאני החלפתי את המחשב שלי אז היה לי כונן קשיח רק אם דברים של הסימס כגון: הורדות כ5 ג´יגה וכל הסימסים עד האוס פארטי כי זה מה שייצא הכי מאוחר! עוד כמה ג´יגות... אז לכל אלה שרוצים להוריד... לא להוריד זה הורס וזה חבל...
D double O S New member 13/12/02 #6 הורדות לא הורסות בכלל! אני הורדתי 75 דברים בערך והמשחק עולה לי מצוין ואף מהר!