הידעתם?

ofir_y

New member
הידעתם?

הידעת שההודעה הזאת מכילה 100% בילבולי שכל? הידעת שאפילו שאתה יודע שההודעה הזאת נועדה לעצבן אותך, אתה תקרא אותה עד הסוף? הידעת שהתכונה שגורמת לכך היא סקרנות? הידעת שסקרנות הרגה את החתול? הידעת שלחתול קראו מיצי? הידעת שלכל חתול שלישי בישראל קוראים מיצי? הידעת שלפני שהומצא הג´ל השתמשו בשומן חזירים כדי לעצב את השיער? הידעת שלחזירים עצמם, לא היה שיער? הידעת שלאף אחד לא איכפת אם לחזירים יש או אין שיער? הידעת שברגע שאתה קורא את ההודעה הזאת אתה שורף קלוריה? הידעת שעכשיו אתה יכול לפנק את עצמך בפפסי-מקס? הידעת שבשביל לקנות פפסי מקס, תצרך ללכת למכולת? הידעת שבפעולה זאת תשרוף עוד 200 קלוריות? הידעת שעכשיו תצרך לפנק את עצמך בעוד 200 פפסי מקס? הידעת שזאת הסיבה שאף אחד לא קונה פפסי מקס? הידעת שאם תהפוך את המילה פפסי מקס תקבל סקם יספפ? הידעת שמילה הנ"ל אין שום משמעות, בשום שפה, בשום מקום, בשום זמן? הידעת ההורים שלך צופים בך מהצד בעוד אתה צוחק מול המסך כמו מפגר? הידעת שהם עושים את זה גם שאתה צופה באתרי סקס? הידעת שהשב"כ צינזר חצי מההודעה הזאת כי היא הכילה חומר מסווג? הידעת שבהודעה הזאת יש קרוב ל30 שאלות, ואפילו תשובה אחת אני לא אקבל? הידעת שאם הייתי טורח למספר את השאלות פה, לא הייתי נאלץ לספור אותן בשביל לרשום את השאלה הנ"ל? הידעת שאם אתה תספור כמה הודעות יש פה עכשיו, אתה תצא ממש טיפש כי אני עצמי לא ספרתי אותן? הידעת שברגע זה אתה ממש ממש ממש שונא אותי, למרות שאין לך עדיין מושג מי אני ומה שמי? הידעת שאני הולך לקבל גל של קללות אחרי ההודעה הזאת? הידעת שזה אפילו לא מזיז לי את הביצה השמאלית? הידעת שיש לי רק ביצה שמאלית אחת? הידעת שאם תמשיך לדבר על הבייצים שלי, אתה תרגיש ממש ממש רע עם עצמך? הידעת שאני מרגיש ממש ממש רע עם עצמי? הידעת שלהודעה הזאת יש סוף? הידעת שלביצת קינדר יש את הפירסומות הכי מטומטמות בטלוויזיה? הידעת שרוב הפירסומות בטלוויזיה הם של ביצת קינדר? הידעת שאתה משקיע 60 דקות שלמות בשביל לקרוא מידע לא מעניין ולא אמיתי, למרות שהוזהרת מראש? הידעת שהעובדה הנ"ל הופכת אותך לממש אידיוט? הידעת שאם אתה תמשיך לקרוא עוד שאלה אחת אתה היצור הכי מעורר רחמים עלי אדמות? הידעת שאתה היצור הכי מעורר רחמים עלי אדמות? הידעת שיש לפחות עוד 10 כמוך, אחד מהם כותב הודעות מרגיזות ב23:30 בלילה? את התשובות יש לשלוח עם יונת דואר לפקס שמספרו: 111-00-99999 בין העונים נכונה יוגרלו שוברי הנחה לקניית בלוני הליום בקיוסק הקרוב לביתך.

balkanyi

New member
הידעת שבכדי שאני יכתוב תגובה

להודעה שלך קיבלתי נקע ביד

למעלה