הידעתם??

הידעתם??

חחח קראתי היום בכיתה ראש 1 שאיזה ילדה הביאה לי... הייתה כתבה על אבריל לאבין הידעתם?? אבריל לאבין בכלל לא יודעת מזה פמיניסם, אם זאת, היא קוראת לעצמה Riot Grrl אבריל לאבין מורחת מיונז על השיער כדי שיראה חלק היא לא רוצה שישבו אותה לבריטני ספירס, היא לא פופ (לפי מה שהיא אומרת...) אבריל לאבין מספרת שאם היא לא הייתה זמרת היא הייתה רוצה ליהיות שוטרת אבריל לאבין הופיעה פעם ראשונה בכנסייה, היא שרה שיר גוספל... אבריל לאבין מטומטמת אם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב

Superunknown1

New member
אני מתפתה שלא לגנוב לך את

התמונה בכרטיס האישי... אני לא יודע כמה זמן אני אוכל להחזיק את עצמי..

cider IS great

New member
גם אני ראיתי

אני שונא אותה רצח גם הלהקות האהובות עליה הם בלינק 182 סאם 41 ועוד כמה איזה פאנקית היא

themisfits

New member
OI!גאד

פעם אחרונה שבדקתי אבריל לאבין זאת בחורה מהמעמד הגבוהה האמריקאי...סטייליטית דיי נמוכה(ודי כוסית)מתלבשת בבגדים אופנתיים ביותר ובעלת כישרון מוזיקלי אך חבל שהוא משומש במוזיקת פופ-רוק מחרידה,קליטה באופן ורוד ביותר ומגעילה עם הכל! אנשים אבריל לאבין היא גודי טו שוס עם גיטרה חשמלית ובוקסר בחוץ... ריוט גררל אמיתי זה מה שאתם רוצים? :בחורות עם מעילי עור,לא מעניין אותן איך הן נראות,שומעות לרוב מוטורהאד וג´יביאיי´ץ וזה רק אומר דבר אחד: lunachicks! אנשי זה ריוט גררלס,שרות על בעלים בוגדים,נשים מכוערות,כמה שהחברה מגעילה ואני מקווה שבקרוב כמה שאבריל לאבין היא סתם פופניקית מפגרת שהדיסק המשובח של פרופאגנדי לא נקלט אצלה טוב...וכל דיסק של פרופאגנדי הוא משובח(ראו ערך -הבסיסט או גיטריסט בלהקה שלה שומע אותם למשל) אבריל לאבין זה רע,היא כוסית אבל המוזיקה שלה רעה,יעני מרשעת לא כמו בלאק מטאל היא פשוט קקי דחוס בתוך תחת קטן ומצ´וקמק! היא לא ריוט ולא פאנק! אני מקווה שהסברתי לכל האמטיוי וונאבי פאנק בויס אי שם בחוץ מה זה באמת אבריל לאבין ומה זה באמת ריוט גירל אמיתי... ולגבי סאם 41 ובלינק 182-שתי להקות פופ-פאנק שפשוט שיחקו אותה בצורה לא יאומנת בזכות חברות תקליטים ענקיות וביטחון עצמי לא מהעולם הזה.. לאומת זאת גרין דיי להקה שבאמת שיחקה אותה והתמסחרה בדרך הטעם הטוב...תמיד נשארו אותו סגנון ותמיד יישארו ייחודיים ...זה אולי הדבר היחיד שהפאנק יכול להתגאות בו שיש באמ טי וי...אולי אבל!

בקשר לגרין דיי

themisfits ממש צודק, למרות שוורנינג הוא ממש לא פאנק רוק הוא עדיין מעולה, בקשר לאבריל הזאת הדבר הכי עצוב בה זה שנניח איזה קול(מישהו שהולך לכל המסיבות המאאאאגניבות ומתלבש תמי יפה ועוד...)שמע אותה וגם שמע ממישהו שהיא פאנק רוק אז הוא יחשוב שזה פאנק ואם הוא יאהב את זה אז הוא יספר את זה לשאר החברים שלו וככה נוצרת חברה שלא מבניה במוזיקה....אם הוא יחשוב שהיא גרוע והוא גם ידבר איתך על פאנק אז הוא יגיד לך שהיא פאנק ושהיא מסריחה כמו כל הלהקות פאנק(זה קרה ליכשמישהו אמר לי שפאנק זה רק שירים על שטויות-בלינק 182)......

Chen PunKuki

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח נדי איזה גבר

גם אני מסכימה עם כל מהש אמרת וגם אני מצוטטת בחתימה שלך! פלאפל עם הרבה הרבה טחינה שולט!

American_Psycho

New member
נו דיי

כולנו פה יודעים שהיא לא פאנק, אז למה אתם עדיין ממשיכים לדבר עלייה?! חלאס. ואין לי כוח לפתוח הודעה חדשה, אז תביאו להקות פאנק-רוק סקא טובות.

למעלה